Rapidshare account
Rapidshare account
Čaute hľadám niekoho, kto mi požičia rapidshare account na jeden alebo dva dni, pretože chcem stiahnuť Two and a half men v angličtine. Ja mam kúpený kredit na czshare.com, ale z prvej serie som tam našiel iba 5 dielov.
Myslím si, že mi ho nikto nepožičia, ale za pokus to stojí.
Myslím si, že mi ho nikto nepožičia, ale za pokus to stojí.
Re: Rapidshare account
Akoze zadarmo pozicat?
Áno len stiahnem a hneď vrátim. Nie som žiadny dement, ktorý by pre par eur kradol.
ked je to len pár € tak si to konto kúp 
ayE to povedal trefne
kazdy nech si kupi a nie je to az take drahe, aky mam dovod ti nieco poziciavat?
-
Scorpion90
King
kolko gb chces stiahnut?
Ja tu vôbec nikoho nenútim, aby mi ho požičal tak sa prosím ťa zdrž komentára.connect napísal:ayE to povedal trefnekazdy nech si kupi a nie je to az take drahe, aky mam dovod ti nieco poziciavat?
Jeden diel má tak 200 mb. Deväť som ich už stiahol free a ešte ich 15 zostáva - takže to je tak približne cez 3 GB.
Ja som to nemyslel v zlom, ale nerozumiem preco by ti niekto mal poziciavat jeho ucet, za ktory si sam zaplatil...
čo toľko do neho drbeš? Chceš mu snáď požičať svoj účet?! NIE! Tak sa zdrž zbytočných rečí.
-
Scorpion90
King
6.8 mi konci account, kupujem hned dalsi, tak potom to v pohode dako zriesimie. Ak na to zabudnem tak ma kludne kontaktuj
Ok díky!