Co s vecami od byvalej?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co s vecami od byvalej?
Zdrarec,
Vcera vecer som len tak uvazoval, ked som sa pozeral na jedneho plysaka, ktoreho tu mam od byvalej a tak ma napadlo, ze co s takymito vecami robite po rozchode vy?
Nemyslim tym rozchod, ked sa rozidete v dobrom a sem tam zbehnete niekam na kavicku..Rozchod na ostrie noza, kedy sa uz nikdy nechcete vidiet a podobne..
Vacsina ma v PC vsetky jej fotky, nejakych tych plysakov na policke a dalsie ine veci..
Co ste teda vy, ktory ste mali to "stastie" s takymito vecami urobili?
Vcera vecer som len tak uvazoval, ked som sa pozeral na jedneho plysaka, ktoreho tu mam od byvalej a tak ma napadlo, ze co s takymito vecami robite po rozchode vy?
Nemyslim tym rozchod, ked sa rozidete v dobrom a sem tam zbehnete niekam na kavicku..Rozchod na ostrie noza, kedy sa uz nikdy nechcete vidiet a podobne..
Vacsina ma v PC vsetky jej fotky, nejakych tych plysakov na policke a dalsie ine veci..
Co ste teda vy, ktory ste mali to "stastie" s takymito vecami urobili?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: Co s vecami od byvalej?
fotky posli na prochlapa.cz do sekcie "vaše přítulkyně" a plysaka daj prvemu decku co stretnes ... vybavene

-
Soviet
Darca
Ale tu nejde o to mi radit, co s takymi vecami spravit..ale co ste vy vacsinou spravili
Ale s tym dietatom..Este si daka mamicka ked ho domov donesie dieta pomysli, ze v tom daka vybusnina, ci drogy a rozpara ho
Ale s tym dietatom..Este si daka mamicka ked ho domov donesie dieta pomysli, ze v tom daka vybusnina, ci drogy a rozpara ho
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nj paranoja nasej doby
... tak nejakej charite alebo co 
ja nic, ja som sa nikdy s nikym nerozisiel v zlom

ja nic, ja som sa nikdy s nikym nerozisiel v zlom
alebo si bude mamička myslieť, že si dáky pedofil a snažíš sa zbaliť decko na plyšáka
Neviem teda, či moje bývalé boli iné, ale také veci ako plyšák som nikdy nedostal. Mám nejaké retiazky, prívesky, náramky, veci na oblečenie a pod. a niektoré z nich nosím doteraz. Tak také fotografie, napr. v rámiku, tie som buď vyhodil alebo niektoré mám odložené medzi ostatnými fotkami.
Ja by som chcel vedieť, či je tu niekto taký, čo takéto veci od bývalej daroval neskôr svojej ďalšej priateľke.
Neviem teda, či moje bývalé boli iné, ale také veci ako plyšák som nikdy nedostal. Mám nejaké retiazky, prívesky, náramky, veci na oblečenie a pod. a niektoré z nich nosím doteraz. Tak také fotografie, napr. v rámiku, tie som buď vyhodil alebo niektoré mám odložené medzi ostatnými fotkami.
Ja by som chcel vedieť, či je tu niekto taký, čo takéto veci od bývalej daroval neskôr svojej ďalšej priateľke.
mam po nich iba minimum veci, resp. som tych par drobnosti velmi skoro vzdy vyhodil, nech ma minulost nedrzi..
-
audiotrack
VIP
darčeky sa nevyhadzujú
nech už sú od bývalej, mamky, svokry, babky alebo náhodného t-mobajláka v meste. Toľko moja filozofia. Veci ako spoločné fotky je iná vec, ak ti to pripomína minulosť tak ich zmaž alebo zahoď, ale všetky ostatné drobnosti sa dajú zabaliť do krabice a odložiť do pivnice. Jedného dňa si na ňu ešte budeš chcieť spomenúť, keď budeš na vozíku s popolníkmi na tvári rekapitulovať svoj život.
nech už sú od bývalej, mamky, svokry, babky alebo náhodného t-mobajláka v meste. Toľko moja filozofia. Veci ako spoločné fotky je iná vec, ak ti to pripomína minulosť tak ich zmaž alebo zahoď, ale všetky ostatné drobnosti sa dajú zabaliť do krabice a odložiť do pivnice. Jedného dňa si na ňu ešte budeš chcieť spomenúť, keď budeš na vozíku s popolníkmi na tvári rekapitulovať svoj život.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak to si dovolim namietat, keby som sa niecoho potreboval zbavovat, tak si skor niekde archivujem fotky, ako X roznych somarin na ktore moze sadat prach

-
peterxxx
Star
Ja osobne som si tie veci nechal.Najprv som myslel ze ich zahodim, lebo bolo na nevydrzanie na ne pozerat ( namalovala mi totiz dva obrazy ) ale , ked som sa cez to dostal tak som si pvoedal , ze by bola skoda nieco take vyhadzovat a znova vysia na stene .Penazenku od byvalej pouzivam doteraz
a a sluzi dobre.
Disk zabera menej ako 10 plysakov, co?nordkapp_pb napísal:tak to si dovolim namietat, keby som sa niecoho potreboval zbavovat, tak si skor niekde archivujem fotky, ako X roznych somarin na ktore moze sadat prach![]()
-
bolek
Guru
Do krabice.
Tak ja to mam jednoduchsie, ja som zabudol od ktorej byvalej mam toho ktoreho plysaka, takze som nikdy ziaden nevyhodil (par som ich dal segram do izby)
A retiazky a hodinky nosim a tiez neviem ktore mam od ktorej a ani ma to nezaujima ved su uz moje
Spolocne foto, na tie mam vo fotoalbume vzadu taku priehradku a tam su vsetky pokope
A retiazky a hodinky nosim a tiez neviem ktore mam od ktorej a ani ma to nezaujima ved su uz moje
Spolocne foto, na tie mam vo fotoalbume vzadu taku priehradku a tam su vsetky pokope
zmazat, spalit, zahodit, zabudnut,zit dalej 
No ja som vsetky jej veci dal do krabice a poslal jej naspat.
A pokial islo o veci, ktore mi darovala tak som ich daroval dalej. (predsa len poslat jej, to by bolo len prilievanie benzinu do ohna)
A veci, ktore sa nedali darovat (nariklad mal som naskladane rozne zvierata s papieru a tak..) to som dal tete co zbiera papier a nosi to do zberu.
Digitalne fotky som zmazal s HDD a bol pokoj
V podstate by som to nazval akysi "ocistny" ritual, ktory podvedomiu vysvetli, ze uz neexsituje
A pokial islo o veci, ktore mi darovala tak som ich daroval dalej. (predsa len poslat jej, to by bolo len prilievanie benzinu do ohna)
A veci, ktore sa nedali darovat (nariklad mal som naskladane rozne zvierata s papieru a tak..) to som dal tete co zbiera papier a nosi to do zberu.
Digitalne fotky som zmazal s HDD a bol pokoj
V podstate by som to nazval akysi "ocistny" ritual, ktory podvedomiu vysvetli, ze uz neexsituje
znais to vystihol..a posledna veta je G E N I A L N A !
mám od bývalej mob, triko
ako je to tesne po rozchode, sem-tam si na nu spomeniem, ale tak triko sa mi páči, spomienky tiež nie sú zle... a mobil mám pretože nešika mi rozbila môj (sestrin) tak mám teraz jej starý.... toto rozmýšlam ešte ako vyriešiť... myslím, že keby som tie veci vyhodil, nezmení to nič na tom ako keby som si ich nechal... samozrejme mobil vrátiť, aj to spravím, len to chce čas 
-
peterxxx
Star
Mojmu podvedomiu si jasne povedal , ze si z toho bol riadne v p... a snazil si sa to takto zvladnutznais napísal:
-
RomanB
Medium Professional
Nevidim , jeden dovod preco si tie veci nenechat ...
Bola to tvaja minulost a to , ze uz dana osoba neni sucastou pritomnosti a buducnosti neznamena , ze mas veci spalit , alebo nejak znehodnotit ...
Bola to tvaja minulost a to , ze uz dana osoba neni sucastou pritomnosti a buducnosti neznamena , ze mas veci spalit , alebo nejak znehodnotit ...
-
lollo
Professional
RomanB napísal:Nevidim , jeden dovod preco si tie veci nenechat ...
ale su to veci ktore ti ju budu pripominat, a prave preto vela ludi to chce mat prec aby na to nemyslelo a ziadne veci nepripominali minulost
Nejaké blbosti ako plyšákov som sa zbavil, asi vyhodil. Fotky som nevyhazdoval, pohadzovali sa po šuflíkoch a tak.. takisto z HDD som to iba preriedil, nejaké zásadné som nechal.
Potom prišla terajšia, fotky som zo šuflíkov stihol povyhadzovať, tie zásadné z HDD boli potom zdrojom otázok a výsluchu
Vymazal som aj tie. Ale niekde na zálohe isto ešte budú... Niežeby som to sušil a onanoval nad tým, ale proste istú dobu to bolo súčasťou môjho života a nejaké zvyšky sa nájdu kade (a nielen u mňa [fotky priateľov]).
Netreba to ani rituálne páliť a pichať do toho špendlíky, ani nad tým nejak spomínať.. Život si to sám preberie.
Potom prišla terajšia, fotky som zo šuflíkov stihol povyhadzovať, tie zásadné z HDD boli potom zdrojom otázok a výsluchu
Netreba to ani rituálne páliť a pichať do toho špendlíky, ani nad tým nejak spomínať.. Život si to sám preberie.