Google Android OS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
phodinux
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Google Android OS

Príspevok od používateľa phodinux »

nechce sa mi citat celu temu... ale ked si chcete vyskusat Android bez kupy smartphonu tu je navod :)

http://www.howtogeek.com/howto/21831/ho ... g-a-phone/
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak, dnes som sa rozhodol reklamovať ten Dell Streak. Tak ako aj desiatky iných užívateľov, mám problém so signálom. Pravidelne mi vypadáva a jednoznačne to má niečo spoločné s dátovým tokom, HSDPA a 3G. Napríklad keď som v meste a zapnem google maps, niečo začne načítavať, ale potom najprv úplne vypadnú dáta a sekundu na to aj celá sieť, pričom to istú chvíľu trvá, kým sa to nahodí nazad - už pár krát sa známi sťažovali, že sa mi nemôžu dovolať. Takže pekne dnes zájdem do O2 a poviem im, o čo ide, požiadam o reaktivovanie internetov na iPhone a som zvedavý, že čo poriešia (ak sa s tým teda vôbec niečo dá robiť).
http://forum.xda-developers.com/archive ... 13751.html
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Android 2.2 (Froyo) je ododnes pristupny pre HTC Desire (Prave sa stahuje :)) - 90MB
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ja som dostal pred dvomi dňami nový kus Dellu a robí presne to isté :) Takže aj ten druhý idem vrátiť, pričom ak mi to spraví ešte raz, chcem iný telefón...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Vcera som nahodil na Desire Froyo. Ten wifi hotspot je genialna vec a hlavne funguje bezchybne. Tiez zmizli problemy s prehravanim trailerov na IMDB a novy calculator widget ma dost potesil.

Viete niekto co je vylepsene na Caller ID?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ten hotspot je proste perfektna vec, hlavne v praci kde sa musim pripajat cez komunisticku proxy kde je zakazane takmer vsetko ... sa pripojim na svoju wifi a prezeram co len chcem :D:D (1.5g na mesiac cez mobilny net bohate staci na vsetko)
NeWbie414
Novice
Novice

Príspevok od používateľa NeWbie414 »

iPhone : nemal som možnosť skúsiť android no ios pre mna vyhráva lebo:
1. Žiadne pády appz
2. Perfektne prostredie
3. Všetko v jednom app store
4. Asencia klavesnic a vlasnYch api atd toto je riesene jailbreakom

A po jb:
1. Klavesnice blasne api nic neje obmedzne zásahi do systemu:-)
2. Flash virtualna ram nahravanie videa a dalsie obmedzenia applom takze nevihody po jb som nenasiel.:-)

A podpora u vyvojarov ktoru Android nedobehne uz.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Si si nepomýlil tému náhodou? A mal si nejaký phone s Androidom? Lebo aj na Android je všetko kumulované na Android Markete, pričom je už iba na tebe, ak si chceš hľadať aplikácie aj inde...No a je pravda, že Android má trochu viac nastavení v talóne, ale napríklad moja Galaxy S má interface veľmi podobný tomu na iPhone...Mimochodom, pádov aplikácií na iPhone som zažil celkom dosť a to som nikdy za celé tri roky nepoužíval jailbreak...
NeWbie414
Novice
Novice

Ak nevidis kup si okuliare hned na zaciatku zdvoraznujem mojho prispevka pisem ze som nemal moznost vyskusat Android do hlbky ale pisem preco skor ios ako android
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Ale preco to pises do temy o Androide? Tak sa ti paci viac iOS, to je pekne, ale tu to nikoho nezaujima... teda za predpokladu, ze si nemal moznost porovnat iOS s Androidom, k comu si sa dokonca priznal.
Aspon ze nick v tejto situacii sedi :lol:
NeWbie414
Novice
Novice

Je to písané pre toho čo testoval android a nemal možnosť testovat alebo ani nepočul o ios.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

urcite je takych vela ;) ...
NeWbie414
Novice
Novice

Načo by som neco písal pre toho čo ich testoval oba
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

NeWbie414 napísal:Načo by som neco písal
stopni to tu... uvedom si, ze si nenapisal nic nove, navyse to v tejto teme bolo uplne odveci
kde si videl "porovnanie" od dvoch ludi, z ktorych kazdy porovnaval inu polovicu :roll: ked nepoznas druhu cast, tak to ma vypovednu hodnotu, ako to, ked si v miestnosti sam a povies si, ze si najkrajsi, najmudrejsi, whatever ...
NESTOR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa NESTOR »

Zdravim mam LG GT540 a mensi problem totiz pocitac mi nechce po pripojeni datovym kablom ukazat pametovu kartu.USB so nastavil na mass storage aj tak to nejde.Vie niekto poradit?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Keď pripojíš mobil na kábel, ozve sa zvuk zasunutia externého hardware a vybehne ti ponuka z windowsu, že čo robiť s novým médiom? Pretože ak áno, tak to skús cez Tento Počítač, Commander to v tomto prípade nevidí. Zároveň otázka - chceš sa dostať do internej pamäte telefónu, alebo na kartu MicroSD? Ak na MicroSD, mountol si ju do systému v telefóne? Prípadne ešte - máš nainštalovaný potrebný mass storage driver z LG PC Suite?
NESTOR
Light Expert
Light Expert

seth82 napísal:Keď pripojíš mobil na kábel, ozve sa zvuk zasunutia externého hardware a vybehne ti ponuka z windowsu, že čo robiť s novým médiom? Pretože ak áno, tak to skús cez Tento Počítač, Commander to v tomto prípade nevidí. Zároveň otázka - chceš sa dostať do internej pamäte telefónu, alebo na kartu MicroSD? Ak na MicroSD, mountol si ju do systému v telefóne? Prípadne ešte - máš nainštalovaný potrebný mass storage driver z LG PC Suite?
Na sd kartu.Co myslis tym mountol?Ako na to?Len som zadal usb mass storage a nainstaloval oficialny driver od LG aj tak to sd kartu nevidi.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

settings -> SD card and phone storage -> Mount/Unmount SD Card
Keď si zapneš File Manager (alebo ak máš nainštalovaný CRKO Commander), dostaneš sa na SD kartu? Resp, všetko ostatné, čo som spomenul (teda napríklad skúsiť browsovať cez Tento Počítač) si už skúšal? A dúfam, že počas inštalácie PC Suite si nainštaloval aj USB Driver :)
Mimochodom, poniektorí mali problém a vyriešili to takto: "Go into phone settings > SD card settings and make sure the top box is unchecked so the phone's usb is not connecting just in mass storage mode. " prípadne ešte aj "Click on Notifications and then select Mount SD Card, then you will see it on you pc"
NESTOR
Light Expert
Light Expert

seth82 napísal:settings -> SD card and phone storage -> Mount/Unmount SD Card
Keď si zapneš File Manager (alebo ak máš nainštalovaný CRKO Commander), dostaneš sa na SD kartu? Resp, všetko ostatné, čo som spomenul (teda napríklad skúsiť browsovať cez Tento Počítač) si už skúšal? A dúfam, že počas inštalácie PC Suite si nainštaloval aj USB Driver :)
Mimochodom, poniektorí mali problém a vyriešili to takto: "Go into phone settings > SD card settings and make sure the top box is unchecked so the phone's usb is not connecting just in mass storage mode. " prípadne ešte aj "Click on Notifications and then select Mount SD Card, then you will see it on you pc"
:) mam to po slovensky, tento pocitac vidi len pamet telefonu ale nieje ju schopny otvorit.Telefon sd vidi,v nastaveniach sd nieje sd kartu pripojit je tam len moznost odpojit ak ju zadam treba kartu vytiahnut a znova vlozit.USB driver sa samozrejme nainstaloval,tak naozaj neviem.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ešte som čítal, že pomôže naformátovanie karty priamo telefónom. Tak ak na nej niečo máš, tak si to zálohuj a potom ju formátni, ak ani to nebude fungovať, tak potom už fakt neviem :)
Napísať odpoveď