Nadprirodzene javy
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nadprirodzene javy
Nenazyval by som ho hned podvodnikom. Je to proste showman, iluzionista, nikde tam nevidim vyslovene podvod.
FABO: suhlasim
Presne tak, kazdemu priemerne inteligentnemu cloveku musi dojst, ze David sa nehra na kuzelnika, ale je to proste zabavac. A navrhujem pokracovat v teme 
Áno, to slovo podvod som použil zle.Fabo napísal:Nenazyval by som ho hned podvodnikom. Je to proste showman, iluzionista, nikde tam nevidim vyslovene podvod.
-
Adulko1
Light Professional
Ale akosi ho uz velmi nie je vidiet, nemoze stale dokola opakovat kuzla 
-
Alinko2691
Amateur
poradte mi prosim vas uz dlhsie hladam nazov jednej knihy vysla myslim aj v slovencine nazov bol "duchovia" alebo "duchovia a zahady" alebo nieco podobne...format bol A4 alebo trochu vacsi bola tusim ciernej farby na obalke bol duch a za nim stary dom...ak viete prosim poradte.vdaka
-
Adulko1
Light Professional
Ahoj, ja mám takú knihu, ale neviem či je to ona. Vola sa Duchovia medzi nami. Myslím, že autorka je Hedingowa. Neviem presne musím ju nájsť.
-
Alinko2691
Amateur
http://www.martinus.sk/?uItem=32148 ak myslis tuto knihu tak to nieje ona ta co hladam vysla uz davnejsie okolo roku 99/2000 tak nejak...ta moja je cierna alebo tmava..
edit//tak som to nasiel po rocnom hladani vola sa to zahady neznama http://www.antikvariatik.sk/index.php?p ... nihy=11849
edit//tak som to nasiel po rocnom hladani vola sa to zahady neznama http://www.antikvariatik.sk/index.php?p ... nihy=11849
-
Adulko1
Light Professional
Ano áno to je presne tá kniha, ktorú som myslel. Ale aj tá tvoja je super. Musím si ju tiež zohnať. Som rad, že si ju našiel. 
Ten kdo sa už stretol s nadprirodzenymi javmy nech ide na psychošku a tam mu to dopodrobna vysvetlia.
-
Adulko1
Light Professional
Ale za to som nevidel nadprirodzrne javy a niesom mentalne narušeny.
-
Adulko1
Light Professional
Nemal si proste to šťastie nejaký jav spozorovat alebo si nechcel. A že mentálne narušený, to ti ja nepisem, tak neviem prečo tu píšeš od veci ... Kto tu je potom mentálne narušený? Takí ľudia su, ale zrejme by sem na forum ani napisat nedokázali. Dúfam, že si si uz pojmy s dojmami dal dohromady a nezhadzoval ľudí, ktorí su lekarsky chorí a nemôžu zato ... To je ako keby si sem ťahal ZŤP a robil si z nich srandu, nech idu behať maratón. 
tak ja som sa stretol s touto liecitelskou technikou reiki: http://cs.wikipedia.org/wiki/Reiki
naozaj to funguje-clovek zatvori oci,predstavi si ze lieta vo vesmire a zacne do ruk vycucavat energiu toho vesmiru.potom citit v rukach take brnenie. tam na wikipedii pisu ze 3 stupne ale ja verim len tomu 1.. a ze vraj s tym dokazali ozivit krysu na 4 sekundy
naozaj to funguje-clovek zatvori oci,predstavi si ze lieta vo vesmire a zacne do ruk vycucavat energiu toho vesmiru.potom citit v rukach take brnenie. tam na wikipedii pisu ze 3 stupne ale ja verim len tomu 1.. a ze vraj s tym dokazali ozivit krysu na 4 sekundy
Áno, že vraj.a ze vraj s tym dokazali ozivit krysu na 4 sekundy
-
Adulko1
Light Professional
Ano je to tak, tiez moji kolegovia chodia na toto "liecenie" a naozaj to funguje. Dokonca vysadili vela liekov, ktore aj tak nezaberali. Je smiesne, ze niektori ludia sa vedia chytat aj malych slovicok a pisat nepodstatne blbosti... 
Ja mám na reiki utvorený názor, ktorý som tu už viackrát prezentoval.
Som si istý, že keby takýto reiki liečiteľ isieľ ukazovať svoje umenie pred vedeckú komisiu, ktorá by všetko zaznamenávala a pozorovala (napr. stav pacienta pred a po úkone, priame účinky a zmeny stavu organizmu po úkone) som si istý, aký by bol výsledok a preto sa toto nikdy nestane, lebo by prišlo o kšeft veľa ľudí.
Som si istý, že keby takýto reiki liečiteľ isieľ ukazovať svoje umenie pred vedeckú komisiu, ktorá by všetko zaznamenávala a pozorovala (napr. stav pacienta pred a po úkone, priame účinky a zmeny stavu organizmu po úkone) som si istý, aký by bol výsledok a preto sa toto nikdy nestane, lebo by prišlo o kšeft veľa ľudí.
-
Adulko1
Light Professional
Ako je potom možné, že to na ľuďoch funguje? Ako som pisal, vela kolegim a aj ľudia z ich rodiny podstúpili este tuto možnosť liečenia a uzdravili sa a vysadili dokonca lieky. Ale tak určite sa stane, že na niekoho to nezabera, tak ako hypnoza.
Naozaj sa mi o tom nechce baviť, už veľakrát sme sa tu o tom rozprávali, aj som sem posielal diskusiu, kde proti sebe stáli takýto "posielači energií" a vedci a bolo to úplne jasné.
Pre mňa je najväčším dôkazom proti to, že sa to nikdy nestalo tak, ako som to opísal vyššie.
Chcel by som vidieť, ako by sa vám páčilo, keby sa lusklo prstami a zmizla by klasická (západná) medicína. Potom by sa ukázala pravá úspešnosť týchto šarlatánstiev a zázračných metód.
Pre mňa je najväčším dôkazom proti to, že sa to nikdy nestalo tak, ako som to opísal vyššie.
Chcel by som vidieť, ako by sa vám páčilo, keby sa lusklo prstami a zmizla by klasická (západná) medicína. Potom by sa ukázala pravá úspešnosť týchto šarlatánstiev a zázračných metód.
-
Adulko1
Light Professional
Sarlatan môže byt hocikto, aj medzi obycajnymi lekármi. Záleží na akého natrafis. Ale pamätaj si len jedno a to hovorí za všetko. Nehadz všetkých do jedného vreca ... Takze asi tak.