Mafia 2
Re: Mafia 2
tak a chcel som si to predobjednať 
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ak to je vazne na 10hodin tak to je medzinarodna hamba
. teda dufam ze aspon po prejdeni misii bude stale co robit aby to cloveka bavilo. tiez som to planoval hned kupit ale takto si radsej pockam nejaky ten tyzden ake su ohlasy.
Tých 10 hodín bolo jasných už pri zverejnení tej mikro mapy.
Mna skôr štve to údajné "obmedzenie volnosti", to ma trošku odradilo.
Na Eurogameri písal redaktor že pri jednej kapitole strávil od 45 do cca 90 min. Kapitol je 14. Cize podla mna to bude mat viac ako desat hodin. Ja napriklad nevyhladavam hovadiny ako kupovanie hotdogov na ulici a podobne. No zasa pri hrách ako mafia 1 a GTA som sa mnohokrát len tak vozil, a to ide aj tu. Čiže je na každom či ju prejde za 8 alebo 20 hodín.
-
Runes
Addict
hmm naco to odsudzovat skor ako to hrame :-/ uprimne GTA VC som tiez 1x hral niekolko dni a pri 3 opakovani som to bol schopny prejst za jeden den. Zahrame uvidime potom zj...beme
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nový pekný trailer
http://www.sector.sk/video/12039/mafia_ ... e_head.htm
http://www.sector.sk/video/12039/mafia_ ... e_head.htm
-
Andrew007
Guru wannabe
Len ja mam zle oci alebo na niektorych miestach je fakt pokles frameu ??
nato zu tu hru robia uz minimalne 4 roky je 10 hodin fakt malo.
ale ked si vezmeme ze fakt premyslali nad pribehom aby to malo hlavu a patu tak to je dostacujuci cas, narozdiel od GTA ktore obsahuje skoro stale rovanky nezazivny pribeh
//autoeditácia príspevku (31 Júl 2010, 19:11)
Vyžaduje pořádný hardware
ale tam pise
Na pořádném hardware vypadá špičkově
ale to len tak je to nepodstatne
asi to zmenily alebo co
ale ked si vezmeme ze fakt premyslali nad pribehom aby to malo hlavu a patu tak to je dostacujuci cas, narozdiel od GTA ktore obsahuje skoro stale rovanky nezazivny pribeh
//autoeditácia príspevku (31 Júl 2010, 19:11)
pisesrochedo napísal:Uff tak toto nevyzera dobre:
První recenze Mafie 2
http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-recenze-mafie-2
Len 10 hodin ? Dufam ze len sranduje..
ale tam pise
ale to len tak je to nepodstatne
-
Sphinx
Addict
SECTOR.sk takze naroky vobec nie su vysoke .. zas je tu diskusia o nicom.. ked vyde demo sosnite ho a sami uvidite ako vam to pojde na masinachAko vidíte na obrázkoch, všetko sú to len drobné zmeny, ktoré po vypnutí výrazne kvalitu obrazu neovplyvnia, nebude síce taký reálny ako na najvyšších detailoch, ale stále v slušnej kvalite, v ktorej sa dá pekne zahrať. Na druhej strane nároky nie sú vysoké a ako sme už v našom preview spomínali Nvidia 9800 GTX bez problémov zvláda 30 fps pri 1680x1050 na najvyšších detailoch, teraz sme vyskúšali aj staručičkú Nvidiu 8600 GTS, ktorá hru tiež slušne rozbehla na 30 fps, ale pri rozlíšení 1280x800 s vypnutým Ambient Occlusion (pri 2,6 GHz dualcore procesore).
Jj museli to zmenit, vtedy to tam nebolo.HitmanM napísal:pises
ale tam pise
ale to len tak je to nepodstatneasi to zmenily alebo co
-
Sphinx
Addict
neviete ako je to s jazykom v hre na steame ?? resp keby som si kupil hru z game.co.uk ? bude tam CZ?
tak steam bude mat aj CZ ale je to draho skor by ma zaujimalo to game.co.uk
tak steam bude mat aj CZ ale je to draho skor by ma zaujimalo to game.co.uk
Heh, tak moj skepticizmus sa ukazuje ako opravnenyrochedo napísal:Uff tak toto nevyzera dobre:
První recenze Mafie 2
http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-recenze-mafie-2
Len 10 hodin ? Dufam ze len sranduje..
tak amíci asi čakali z Mafie 2 nové GTA 5 poďla ich hodnotení. 80% zo 100 a 7 z 10 niesú dobré hodnotenia. Hra roku to teda určite v Amerike nebude....
linearny dej v 1 ??? nesuhlasim, hra sice bola linearna ale dej urcite nieGothaR napísal: Heh, tak moj skepticizmus sa ukazuje ako opravnenyKed to dame do porovnania s GTA 4, ktore sa pri ponahlani dalo zvladnut za 25 hodin, tak je to dost velke minus pre Mafiu. Linearny dej by mi osobne nevadil, ved aj jednotka bola linearna.
Tak to je slovickarenie, ja som pod pojmom linearny dej myslel "bez možnosti volnějšího pohybu a svobody rozhodování", inak je samozrejme, ze v pribehovej linii musi byt uvod, zapletka a zaver, to by boli na tom uz velmi zle keby vynechali nejaku zapletku.
-
DeJF
Addict
Pri ponáhlani za 25hodin ? Pri ponahladni som to dal za 9GothaR napísal: Heh, tak moj skepticizmus sa ukazuje ako opravnenyKed to dame do porovnania s GTA 4, ktore sa pri ponahlani dalo zvladnut za 25 hodin, tak je to dost velke minus pre Mafiu. Linearny dej by mi osobne nevadil, ved aj jednotka bola linearna.
ako vidím tak ja nie som na GTA ja som sa 3 hodiny trapil len s úvodom
k téme: tie hodnotenia ma fakt zaskočili a už sa začínam obávať
k téme: tie hodnotenia ma fakt zaskočili a už sa začínam obávať
Hodnotenia ja osobne neberiem vážne, až kým si to nezahrám. Dôvod? Je to hra, na ktorú sa čaká už vela rokov, a je to hra od ktorej sa čaká vela. Preto aj malé sklamanie bude mínus bod v hodnotení. 
Snáď mám pravdu.
Snáď mám pravdu.
Tak toto je dost smutne:
Mafia 2 bez zbraní na blízko
Jack Scalici z 2K Games např. na oficiálních fórech poprvé řekl, že ve hře nebudou žádné zbraně na blízko.
Zapomeňte proto na baseballky, nože, obušky, kovové tyče a leccos dalšího, nabádá česká fanstránka. Ta cituje také Scaliciho vysvětlení:
“Střelba je klíčovou součástí bojového systému hry a právě na ní bylo vynaloženo největší úsilí. Pokud nechcete vytahovat zbraně, vždy můžete použít pěsti.”
Produkční asistent z 2K Games také v uplynulém týdnu potvrdil několik drobností: že u sebe budete moci mít tolik zbraní, kolik budete chtít, a také že za jízdy se z auta nedá střílet.
Mezi jednotlivými misemi bude dost času se projet po městě, zajít si do restaurace nebo nakoupit oblečení, ujišťují produkční. Už méně potěší, že nalezenou zbraň např. nelze zahodit nebo vyhodit z inventáře.
-
Thief211
Light Star
tak to je dost smutne!!! tak toto je fakt na hovno. zakladne veci tam niesu co by tam mali byt. seci sa tak tesime len aby to nebol nejaky prepadak