Ipod alebo PSP
Re: Ipod alebo PSP
No pokial nema viac penazi, tak sa musi uspokojit s tym. Teraz je dokonca vo vypredaji. Za chvilku sice pride 4 generacia, ale ta bude cenami inde, ako aj teraz 3 generacia s HW z iPhone 3G S.
Hlavne je to slabší HW a podľa toho, to tam cheš dávať tak 8 GB je málo (aspoň pre mňa)
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
slabsi HW hej ale silnejsi ma len 32GB a 64GB verzia, ktore su o dost draksie.. a aj tak ten rozdiel nieje az taky astronomicky..ako urcite ze sa ti rychlejsie nacitaju hry, rychlejsie sa ti spusti prehravac, tak isto rychlejsie vyhladavanie na nete ale urcite ti to zvladne aj ta 8GB verzia.. tych 8GB nieje vela to musim uznat ale niekomu to staci niekomu nie tak ako si pisal 
dosť záleží od toho, čo si tam cheš dávať. Ja mám teraz 2,5 GB hudby, 2,5GB filmov a 2 GB applikácií. A to som hudbu aj pár app vymazal.
tu máš pekné porovnanie rýchlosti.
iPhone 3G = iPod 8 GB
iPhone 3Gs = iPod 32 a 64 GB
iPhone 4 = budúci iPod
tu máš pekné porovnanie rýchlosti.
iPhone 3G = iPod 8 GB
iPhone 3Gs = iPod 32 a 64 GB
iPhone 4 = budúci iPod
Shwollo my vieme aké sú rozdiely medzi rýchlosťou, to nájdeš hneď v prvom linku na wikipédii
napr ja mám 600mb app , 6 gb hudby , 0 mb videí a okolo 300 fotiek , čiže fakt to je na tom a tom človeku, ako si šetrí s priestorom.
budem sa opakovať ale najviac sa oplatila 16gb verzia, 16gb úplne stačí a nebola extrémne drahá
napr ja mám 600mb app , 6 gb hudby , 0 mb videí a okolo 300 fotiek , čiže fakt to je na tom a tom človeku, ako si šetrí s priestorom.
budem sa opakovať ale najviac sa oplatila 16gb verzia, 16gb úplne stačí a nebola extrémne drahá