The Arrivals/ Prichody = sokujuci dokument z vychodu !!!
-
ledenaster
Medium Professional
The Arrivals/ Prichody = sokujuci dokument z vychodu !!!
Co na to hovorite ??? Tento dokument prebera viacere kontroverzne temy a je rozdeleny na 51 casti.
Dalsie casti: http://www.ceknito.sk/vyhladavanie?q=prichody
OPEN YOUR MIND !!!
Dalsie casti: http://www.ceknito.sk/vyhladavanie?q=prichody
OPEN YOUR MIND !!!
Re: The Arrivals/ Prichody = sokujuci dokument z vychodu !!!
Nemal by si najskôr ty povedať, čo si o tom myslíš? Či počkáš na názory ostatných a potom sa k niektorej strane pridáš?
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2010, 15:45)
Pozrel som si tú prvú časť a je to presne rovnaké, ako všetky podobné dokumenty. Rôzne texty vytrhnuté z kontextu alebo pochádzajúce z pochybných zdrojov podkreslené náhodnými obrázkami (rovnako pochádzajúcimi z pochybných zdrojov alebo taktiež vytrhnuté z kontextu, prípadne úplne nesúvisiace s tým, o čom sa tam hovorí) úplne nezmyselným videom a "faktmi" ktoré sú len špekulácie alebo úplne vymyslené "odborníkmi" na históriu (ktorí sa zvyčajne prekrúcaním faktov veľmi dobre živia).
Ak ťa podobné veci zaujímajú, odpovede určite nenájdeš v podobných videách, ale budeš si musieť prečítať kopec rôznych zdrojov, aby si pochopil udalosti z rôznych uhlov pohľadu a možno si na to potom dokážeš urobiť vlastný pohľad.
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2010, 15:45)
Pozrel som si tú prvú časť a je to presne rovnaké, ako všetky podobné dokumenty. Rôzne texty vytrhnuté z kontextu alebo pochádzajúce z pochybných zdrojov podkreslené náhodnými obrázkami (rovnako pochádzajúcimi z pochybných zdrojov alebo taktiež vytrhnuté z kontextu, prípadne úplne nesúvisiace s tým, o čom sa tam hovorí) úplne nezmyselným videom a "faktmi" ktoré sú len špekulácie alebo úplne vymyslené "odborníkmi" na históriu (ktorí sa zvyčajne prekrúcaním faktov veľmi dobre živia).
Ak ťa podobné veci zaujímajú, odpovede určite nenájdeš v podobných videách, ale budeš si musieť prečítať kopec rôznych zdrojov, aby si pochopil udalosti z rôznych uhlov pohľadu a možno si na to potom dokážeš urobiť vlastný pohľad.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
možno by sa tu hodila fotka, ktorú žiaľ nikde neviem nájsť: v skutočnosti sú na nej zobrazení dvaja US vojaci pomáhajúci zakrvavenému iračanovi. Ďalšie obrázky sú výrezy z tej fotky, jeden je tak spravený, že zobrazuje američana s jeho zbraňou, ktorá mieri na toho iračana, iný výrez zobrazuje len trpiaceho iračana a podobne... zložito sa to opisuje, snáď to niekto z vás má na discu a hodí to sem - perfektne to sedí na takúto tému - uhol pohľadu a súvislosti vie robiť s nejakou fotkou divy 
-
ledenaster
Medium Professional
No praveze tento dokument ak neratame zaciatok ktory nie je moc zazivny dava niektore veci dokopy a odhaluje ze ako to moze byt naozaj a co vsetko nam je zatajovane.
Je to ten najlepsi dokument aky som zatial videl !!! na tuto temu samozrejme.
No ten kto veri mediam a TV tak to bude povazovat za dalsi iba "film" alebo ten kto sa boji pravdy.
Je to ten najlepsi dokument aky som zatial videl !!! na tuto temu samozrejme.
No ten kto veri mediam a TV tak to bude povazovat za dalsi iba "film" alebo ten kto sa boji pravdy.
Osobne si myslím, že tomu uverí len ten, čo verí práve TV, médiám a rôznym "odhaľovateľom" pravdy bez toho, aby sa nad tým zamyslel a prípadne si niečo o tom aj sám zistil (a niekto, kto hľadá potvrdenie svojej vlastnej "pravdy").
Pozrel som si prvu cast a treba povedat ze je to tak strasne uboho zosmolena pic*vina, ze je mi az luto ze sa na to niekdo namotal.
po prvej casti mozem povedat, ze som zbytocne investoval 5 minut svojho zivota...
-
ledenaster
Medium Professional
tak si kuknite ine casti ked vam prva nesadla 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ja mam celkom rad niektore tieto "investigativne" dokumenty, ale cim dalej viac nadobudam predstavu, ze to zacina byt iba obycajne krmivo pre paranoidnych a skeptickych ludi - ci sa to tyka, vseliakych zidovskych svetovlad, sprisahani zapadneho sveta, odhalovani korenov nabozenstiev a podobne 
je nesmierne vhodne a osobne povazujem za dobre, mat viac zdorjov z ktorych sa daju cerpat info. a nazory, aby si clovek utvoril ten vlastny, ale netreba slepo verit tymto konspiraciam a "konspiraciam" a investigativnym a "investigativnym" flákom
skutocna pravda je nepochopitelne komplexna vec a tak casto verime iba tomu cim sme nakrmeni, pricom je jedno z ktorej strany pomyselnej barikady to je
je nesmierne vhodne a osobne povazujem za dobre, mat viac zdorjov z ktorych sa daju cerpat info. a nazory, aby si clovek utvoril ten vlastny, ale netreba slepo verit tymto konspiraciam a "konspiraciam" a investigativnym a "investigativnym" flákom
skutocna pravda je nepochopitelne komplexna vec a tak casto verime iba tomu cim sme nakrmeni, pricom je jedno z ktorej strany pomyselnej barikady to je