naivne deti

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: naivne deti

Príspevok od používateľa Janio »

Jop súhlasim s muffim, a ešte keď nejaká baba otvorí ústa a je to samá nadávka - ktomu na východne SR gadžuje... to je vrchol tak ma to vie nasrať sa len obrátim a idem preč
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

Muffi napísal:
Tu sa neriešia ostatní ľudia. Rieši sa tu správanie ľudí, a to žiadnych konkrétnych a to je veľký rozdiel.

Za lepšie riešenie považuješ nepoukazovať na nedostatky dnešnej doby a kašľať napr. to, že dosť veľký počet detí sa kurví ostošesť a ešte to aj považuje za správne?

:D Krásne protirečenie si v jednom príspevku. Najprv sa vyjadríš, že sa netreba do nikoho a do ničoho starať a potom to zaklincuješ opačným činom.

Ľudia s vyššou inteligenciou sa dokážu vynájsť aj vyblázniť aj bez vystriedania piatich "lások" mesačne. Zatiaľ čo xalani a slhecinqy píšuce takto očividne nie.

Ja taký som, dobrovoľne sa priznávam :P Katastrofálne to nie je, ale smutné a rozpiplávania hodné to teda áno. Mňa osobne vie neuveriteľne iritovať najmä ľudská hlúposť (nie nevedomosť) a jej prezentovanie sa v spoločnosti. A táto detská naivita, ako to autorka témy správne pomenovala, je priam ukážkovým príkladom ľudskej hlúposti.

WOW!!!!!!! konecne ma niekto dokonale pochopil a dobre to vyjadril :) dik
myscho90
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa myscho90 »

nemam chut sa velmi zaoberat touto temou, ale narazil som na toto, neviem ci mam plakat, alebo sa valat od smiechu...
http://www.bravo.cz/poradna
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

myscho90 napísal:nemam chut sa velmi zaoberat touto temou, ale narazil som na toto, neviem ci mam plakat, alebo sa valat od smiechu...
http://www.bravo.cz/poradna

skapala som :D
Napísať odpoveď