Legálne rastlinné drogy..ktoré sa dajú kúpit v online shope
Legálne rastlinné drogy..ktoré sa dajú kúpit v online shope
čaute viete my poradit nejaké home drugs- domáce drogy lahko zohnatelné po ktorích bude človek hučat? tu je shop : botanic.sk/smartshop/sk/Entheogeny/Default.aspx?data=bW9kdWxlPWNhdGVnb3J5JmlkQ2F0ZWdvcnk9MQ%3d%3d
kde je na predaj pár prírodných halucinogenov ktoré sú legálne , rád by som skúsil napíšte čo viete budem vám velmi vdačný, može písat aj také čo sa dajú v pohode pestovat doma , ale v paneláku bo nebývam v rodinnom dome neco na balkone a tak... durman my neradte to poznám... xD Napr. poznám ešte taký kosmatec ale ten som nikde nezohnal ako hned k spotrebe ale len semienka, stavy po jeho užité sa podobajú ževraj k opiu a heroinu a bez závislosti. Ešte raz dakujem a pls nepojde sa písat všetko možné dakujem za rady cawte.
kde je na predaj pár prírodných halucinogenov ktoré sú legálne , rád by som skúsil napíšte čo viete budem vám velmi vdačný, može písat aj také čo sa dajú v pohode pestovat doma , ale v paneláku bo nebývam v rodinnom dome neco na balkone a tak... durman my neradte to poznám... xD Napr. poznám ešte taký kosmatec ale ten som nikde nezohnal ako hned k spotrebe ale len semienka, stavy po jeho užité sa podobajú ževraj k opiu a heroinu a bez závislosti. Ešte raz dakujem a pls nepojde sa písat všetko možné dakujem za rady cawte.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Legálne rastlinné drogy..ktoré sa dajú kúpit v online shope
Tebe to huci uz teraz. Ked niekto napise prispevok takym stylom, ako ty hore a edte k tomu kazde druhe slovo je droga, ja mi z toho na grc. 
-
Peter_Retep
VIP
bratmm nabuduce si daj z toho matrosa len polovicu 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pre teba uz len tak riedidlo nech sa dorazis 
TY si normalny?? naco su ti drogy vyskoc z okna a v nemocnici ti toho nypichaju dost.
Uvar si čaj z rastliny zvanej Mentha piperita
Ale musíš vypiť aspoň 5 litrov deňne taký mesiac, kým to začne reagovať. 
to mu skor zacne reagovat cierny caj!Muffi napísal:Uvar si čaj z rastliny zvanej Mentha piperitaAle musíš vypiť aspoň 5 litrov deňne taký mesiac, kým to začne reagovať.
ten crazy shop to sú ako normálne drogy len ako darčekové produkty čo by sa nemali používat? preto je tam písané že na vlastné nebezpečie čiže ked si to človek dá tak mu to šlapne xD?
Slapat mozes tak kyslu kapustu do suda.
Taketo "plnohodnotne" temy viac nezakladaj.

Taketo "plnohodnotne" temy viac nezakladaj.