zevraj ramka odpalena bleskom-verite tomu?
zevraj ramka odpalena bleskom-verite tomu?
raz som isiel vonku a nahal som pc zapnuty a bola burka a neuvedomil som si ze mam doma zapnuty pc a boli aj blesky a prisiel som domow a zapol som monitor a pozeram ze sa mi restartoval win dookola... ptm sme to riesili a po niekolkych hodinych sme prisli nato ze mi nejde jedna ramka, ktora to vsetko sposobovala (safe mod isiel na 5x aj to sekal a vyhadzovalo po niekolkych minutach blue screen) a dal to kamos reklamovat a prislo na meil ze su 2 kremiky (ci co to je) spalene bleskom...
dako mi to nejde do hlavy preco spalilo len dva kremiky a nie dosku alebo co a pritom mam aj prepetovu predlzovacku... verite tomu?
dako mi to nejde do hlavy preco spalilo len dva kremiky a nie dosku alebo co a pritom mam aj prepetovu predlzovacku... verite tomu?
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: zevraj ramka odpalena bleskom?
zaujímavé,ale tak blesk je sviňa,treba očakavať všeličo
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: zevraj ramka odpalena bleskom-verite tomu?
urcite povedal tvoj kamarat ked reklamoval ze si nechal zapnuty pc ked bola burka ze???
on dal do popisu ze nejde vybojom ci co... ze spalilo napatie ale ze nepovedal ake... no podla mna ked si to precitali to hned je*li na blesk a dovi dopo tak to bude urcite... boze moj naco to tam daval
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2010, 17:58)
ale dako mi nejde do hlavy ze ju odpalil blesk ... podla mna to bola len zhoda nahod ze bola burka nie? ved vsetko islo repraky monitor,grafika,doska a jedna ramka robila skodu... mozno dosluzila a nahodou burka bola
alebo je mozne ze ma zachranila prepetova ochrana ze len ramku odpalilo?.... ze keby som nemal ochranu tak mi odpali napr aj dosku a ine veci? ci to je somarina?
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2010, 17:58)
ale dako mi nejde do hlavy ze ju odpalil blesk ... podla mna to bola len zhoda nahod ze bola burka nie? ved vsetko islo repraky monitor,grafika,doska a jedna ramka robila skodu... mozno dosluzila a nahodou burka bola
alebo je mozne ze ma zachranila prepetova ochrana ze len ramku odpalilo?.... ze keby som nemal ochranu tak mi odpali napr aj dosku a ine veci? ci to je somarina?
-
typek61
Darca
tak mal dat dovod ako neznamy a teraz sa sikovno obchodnici vyhli reklamacke
inac aka to je znacka???lebo ak si dobre pametam tak kingstone ma do konca zivota platnost ci?
no ved aj ja hovorim.. boze to je pako... fakt je malo inteligentnych ludi
... to je adata este je v zaruke ale aj tak asi prd z toho
mate poisteny dom/byt? mne sa nieco podobne a poistovna zacvakala nove 
asi hej
to akoze ti odpalilo ramku a poistovna ti ju preplatila ? 
-
hrban
Addict
na pc si daj prepäťovku, išlo len o to, že bol pc zapojený keď nahodili prúd (pravdepodobne došlo k výpadku prúdu a ako ho nahodili odišla ti ramka)
myslis predlzovacku s prepetovou ochranou? lebo tu mam... http://www.media-tech.eu/page.php?lang= ... kty&kid=34 jedna z tychto to je...
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2010, 19:29)
ale PC bol zapnuty ked som prisiel!!! len sa restartoval... ved keby vyplo prud a potom by ho zapli tak predsa by pc zostal vypnuty
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2010, 19:29)
ale PC bol zapnuty ked som prisiel!!! len sa restartoval... ved keby vyplo prud a potom by ho zapli tak predsa by pc zostal vypnuty
-
typek61
Darca
inac aky mas zdroj???
http://www.alza.sk/sweex-zdroj-650w-big ... 101287.htm tento blby s malymi dierkami 
-
typek61
Darca
mozno kebyze mas znackovy tak sa ti to nestane 
Mne sa stalo nieco podobne, zoskratovalo mi PC, a odpalilo dosku. Ani Corsair TX650 ma nezachranil
.
nie, mne odpalilo router, ale niektori ludia robia nieco podobne naschval aby im to poistovne preplatili, ak mas to poistenie, skus sa oboznamit 
Nyssow: ja som sa len modlil aby to nebola doska, lebo to by som skrachoval
akim14: a mozes mi povedat ako si postupoval?? a o kolko dni to preplatili a aku mas poistovnu?
akim14: a mozes mi povedat ako si postupoval?? a o kolko dni to preplatili a aku mas poistovnu?
ked mne podobnym sposobom odpalilo dosku (nastastie ju reklamovali) ale poslali mi taku, ze som musel vymenit procesor, ramky aj graficku kartu lebo nic z toho do nej nesedelo 
no napis v akej poistovni mate poisteny dom. Na jeden den som zavolal, na druhy den prisli pofotila to a bolo to treba zaniest do obchodu ci sa to da opravit
samozrejme ti povedia ze nie tak si vypytaj od nich doklad pre poistovnu ze sa to neda opravit - posles im to a peniaze mas asi do tyzdna doma (ale maju na to 30 dni!)