Audio

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
riderSB
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Audio

Príspevok od používateľa riderSB »

Mozem sa spytat? Da sa spravit do auta soobofear na odpojenie? Ako tak , ked budem musiet vybrat subáč z kufra , tak proste niekde z kontaktov vytiahnem a vyberiem a tak isto aj zosilovat da sa spravit aj zosik?.Da sa to tak spravit ze? Ak ano ako? :D

este jedna otazka.
Je lepsie , ked si dam audiosystem spravit niekde v servise zo zarkukov a kolko to stoji? aleb lepsie je to dat nejakemu znamemu ...

DAKUJEM
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Re: Audio

Príspevok od používateľa Acer01 »

Rider kazdy subac (pokial je v bedni) sa da vymontovat,staci ze odpojis plus,minus, a hotovo,...v tvojom pripade ak chce vyberat hudbu von tak si zosik prisrubuj zo zadu o subak a vlastne odpojis hned vsetko naraz...
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

riderSB > si zo Sabinova? ake mas auto?
riderSB
Amateur
Amateur

jimmy_xp: To ani neviem , kde to je :D ja byvam na zapade :D

// Mozem sa spytat? Prosim poradite mi dobry subác a dobry zosik za malo prachov? :D taky priemerny zosilovac a subac by som chcel.Ale subac nesmie byt moc velky, aby sa stal max tak do daewoo matiz :D DAKUJEM...A ako je to s autoradiom? Musi podporovat autoradio nejake kontakty , aby som mohol zapojit subac ci ako? DAKUJEM :D
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Rider jo radio musi mat vystup na subak,... z radia napojis signalove kable do zosiku a zo zosiku na subak,..
Skor si kup komplet napajaci set tebe staci aj 35mm2 kedze do tica sialenu hudbu davat nebudes,,,,
A co je to dobry subak za malo penazi???? :) :) :) Napis do kolko penazi si to predstavujes,..
jimmy_xp
King
King

Acer > 35mm2???Zartujes???Co tam ide tahat zvaracie kable? Poctiva 6mm-8mm2 postaci :wink:
//Prave pozeram do prace co som pisal do tabulky kablov na dlzku 3-4m (na matiza postaci) na 21-35A postaci 10tka. Tvoja 35ka je od 126 - 150A !!! Pri 12V to mas bezmala 1800W prikonu !!!
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Ked uz nech tam da 10mm2 ,... zvaracie kable,?? Tak potom ako pomenujes 50mm2 kabel,?? :lol: :lol: :lol:
35mm2 su priemer,co ked v buducnosti bude chciet nieco kvalitnejsie,...
jimmy_xp
King
King

ved samozrejme :) to som len zo srandy povedal ze zvaracie (mimochodom, videl si zvaracie kable lacnych zvaraciek ? :lol: ) samozrejme ked chce kvalitnu hudbu musi dat poriadny prierez kabla (ale s tym uz ide ruka v ruke pridavna bateria, pridavny alternator a podobne... :) )
riderSB
Amateur
Amateur

Tak aky set kablov mam kupit 6mm-8mm2 postaci do auta? A kolko stoji, ked si vsetko dam spravit v nejakej firme ako vsetko zapojit aby som mal zaruku?...DAKUJEM :)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Rider ak si to nevies zapojit tak to daj radsej niekomu kto sa v tom vyzna...natiahne ti aj kable atd atd
riderSB
Amateur
Amateur

Vsak hej ja si to niekomu dam robit ...ale ja som sa pytal, co a ako s tou zarukou , ked to dam v specialozovanom servise spravirt
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

riderSB napísal: Da sa spravit do auta soobofear na odpojenie?
:smt059 :mrgreen: :smt043 :smt044

35mm2 je zbytocne, 10mm2 mu staci bez problemov do 400W.

Daj to spravit hocikomu, kto vie, co robi. Radobyodbornikov je vela, tak nech ti to niekedy v buducnosti nezhori kvoli skratu na zle umiestnenom kabli. Zaruku tam netreba riesit.
eqqe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa eqqe »

Zdravím, chcem sa opýtať či existuje aj niečo takéto na CD radio...aby bolo možné prehrávať hudbu priamo s mp3jky, resp z usb...

http://www.pcmania.sk/vsetky-produkty/p ... V366EAAPL/
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

nemas aux vstup na radiu? ak nie tak potom fm transmitter
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

do matiza moc toho nevtrepeš ale ok vlastím seicento teda fiat 600 (taliansky) hm mne sa tam vopchal tento
http://kieran-osborne.co.uk/wp-content/ ... s-Tube.jpg

a odpaja sa to velmi jednoducho zapojenie je ako na grafickej karte teda 6pin ale ak by si chcel niečo ako zosilovač a pasívne repro tak ked to budeš odpajať tak nosiť stale zo sebou nejaký ten skrutkovač alebo nejaký vercajch - osobne neznašam tie čo sa len zaklapnu čo ked sa mi to nahodou odopne počas jazdy a nahodou to bude + a dotkne sa to kostry čo potom? Alebo si kup niečo pod sedačku

napr. -http://www.elektromarkt.sk/images/SCS%2 ... SENCOR.jpg

ale hrať to neviem ako hra osobne by som to neodporúčal videl som ho v paneo elektro a už to tam bolo nadlomene ale robia sa aj ine značky
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

da sa a da sa na to kupit aj zastrcka samec a samica:)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nechcem zakladat novu temu, tak napisem sem. Vedel by mi niekto poradit, ako co najjednoduchsie, najlacnejsie a najucinnejsie spravim AUX vstup do svojho auta, aby som tam mohol zapojit iPod/iPhone? Auto je Skoda Octavia II a mam v nom original autoradio s navigaciou Nexus.
jimmy_xp
King
King

P4ra > Kamarát raz v Žiline niečo podobné kupoval do Octavie II. (http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=9). To, čo som postol je predražené, on to kúpil za podstatne menej korún (cca 300,-Sk vtedy). Neviem, či to bude vhodné pre tvoj model.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Toto som videl aj ja. Ale pride myslel som, ze existuje aj lacnejsie riesenie. 30 EUR este ujde, len za kus kabla mi to pride prehnane. Co som neuviedol? Ved hore je napisany model auta, aj radia. Ci este nieco treba?
jimmy_xp
King
King

Myslel som, že model sa volá inak a Nexus je iba značka navigácie...Pozri, ak si zručný, tak taký posratý káblik si vyrobíš aj sám - dutinky(kruhové kolíky) + cinch káble...
Napísať odpoveď