Ohodnoďte web design!

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Ohodnoďte web design!

Príspevok od používateľa BX »

Zdravím vás :)
Robím web pre našu triedu. Chcem niečo jednoduché, ale aby to aj aspoň nejako vyzeralo. Budem tam dávať nejaké dokumenty do školy, prípravy na maturitu a podobné veci, takže design nie je tak dôležitý, čo mi celkom vyhovuje, keďže ja nie som grafik a estetické cítenie mám niekde na absolútnej nule :D
Aj tak by som vás chcel ale poprosiť, či by ste mi nenapísali pár slov k týmto pár webom. Kľudne aj tvrdú kritiku aké sú strašne škaredé všetky. Radšej by som ale bol, keby ste mi napísali čo je tam dobre, čo je tam zle, čo a ako sa dá vylepšiť a veľmi rád privítam aj nejaký návrh na ďalší design (z tých niekoľkých ukážok si dokážete utvoriť názor, o čo mi ide)

// link vymazany
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ohodnoďte web design!

Príspevok od používateľa audiotrack »

osobne sa mi najviac z nich pozdáva ten druhý, len by som možno dal menu pod ten banner a počet dní. Banner by mohol byť menší, a oprav si chby vo výrokoch
BX
Addict
Addict

No ma mohlo napadnúť, že mi to hneď "hekneš"! :D Žiaľ php je u mňa ešte na dosť nízkej úrovni - hlavne teda čo sa zabezpečenia týka. Ale seknúť javascript do súboru ma napadnúť mohlo :? Dobre, to nejako spravím. A ja viem, že to nie je kto vie čo, ale nedávam pod heslo žiadne tajné dokumenty. Ide len o to, aby si to nevedel prečítať naozaj hocikto. A na to stačí aj takéto shit-zabezpečenie :P Takže hodnoďte prosím zatiaľ len design, web-programátor zo mňa asi nebude :D

// Do druhého pridaný DesignB podľa audiotracka...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne ten prvý...ten napravo je vzhľadom na tie druhé dva shit...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prilis kriklave a kontrastne. Beriem, ze si spokojny so svojou pracou, ale neuvazoval si pouzit jeden z volne dostupnych designov (templatov) na internete, ktory by bol zladeny, neposobil kriklavo a bol by podstatne na vyssej urovni???

Inak robit v dnesnej dobe web, no neviem, vacsina ludi vyuzije server spoluziaci.sk alebo teraz najnovsie Facebook, pretoze to maju vsetko na jednom mieste bez nulovej namahy.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

suhlas s hojkom.
Jedna sa o to ze napr aj nam zriadil jeden typek "web triedu" nieco na styl spoluziaci, neviem ako sa to vola v cechach, a bol som tam raz, pretoze sa mi jednak nechce registrovat a za dalsie tam nie je o com diskutovat ked uz. Fotky ma nevrzusuju, a na to mam fcb.
Takze tvoja praca /ktora sa mi btw nepaci ani jedna/ bude na 2 veci.
Zaloz skupinu na fcb, tam sa da stale robit dost vela veci, od diskusie, vez fotografie, rozne eventy a neviem co vsetko. A urcite je tam regnuta aspon polovicatvojich spoluziakov. Ten kto ma doma internet urcite.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik a hojko: ale v dnešnej dobe sú stále ľudia ktorí na FB niesú...tí čo? Budeme ich vydierať aby sa tam pripojili...v tomto si myslím že mať takúto stránku je lepšie, ale s obomi zase musím súhlasiť čo sa týka toho designu...všetky sú krikľavé a...ani neviem ako to povedať, lebo hnusné je silné slovo...ale tiež by som si vybral niektorý z voľne dostupných...
lekoklatik
VIP
VIP

menšina sa prispôsobuje. Nie naopak.
BX
Addict
Addict

Nie hojko. je mi úplne jasné, že ani jeden nie je dobrý, pretože ani jeden nie je od nejakého schopného grafika. Samozrejme, že som plánoval nejaké free templaty, no pred tým som chcel skúsiť niečo vlastné (predsa len prázdniny sú dlhé :P ) A áno, máte pravdu, že na fotky a diskusiu slúži facebook. A ja mu to neberiem :) Tu, ak ste si nevšimli, sú veci ako zmeny v rozvrhu (podstatne zjednodušené oproti oficiálnej školskej stránke), rozvrh(niektorí moji spolužiaci sa aj v Júny pýtajú, aká je ďalšia hodina) a tiež tam budem uploadovať súbory - prefotené dokumenty, či k nejakému predmetu, alebo k maturite (napríklad k maturite mám už pripravené isté materiály, ktoré sa na fb dať nedajú)
A ak by o túto stránku nebol v triede záujem, tak by som ju iste nerobil. Väčšina mi ale odpovedala, že by také niečo prijali a že sa do toho mám pustiť. Tak som sa do toho pustil. Je pekné, že ste napísali, aké sú všetky hnusné. Asi sa naozaj vykašlem na profesionálny názor a spoľahnem sa na vkus svojich neprofesionálnych spolužiakov :)
lekoklatik
VIP
VIP

neber to ako profesionálny posudok. Ukáž mi foto jedného tvojho spolužiaka, ktorému aspoň jeden z tých webov oku lahodí. Prosím :D
Ten font, farebnosť. Tiež som niečo také niekedy urobil. Ale neodostal som to na internet. Aspoň dúfam že nie : ) No teraz by som niečo také rozhodne zmazal. Proste hneď na fleku
BX
Addict
Addict

Dobre tak mi prosím ukáž nejaký web, ktorý ti oku lahodí. Nejaký podobne jednoduchý (väčšina čo som ja našiel bola strašne komplikovaná s desiatimi kilami obsahu. Ja mám ale minimum obsahu a tomu musím prispôsobiť aj štýl :) )
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...môjmu oku lahodí tento...použil som ho aj na svojej stránke...problém je že ten template je tabuľkový...ak sa ti páči tak ho mám kompletne prerobený...

http://www.freewebtemplates.com/download/templates/9819
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BX: Disusia na temu, aky web ulahodi nasim ociam je zbytocna, pretoze tie stranky by sme tu mohli pisat rok a stale by sme mali co pisat. Dolezite je, ze ten tvoj design sa nikomu z nas nepaci, takze asi nieco na tom bude.
BX
Addict
Addict

No ja som viac-menej čakal, že ma nepochválite ani za jeden, ale trocha som dúfal, že sa s nimi bude dať ešte aspoň čo to urobiť. Očividne nie no keď sú hnusné, tak sú hnusné. Tak sa idem poobzerať po nejakých hotových.
Ďakujem :)

(adresa v prvom príspevku vymazaná)
Napísať odpoveď