zmyzli ikony
-
lowmanek
Light Professional
zmyzli ikony
Zdravím, dnes, ako som zapal PC tak som po naštartovaní zapal operu, lenže nejak sa nemohla 10 min. načítať (bežne tak 3 sekundy). A tak som vypal PC tym gombíkom hore (s ktorým sa zapína). Lenže keď sa Pc zapol, tak zmyzli ikony...(viď. príloha) Operačný systém mám Win XP a Service Pack 3, ako ich mám "vrátiť späť"?
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: zmyzli ikony
na obrázku ich predsa máš...
štart - spustiť - explorer.exe (možno pomôže)
alebo najskôr ho vypni a potom zapni (správca úloh - tam si nájde explorer.exe - ukonči ho a potom nová úloha - a tam ho spusť)
štart - spustiť - explorer.exe (možno pomôže)
alebo najskôr ho vypni a potom zapni (správca úloh - tam si nájde explorer.exe - ukonči ho a potom nová úloha - a tam ho spusť)
Skús prečistiť ccleaner-om súbory aj registre.
Mne sa toto raz stalo keď sa vypol prúd, zatiaľ čo PC bežal (ty si v podstate urobil to isté, keď si ho nasilu vypol). Definitívne mi pomohla defragmentácia disku. Bratovi zas pri tom pomohol už ten ccleaner
Mne sa toto raz stalo keď sa vypol prúd, zatiaľ čo PC bežal (ty si v podstate urobil to isté, keď si ho nasilu vypol). Definitívne mi pomohla defragmentácia disku. Bratovi zas pri tom pomohol už ten ccleaner
na obnovu stratenych zaklanych ikon sluzi vyborne funkacia "obnovenie stratenych iknon" v TuneUp utilities.
-
lowmanek
Light Professional
diky za rady ccleaner to vyriesil
...K 
-
D4nusKO
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
KOlko maš ten Win ? zivotnost Xpečka rok