Velky problem s ICQ 7.2

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
fycke
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Velky problem s ICQ 7.2

Príspevok od používateľa fycke »

Cafte.Potrebujem poradit. Po sformatovani HDD som si nainstaloval ako vzdy instalacky pre maticnu a.i... Potom neskor aj ICQ a zacalo mi to blbnut. Prve som nainstaloval icq 6.1 co som nasiel na CD. Pri prihlasovani mi napisalo ze aktualizovat verziu. OK stiahlo novu verziu. prihlasil som sa a po asi 5 sekundach mi vyskocila tabulka. Ked som dal "ano" tak mi ICQ vyplo a ked "nie" tak tabulka naskocila odznova.Pomyslel som si ze blbo stiahlo aktualizaciu. Tak som ICQ odinstaloval a stiahol uz rovno ICQ 7.2.Tu uz mam iny problem tu mi vyskosi po prihlaseni tabulka len s jednou moznostou a to je "OK". Ked stlacim X-ko alebo OK ICQ mi vypne.A stale dookola.Potom som zistil ze nemam JAvu nainstalovanu, stiahol som,nainstaloval,restartoval PC, nainstaloval ICQ a stale to iste...Prosim poradte mi co s tym. :( Dakujem za Vasu pozornost.
Prílohy
screenshot
screenshot
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Velky problem s ICQ 7.2

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

počuj, mne toto robilo keď som mal zapnuté uvítacie okno na icq.Skús ísť do: Ponuka/MOŽNOSTI/všeobecné/ a vypni možnosť "zobraziť pri spustení aplikácie ICQ uvítacie okno". (neviem či to budeš mať takto presne lebo ja mám icq 6.5)
Napísať odpoveď