Ipod alebo PSP
Ipod alebo PSP
Rozhodujem sa medzi tymito dvoma vecickami. Chcem ich pouzivat na hranie,pocuvanie hudby,pozeranie filmov a chcem ich hacknut.
Ktore si mam vybrat?
Ktore si mam vybrat?
-
Black.Raven
Medium Star
Re: Ipod alebo PSP
aj keď nemám veľké skúsenosti s ipodom, ale na hranie určite psp. Avšak neviem či ťa to skoro neprestane baviť ako mňa. Treba si určiť priority. Hry - PSP, Hudba - Ipod alebo iný prehrávač. To je môj postreh
iPod touch dufam mas na mysli
ten na hudbu? asi nie skor multimedia
Hry, hudba, filmy, obrazky, internet atd to su vyhody iPodu.
vyhody psp oproti ipodu? ziadne
mozno tak ze je vacsie , ale to neni vyhoda.
som urcite za iPod , kvalita hier na iPode sa uz vyrovnava kvalitam psp a ak to pojde tak rychlo dalej tak psp bohuzial nema sancu.
mozno by som rozmyslal aj nad nintendo dsi
vyhody psp oproti ipodu? ziadne
som urcite za iPod , kvalita hier na iPode sa uz vyrovnava kvalitam psp a ak to pojde tak rychlo dalej tak psp bohuzial nema sancu.
mozno by som rozmyslal aj nad nintendo dsi
-
Black.Raven
Medium Star
ipod touch nebol robený primárne na hry, na to tu je psp. a porovnaj hratelnosť hier na psp a ipode touch. Alebo koľko kvalitných hier je na PSP a koľko na Ipod T? podľa mňa v tomto vyhráva psp.
A keď si vyberá medzi tymi dvoma, tak na hudbu je určite lepšií ipod ako psp.
A keď si vyberá medzi tymi dvoma, tak na hudbu je určite lepšií ipod ako psp.
ano je lepsi ako psp v kazdom smere. hratelnost? premna je prijemnejsie hrat sa na displeji ak stlacat kolo toho kade ake tlacidla, exkluzivita ipod touch hier 100% prevysuje exkluzivitu psp hier, to ti mozem zarucit.
napr fieldrunners, napad uplne primitivny ale vtiahlo ma to a hram to skoro stale ked mam touch v rukach, psp som nezapol odkedy mam touch a preto som ho aj predal
napr fieldrunners, napad uplne primitivny ale vtiahlo ma to a hram to skoro stale ked mam touch v rukach, psp som nezapol odkedy mam touch a preto som ho aj predal
PSP je na hranie lepšie, tu nieje o čom. Je to preboha herná konzola. Síce "musíš stláčať tlačítka" tie majú ale rozloženie gamepadu, a Playstation a ich dlhoročné štúdia o ergonómií tlačidiel asi neboli len tak. Ostatok vyhráva iPod, na hry ale určite nie. Je síce pár hier, ktoré si na iPode zahrám doteraz (Firemint RealRacing, TouchGrind), no obe patria k hrám "nudím sa, zahrám sa". Na PSP si zahráš klasické konzolové hry s príbehom, plnohodnotnou grafikou, ale aj simulátory a odreagovačky ako to väčšinou býva na iPode.
sony má skúmanie ergonómie a gamepadov? no to sú teda tí praví
hádajte sa koľko chcete, v ipode mám všetko, v psp mám niečo čo sa hrá na hernú konzolu a tváry sa ako mp3 prehrávač
hádajte sa koľko chcete, v ipode mám všetko, v psp mám niečo čo sa hrá na hernú konzolu a tváry sa ako mp3 prehrávač
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
skus pozriet:
http://www.hojko.com/psp-alebo-ipod-touch-t142846.html
ja tiez som jednoznacne za ipod.. ak chces len hrat hry pripadne sem tam nejake mp3-ka tak moze byt psp ale ak chces pozerat aj filmy a ostatne veci myslim ze jednoznacne ipod vyhrava...
ja tiez som jednoznacne za ipod.. ak chces len hrat hry pripadne sem tam nejake mp3-ka tak moze byt psp ale ak chces pozerat aj filmy a ostatne veci myslim ze jednoznacne ipod vyhrava...
chel by som na tom chodievat aj na wifi na net...
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 12:31)
a chcem to kupit v amerike...takze ci sa to oplati tam.....teraz tam je bracho s chcelmi kupit psp abo ipod....
a este s nabijackou keby nefungovala s konvertorom na nasu zastrcku....kolko asi stoji nabijacka tu?
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 12:31)
a chcem to kupit v amerike...takze ci sa to oplati tam.....teraz tam je bracho s chcelmi kupit psp abo ipod....
a este s nabijackou keby nefungovala s konvertorom na nasu zastrcku....kolko asi stoji nabijacka tu?
Filipito, nie, to sú tie vaše jednostranné názory, to fakt nemám rád ... 
V iPode máš všetko čo sa týka multimédií, a nejakú časť, čo sa hrá na hernú konzolu...
v PSP máš plnohodnotnú hernú konzolu, a nejakú časť, čo sa hrá na prehrávač a browser...
PS: Sony samozrejme nemá úrad, ktorý by skúmal ergonómiu ich gamepadov/joystickov, (i keď určite má, ale to je fuk), proste, na tých ich dualshockoch sa hrá tak geniálne, že by som zahodil myšku a klávesnicu z okna, na to nepotrebujem štúdie. Je zo pár hier s dotykovým ovládaním, ktoré si zahráš pravidelne a s príbehom na iPode, no logicky ich hratelnosť je v žánre oddychoviek. Toď môj názor. (áno, naschál som to boldol a podčiarkol)
Odpoveď inteligentného usera by znela nejak takto: "OK, ty máš svoj názor, ja som svoj povedal", takže, ja ustupujem, svoje som si povedal, viac k tomu nemám.
V iPode máš všetko čo sa týka multimédií, a nejakú časť, čo sa hrá na hernú konzolu...
v PSP máš plnohodnotnú hernú konzolu, a nejakú časť, čo sa hrá na prehrávač a browser...
PS: Sony samozrejme nemá úrad, ktorý by skúmal ergonómiu ich gamepadov/joystickov, (i keď určite má, ale to je fuk), proste, na tých ich dualshockoch sa hrá tak geniálne, že by som zahodil myšku a klávesnicu z okna, na to nepotrebujem štúdie. Je zo pár hier s dotykovým ovládaním, ktoré si zahráš pravidelne a s príbehom na iPode, no logicky ich hratelnosť je v žánre oddychoviek. Toď môj názor. (áno, naschál som to boldol a podčiarkol)
Odpoveď inteligentného usera by znela nejak takto: "OK, ty máš svoj názor, ja som svoj povedal", takže, ja ustupujem, svoje som si povedal, viac k tomu nemám.
tak potom nesom inteligentný alebo niečo v tom zmysle
neviem tie ich dualshocky sú strašné, kamarát veĺky pskár, prešiel k xboxu, dôvod neinteligentny ovládač, takisto kopec hráčov ktorých poznám.
ok hádať sa tu s tebou nebudem lebo očividne nevieš vo co go , mal som psp, mám itouch, na touchy sa mi hrá 100% lepšie tak isto ako killer tituly dexter, hawx a kopec iných.
príbeh na prenosnej konzole?
toto je môj názor, premňa zamňa si naňho odpovedz ako chceš a ja ti odpoviem
neviem tie ich dualshocky sú strašné, kamarát veĺky pskár, prešiel k xboxu, dôvod neinteligentny ovládač, takisto kopec hráčov ktorých poznám.
ok hádať sa tu s tebou nebudem lebo očividne nevieš vo co go , mal som psp, mám itouch, na touchy sa mi hrá 100% lepšie tak isto ako killer tituly dexter, hawx a kopec iných.
príbeh na prenosnej konzole?
toto je môj názor, premňa zamňa si naňho odpovedz ako chceš a ja ti odpoviem
denne používam iPod Touch a občas skočím aj na bratove PSP.
Na PSP sa mi hrajú hry trochu lepšie.
nezavadzajú mi prsty pri hraní
dobre sa na tom pozerajú filmy
(to sú tak všetky výhody)
je to veľké
dostupnosť hier
internet cez wifi? hrôza. Ak by si sa chel náhodou dostať na ICQ tak jednine cez meebo alebo niečo podobné. Proste, čo sa týka netu a vecí s tým súvisiacich - nepoužitené
je to určené LEN na hranie hier. Všetko ostatné je nepoužiteľné, alebo sa to používa neskutočne blbo
iPod Touch je na tom 100x lepšie
dokáže všetko to, čo PSP.
lepšia dostupnosť hier a hlavne je ich oveľa viac
kvalita hier a grafiky je rovnaká ako na PSP
hrateľnosť hier je vďaka kapacitnému multitouch displeju výborná (až na tie prsty ale ja som si už zvykol)
dá sa to využiť na všetko možné
atď.
cena PSP - okolo 160€ a slúži to len na hranie
cena iPodu Touch 8GB - okolo 180€ (ale 8GB by som nekupoval, slabý HW)
určite sa ti viac oplatí dať o 20 € viac za zariadenie, ktoré ponúka oveľa viac možnotí
alebo ak sa dá tak si počkaj na nový iPod Touch
Pre porovnanie - Môj brat si na PSP zahrá občas. Ja som na iPode zavesený každý deň
Na PSP sa mi hrajú hry trochu lepšie.
(to sú tak všetky výhody)
iPod Touch je na tom 100x lepšie
cena PSP - okolo 160€ a slúži to len na hranie
cena iPodu Touch 8GB - okolo 180€ (ale 8GB by som nekupoval, slabý HW)
určite sa ti viac oplatí dať o 20 € viac za zariadenie, ktoré ponúka oveľa viac možnotí
alebo ak sa dá tak si počkaj na nový iPod Touch
Pre porovnanie - Môj brat si na PSP zahrá občas. Ja som na iPode zavesený každý deň
Pekne porovnanie Shwollo.
Musis si stanovit priority:
iPod
-nie je pre hardcore hraca, skor casual
-vyborna ergonomia internetoveho prehliadaca
- jednoduchsie prehravanie medii
- viac funkcii
PSP
- lepsia grafika (oproti 2G, 3G 8GB modelom)
- exkluzivne hry
- lacnejsia obstaravacia cena
Inak ak chces naozaj iba hrat, poobhliadol by som sa skor po Nintende DS Lite, tiez sa da hacknut a viac mi sadlo ako PSP-cko. Inak som za iPod.
Musis si stanovit priority:
iPod
-nie je pre hardcore hraca, skor casual
-vyborna ergonomia internetoveho prehliadaca
- jednoduchsie prehravanie medii
- viac funkcii
PSP
- lepsia grafika (oproti 2G, 3G 8GB modelom)
- exkluzivne hry
- lacnejsia obstaravacia cena
Inak ak chces naozaj iba hrat, poobhliadol by som sa skor po Nintende DS Lite, tiez sa da hacknut a viac mi sadlo ako PSP-cko. Inak som za iPod.
1000% súhlasicefiresr napísal:Pekne porovnanie Shwollo.
ja by som už šiel do novšieho http://www.nintendodsi.com/meet-dsi.jsp
Mne sa páči príspevok od icefire, rovnako ako od Shwollo-a, naopak Filipito a jeho veta "očividne nevieš vo co go" mi len potvrdila to, že jeho názor je dosť jednostranný. Názor si si povedal, ja som ho prijal, ale napísal som ti snáď ja že o tom niečo nevieš keď si myslíš niečo iné? Nie. To nieje nič viac ako len najúbohejší argument. PS: dosť nechápem, čo ti vadí pri príbehu na prenosnej konzole? Si na dovolenke, a pred spaním sa zahráš. Čo by ťa bavilo viac? Hrať nejakú "loop" hru, furt dookola a nahrať nejaké skóre, alebo každý večer préjsť niečo nové v "príbehovej hre"? To, že máš iPod Touch a aj PSP je samozrejmosť, keď už o tom diskutuješ, ja mám iPhone (iPod + ešte niečo naviac
) a taktiež PSP a pokazenú PS2, takže som sa už čo to nahral. A ako som (myslím niekde) už písal, na iPod-e sú len 3 tituly ktoré hrám pravidelne, na PSP je ich predcalen o niečo viac.
A pokial by si mal Nintendo, tych titulov by bolo ovela viac. Uz len spomeniem klasiku mojej mladosti Castlevania alebo Pokemon a tych hier je tam ovela, ovela viac. PSP malo svoje caro, ale dnes by som ho naozaj uz nebral, ked su v ponuke zaujimavejsie zariadenia.
Alebo jednoducho zbehni do nay - tam vyskúšaj PSP a potom do Apple - tam zas iPod a uvidíš na čom sa ti bude lepšie robiť.
V Nay je teraz iPod 2G 8GB za 169, lacnejsie ho nenajde nikde.
8 GB by som nekupoval.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
z akeho dovodu?