ja som vravel ze soom jedol vela zeleniny ..kali520 napísal:Kto tu hovori nieco o zelenine?
Poviem ti asi co ti este nikto nikdy nepovedal, schudol som ked som slopal olej a zral klobasi.
Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
Tak ja som chodil ma muay thai ... momentalne uz par mesiacov sedim na zadku tak aspon doma s vlastnou vahou sa snazim cvicit .. hadam cca kazdy druhy den 100klikov cca na 5serii po 20 ..nehorazne vela brusakov dvihani noh a roznych inych napinaciek na brucho..na svaloch naberam brucho tvrde jak kamen ale nie a nie sa zbavit tuku hlavne v spodnych brusnych partiach teda ak chapete jak myslim noo :Dtehlicky na dotyk citit pri napnuti aj ciastocne vidno len neviem jak to vyrysovat a zbavit sa tukov .... tak som z thoo dost na nervy nooo
.. asi jedina rada menej sladkych vod pit a pridat k tomu vsetkemu aj beh ?? odpovedal som si sam alebo mate aj ine typy ? 
tak ti poviem...behanie je prva a najzdravesia vec...ale zas nie naobliekany,ako si pisal na zaciatku,pretoze potom je to velke pretazenie/prehriatie organizmu a to neni moc zdrave...potom dalsia vec,je staticky bicykel...brusaky ti moc nepomozu,kedze ty sa potrebujes zbavit tuku a nie risovat brusne svaly...takze len stacionarny bike je najvhodnejsi a urcite uprava toho jedalnicka
...takmer ziadne sladkosti,nahradit si to masom...prip. kupit dajaky ten spalovac tukov
...neni to nic hrozne...
ps: tiez som mal podobny problem a chcel som len chudnut a chudnut...a teraz chcem naberat,aj napriek tomu,ze dajake to sadlo tam este ostalo a dajako to nejde...
ps: tiez som mal podobny problem a chcel som len chudnut a chudnut...a teraz chcem naberat,aj napriek tomu,ze dajake to sadlo tam este ostalo a dajako to nejde...
Má niekto skúsenosti s AB Tronicom? Minule som sa v TV zapozeral do neho.. a mám chrobáka v hlave, aj keď som nikdy neveril na teleshopingové veci!
http://www.topshop.sk/index.asp?tn=prod ... 363&ils=57

Skusenosti ziadne ale logika chudnutia hovori ze tymto sa chudut neda (uz len z toho dovodu ze oje*** tvrdenim lokalneho chudnutia co je samo o sebe blbost). Okrem ineho v tychto teleshopinogovych reklamach k vyrobku vzdy pribaluju dietny plan ktory ked sa nedodrziava tak sa jednoducho nechudne. V skratke za tu cenu si kupujes obycajny dietny plan ktory najdes behom 5 minut na internete, akurat tu ti k tomu pridaju priblbly vybracny opasok.brm napísal:Má niekto skúsenosti s AB Tronicom? Minule som sa v TV zapozeral do neho.. a mám chrobáka v hlave, aj keď som nikdy neveril na teleshopingové veci!
Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
ja osobne navrhujem isť na odsavanie tuku a potom suhlasim s ostatnymi s brusackamisarnik napísal:Tak ako hmmm ? Poradte, alebo sa pochvaltne ako sa to podarilo Vam... dik za hocijake rady![]()
![]()
Podla mna moze byt pomerne ucinny beh... nie ?
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som na vyske mesiac a pol a pribral som 3 kilahaha11 napísal:Ja som na VŠ mesiac a pol a podarilo sa mi schudnúť 5 kíl. Jednoducho v škole kde sa stravujem zjem iba to čo mi naložia , vyhýbam ďalšiemu prejedaniu. Možno to znie smiešne ale byť mimo domova znamená aj chudnúť, doma si človek dopraje omnoho viac.
najlepšia diéta je
ráno a večer nič a na obed každý deň to isté 
Prestať sedieť celý deň pred PC a začať športovať. Bez pevnej vôle to samozrejme tiež nejde 
a keď nepomôže príroda tak nejaké spaľovače tuku, ale netreba sa na ne spoliehať
a keď nepomôže príroda tak nejaké spaľovače tuku, ale netreba sa na ne spoliehať
-
001Kristian
Novice
Drahi priatelia, velmi vazne uvazujem nad Atkinsonovou dietou. Su tu nejaki taki, ktori ju uz zazili? Bol nejaky extremny jojoefekt? Co ste jedli? Kolko ste zhodili? Aky bol vizualny efekt? Odpovedzte mi PROSIM na vsetky otazky, podla moznosti. Dakujem pekne.