Dirt 3
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Dirt 3
jesus to čo už bude za grafika?...tá dvojka už bola pekný nárez..chcem aby tam bolo dačo ako DAKAR že sa pojde uplne dlha cesta
Toto nieje ingame.. je to trailer 
Uff ak to bude zas ako 2ka (co na 99% bude) tak uz to vazne zabije znacku. Po deme som bol nato nazhaveny ale plna ma hrozne sklamala. Ako pozeram na steam tak v tom mam nahrate 3 hodiny. Uz to nie je ono.
dvojka bola úžas, proste úžasná hra, premňa must have
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
tak toto uz ano, cela seria je uzas tak isto must have!
Pri GRID-e a DiRT 2 som presedel veela hodín. A preto som na to poriadne nažhavený! 
No vidím, že tam už bude Block-ov Ford aka Monster Energy. To už sa nebude jazdiť tak sviežo ako so Subárkom.
No vidím, že tam už bude Block-ov Ford aka Monster Energy. To už sa nebude jazdiť tak sviežo ako so Subárkom.
Pripájam sa k Filipitovi, ako Dirt 2 zatiaľ najlepšia simulácia ozajstnej rally atď. Dodnes to hrávam a tá realita a fyzika ktorú tá hra ponúka je neuveriteľná, grafika je na špičkovej úrovni. Neviem si predstaviť čím by mohli ešte stupňovať kvalitu tejto hry.
-
hojko
Site Admin
SSemteXX: Dirt 2 som hral mozno 3 minuty, ale dlhe roky ma v CMR trapila jedna vec - kamen & dopravna znacka - tieto dve debiliny na ceste dokazali zastavit auto z 200km/h na nulu pri naraze, pritom sa im nic nestalo. Neviem, ci pri Dirte doslo k naprave a znacka nemala funkciu 100 rocneho dubu, ale snad ano.
-
DeJF
Addict
Simulacia ? Robiš si srandu ? Ako som písal v téme o dirt2 , skús si zahrať napr. takú forzu a som zvedavý čo povieš na nu keď na toto povieš simulaciaSSemteXX napísal:Pripájam sa k Filipitovi, ako Dirt 2 zatiaľ najlepšia simulácia ozajstnej rally atď. Dodnes to hrávam a tá realita a fyzika ktorú tá hra ponúka je neuveriteľná, grafika je na špičkovej úrovni. Neviem si predstaviť čím by mohli ešte stupňovať kvalitu tejto hry.
-
hojko
Site Admin
DeJF: Forza ale nie je na PC
Ked simulacia na PC, tak nejaky ten Richard Burn Rally alebo aj taky G.T.R. 2 bol na tom fajn.
-
DeJF
Addict
Ja viem že nieje na pc,ale nazvať arkádu dirt2 simuláciou
..
-
Nadeo
Guru wannabe
Forza a Dirt 2 simulacie? Kde zijete? Skuste si RBR(Richard Burns Rally), iRacing alebo LFS...
Je to simulácia, no nie zas tak úplne. Ktorý hňup by v dnešnej dobe distribuoval čisto simuláciu, ak majú ľudia radšej arkády? (viac $) Taktiež ľudia v tých arkádach postrádajú reálnosť, ovládanie, fyziku, atď. A preto sa hry na takejto úrovni nazývajú aj simulácie. Fyzika je omnoho lepšia, ako na starých (originál) simuláciách, o grafike netreba hovoriť. A hlavne - atmosféra! Velmi dôležitá časť hry, ktorú práve taký Dirt má omnoho lepšiu ako nejaké RBR. Tj., grafika, slniečko sa odráža od plechov a nič nevidím, hudbička do toho, plechovka Monster Energy na palubke, a sedím si za volantom. RBR síce bol plnohodnotný simulátor, ale v dnešnej dobe by som za tým nepresedel dlhšie ako hodinu denne. Prečo? Stereotyp. A to isté si budeme vravieť za niekolko rokov o súčasnom DiRT2,... Ja viem, som asi náročný.
-
DeJF
Addict
Ja som nepovedal že Forza je simulacia,len som povedal nech si skúsi forzu a čo povie potom nanu keď na Dirt povie že simulacia..,Nadeo napísal:Forza a Dirt 2 simulacie? Kde zijete? Skuste si RBR(Richard Burns Rally), iRacing alebo LFS...
rochedo: čítal si si môj post vyššie? Dnes už takmer nič nieje simulácia, a ak to už simulácia je, tak to je bez atmosféry (viď. LFS) a s biednou grafikou. Ide o doláre, kedže viac ľudí si radšej zahrá niečo extrémne dokonále, krásne graficky i atmosfericky. 
hej cital, no ja som nereagoval na tvoj prispevok.
Ja som to ani tak nebral, no myslím že všetkým je jasné že to nieje Simluátor, no s takým rozpočtom ani nemá zmysel simulátor robiť. Radšej spravia arkádu a do žánru pripíšu Simulátor. 
-
Ba-Yo
Light Professional
OT: V jednom nemenovanom casaku som nasiel-citujem :
,,Colin McRae DiRT 2 je určite tým najlepším simulátorom s najlepším grafickým spracovaním medzi pretekárskymi hrami. Absolútne úžasný pocit z jazdy autom, prekrásne spracované prostredie, naozaj detailné modely poškodenia áut a okolitých predmetov, perfektná fyzika,... Neváhajte!"
,,Colin McRae DiRT 2 je určite tým najlepším simulátorom s najlepším grafickým spracovaním medzi pretekárskymi hrami. Absolútne úžasný pocit z jazdy autom, prekrásne spracované prostredie, naozaj detailné modely poškodenia áut a okolitých predmetov, perfektná fyzika,... Neváhajte!"