P: Logitech Z-5500 -PREDANE-

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

P: Logitech Z-5500 -PREDANE-

Príspevok od používateľa KoCi »

Predam Logitech Z-5500, skvele 5.1 reproduktory na filmy a hry (ci uz k PC, PS3, alebo XBOX360). Maju 3 vstupy - analogovy, digitalny koaxialny, digitalny opticky - medzi ktorymi je mozne prepinat (a teda umoznuju pripojenie aj troch zariadeni naraz) a jeden sluchatkovy vystup. Vykon 505W RMS (188W subwoofer, 4x62W satelity, 69W center) potesi nielen teba a tvojich rodicov, radost budu mat urcite aj susedia o par poschodi vyssie/nizsie :). Podpora DD5.1/DTS s certifikatom THX je potom uz len takou malou ceresnou na torte. Ak pocuvas elektro muziku, tak sa mozno dostavi aj orgazmus.

Po zaruke, no v pripade akehokolvek problemu, viem zabezpecit zarucny (tj bezplatny) servis (po dobu jedneho roka).
Dovod predaja: vecer ich pocuvat nemozem, a cez den nemam kedy = prakticky nevyuzivane, v izbe najdem aj uzitocnejsie lapace prachu :).

Uprednostnujem BA a blizke okolie, moznost odskusania aj u teba doma, dovoz mozny.
Cena: 170EUR

V pripade seriozneho zaujmu prosim nereaguj do temy, ale do SS (nesledujem bazar). Prosim, aby sa ozyvali skutocne len zaujemci, ktori disponuju takou ciastkou (tj. nie styl ja by som kupil, ale podrzis mi to dva mesiace kym budem mat peniaze?), tiez nepristupim na rozne "vyhodne" zameny.
icefiresr
Addict
Addict

Re: P: Logitech Z-5500

Príspevok od používateľa icefiresr »

KoCi
Darca
Darca

Ked som ju hladal, ze ju iba updatujem, nenaslo mi ju, domnieval som sa, ze je uz zmazana (divne, ako retazec pre vyhladavanie som pouzil z-5500 a nic nenajde) .. tamto reportnem. Dik.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

nj,,staci si dat svoj profil,a "hladat zalozene temy od uzivatela" :wink:
Teraz Ti uz staru temu zmazali.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Vymena za MSI Hawk HD5770, kupovana v Alze. Samotna karta stoji 166€, je uplne nova, s nerefer. chladenim je najtichsou a najlepsov v rade 770.

http://www.alza.sk/msi-r5770-hawk-d156155.htm

btw. keby si nebodaj suhlasil, (+ napr. poplatkom 6€) dneska by sme sa mohli stretnut v Bratislave. :)
KoCi
Darca
Darca

KoCi napísal:tiez nepristupim na rozne "vyhodne" zameny.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2010, 16:44)
Predane 5.8.2010, dufam, ze k plnej spokojnosti noveho majitela.
-lock-
Zamknuté