mmm273: je neblokovany a bateria vydrzi par dni vpohode ? Ak ano tak by som ho vzal. Ozaj to je ten ciernobiely ci farebny? Corn Flake: viem ze 5€ nieje moc, ale tamto su ozaj vykopavky
je z orange, neblokovany, len som neskusal O2 ... bateria vydrzi dlho (cca 3-4 dni) je to mobil+nabijcka . cena je 5+posta (+2€) na dobierku+1.trieda,,. vecer poslem foto.
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 10:10)
ked si das do google nokia 2610 tak druhy obrazok ... ta s tym ciernym ramom... ps-pisem z mobilu tak sry
mmm273: ak si vo white liste, tak 6€ predom ( posles to nie na dobierku ale v bublinovej obalke = posta do 1€ ), ak nie tak by si mi ho poslal predom a potom by som ti dal money na ucet. hm ?
az budes na pc. skus urobit foto mobilu. Inak, dufam ze nieje nic zlomene, len osuchane ?
nic nieje zlomene, len osuchane ... a s tymy uctom - ja nemam ucet a chcel by som to riesit cez dobierku ...
pokial ti to nevyhovuje, tak nehaj tak, nepotrebujem to surne predat...
Nokia 3200 ma asi polrocnu baterku. Je v 99% stave staci ju iba troska ocistit. V supliku este mozno najdem aj tie rozne farebne papieriky
Mam knej rychlonabijacku. Za 6ojro je tvoja....
Shano: ak to bude 6€ aj s postou, tak OK. Ak si vo white liste, tak ti peniaze uhradim predom na ucet, ak nie tak by si mi ho poslal predom v bublinovej obalke a tak by som ti peniaze uhradil. Suhlasis ?