I/P:GUM Spy Camera
I/P:GUM Spy Camera
Predam Gum Spy Cam na suciastky-nefunkcna/pokazena.Cenu si predstavujem symbolicku a v pripade zaujmu ponuknite..
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/P:GUM Spy Camera !
Nic v zlom,ale na ake suciastky ? Je to vec,ktora nema hodnotu ani jeden cent,ked je pokazena.
Porovnaval By som to skor z pivovou 1,5L flasou,ktoru aj viac vyuzijes,pretoze s nou mozes aspon polievat zerave drevene uhlie-brikety v grile,aby Ti neprihorelo kurca,alebo klobaska.Maximalne niekto moze pouzit ten manual,na zalozenie vyssie spominaneho ohnika
Porovnaval By som to skor z pivovou 1,5L flasou,ktoru aj viac vyuzijes,pretoze s nou mozes aspon polievat zerave drevene uhlie-brikety v grile,aby Ti neprihorelo kurca,alebo klobaska.Maximalne niekto moze pouzit ten manual,na zalozenie vyssie spominaneho ohnika
Re: I/P:GUM Spy Camera !
Tacosi tacosi..v mojich Topicoch by som ocenil keby si hlavne ty prejavil aj niekedy o nieco realny zaujem.Ja som samozrejme rad ak mi to tu niekto bumpne,ale u teba to zacinam brat pomali,ale isto osobne.
Napriklad sa niekomu moze hodit minimalne optika vnutri,ale ja sa v tom az tak nevyznam.Ak nikto neprejavi zaujem do tyzdna tak to tu locknem a kkthxbye..,ale to ty riesit nemusis..
PS.:Napriklad mobil,ktory som davnejsie predaval sa predal hlavne kvoli optike z neho..
BUMP 
Napriklad sa niekomu moze hodit minimalne optika vnutri,ale ja sa v tom az tak nevyznam.Ak nikto neprejavi zaujem do tyzdna tak to tu locknem a kkthxbye..,ale to ty riesit nemusis..
PS.:Napriklad mobil,ktory som davnejsie predaval sa predal hlavne kvoli optike z neho..