Bezdrotova bezpecnostna kamera

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ven0m
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Bezdrotova bezpecnostna kamera

Príspevok od používateľa ven0m »

Potreboval by som poradit pri kupe 2 kamier ktore by mali byt umiestnene v objekte (rod. dom) poziadavky su vlastne len vonkajsie umiestnenie a moznost ich zapojit do wifi siete. ak by niekto mal s tym skusenosti pripadne ma vedel nasmerovat na nejake konkretne vyskusane produkty bol by som vdacny
connect
Amateur
Amateur

Re: Bezdrotova bezpecnostna kamera

Príspevok od používateľa connect »

Nieco taketo napriklad?

http://www.canex.sk/index.php?module=azTec&id=1424

Ak chces blizsie poradit ohladom monitorovacich systemov, mohli by sme to riesit skor cez e-mail...
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

ja sice poradit presny typ neviem ale daj si do googla (ak si to nahodou nevedel) IP kamery a vyhodi ti ich kopec
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

connect napísal:Nieco taketo napriklad?

http://www.canex.sk/index.php?module=azTec&id=1424

Ak chces blizsie poradit ohladom monitorovacich systemov, mohli by sme to riesit skor cez e-mail...
to sa musi zapájať normálne do elektriny (220V) alebo to má neaký solárny systém? :) celkom ma to zaujalo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ta konkretna je napajana priamo cez ethernet, ale dost to nesedi k tomu, ze predmetom temy je bezdrotova kamera :)
Kamer s wifi su vsak napajane normalne cez 220V zasuvky, kedze v oblasti zabezpecenia sa na solarny system neda dostatocne spolahnut. Kamery su najdolezitejsie v noci, ked sa v objekte nepohybuju ludia a to by v kamere museli byt baterie a aj to by sa kamera musela cez den poriadne nabit, co pri beznom umiestneni pod strechou/strieskou tiez nie je velmi mozne a navyse pri solarnom systeme by bolo pre zlodeja velmi jednoduche vyradenie napajania.
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

to ze budu musiet byt napajane je vec jasna, len ide o to aby sa nemusel tahat ethernet este aj do rutra cez cely dom, preto wifi. kazda sa umiestni niekde a potom sa len pripoja na router a finiš.
Napísať odpoveď