IGO8 na Mio C720
IGO8 na Mio C720
zdravim, nakopiroval som si Igo 8.3 do Mio C720, a ked som tam mal unlock, mohol som ho v pohode spustit, no ked to chcem dat aby sa spustalo namiesto MioMap a bez unlocku, tak nereaguje. Na ostatne povely reagoval normalne (nastavenia, kamera, ...) Poobzeral som sa na nete, skusil uz vsetko no neuspesne - sys.txt - nepomohlo, ppath.txt - nefunguje vobec nic, az pokial subor neodstranim. Tak co, dokaze mi niekto pomoct?
PS. Nechcem UNLOCK, takze sa to musi spustat namiesto MioMap!
PS. Nechcem UNLOCK, takze sa to musi spustat namiesto MioMap!
Re: IGO8 na Mio C720
Pre C520 mam unlock spraveny takym sposobom, ze ked nastartujem navigaciu tak je vsetko tak ako ma original. Az ked spravim soft restart tak sa z sd karty nacita unlock, ktory unlockne navigaciu a upravi menu. Zaroven mi to ponechalo stary Miomap, takze mam na vyber ci spustim miomap alebo nove igo8. Ak sa nieco stane tak tam vratim povodnu sd kartu s mapami a vsetko je tak ako ma byt. Vsetky data pre igo8 mam na karte takze pamat v navigacii ostala nedotknuta.
to znie zaujimavo
ako sa vola unlock?
robil ho tomasii, viac v SS
ok, zatial dik
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2010, 16:40)
pomohlo dakujem, mozete lock
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2010, 16:40)
pomohlo dakujem, mozete lock
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
sundevil: A netrebalo na Miu este prepisat bootovaci, resp. spustaci subor, aby dalo na vyber volbu navigacie??? Okrem toho sa obcas stalo, ze niekedy tuto volbu nedalo, teda aspon v pripade navigacie, ktoru som mal pozicanu a par krat som ju pouzil.
hojko: nie, nic som neprepisoval a unlock vzdy nabehol - pouzivam "JEDNODUCHÝ UNLOCK PRO Cx20" - je to varianta kde unlock + novy navigacny soft je na karte, takze do pamate navigacie sa nezasahuje/neprepisuje. Ine unlocky som neskusal, ale ako pozeram tomasiiho web tak moznosti unlocku je dost vela.
MioPocket 4 je fajn, ma kopec moznosti
Zdravim, mam tuto navigaciu, ale samozrejme vyrobca uz mapy nedodava, vedel by mi niekto poskytnut konzultaciu ako tam natlacit iGo? lebo do teraz sa mi to nepodarilo, som v podstate PC noob, takze moje snazenie skoncilo skopcenim iGo na kartu a dalej sa mi stym nepodarilo nic spravit a navigacia by sa na leto fakt zisla