mail od neznamej
-
last_knight
Light Professional
mail od neznamej
drahy uzivatelia hojka
pred par dnami som dostal celkom zaujimavy email a tak sa s vami chcem on podelit. ide o to, ze na pokec mi prisiel mail od nejakej udajne ruskej dievciny z mesta Inta, v ktorom mi opisuje svoj zivot, aka je, co ocakava od zivota, co by chcela a pod, vsak si viete predstavit. No a tak sa pytam ci aj vy ste dostali nieco podobne v blizkej alebo vzdialenejsej minulosti. pytam sa preto, lebo nemam abs. predstavu ako sa mam k tomu postavit, stale mi to pripada ako nejaky zart, pretoze v 1. maily pisala ako sa jej paci moj profil (humorne ponatie zeny) ale co viem tak nie je registrovana na pokeci a v 2. uz pisala o sebe a svojich snoch. viete sa k tomu nejak rozumne vyjadrit? vdaka za nazory a postrehy
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: mail od neznamej
...rozumne ťažko...snáď len toľko že ma zaráža že sa ešte v dnešnej dobe nájde somár, ktorý je schopný o tom založiť dokonca aj tému...
-
audiotrack
VIP
ignoruj, spamm
-
mfp
Medium Star
ano, presne "vdaka" takto naivnym ludom prekvita spam
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
k podobnym veciam zaujimam jednoznacne stanovisko kliknutim na zmazať

-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
DELETE...
hall of infantility 
-
Soviet
Darca
Mne raz prislo nieco podobne, kde daka anglicanka chcela moje nahe fotky..Hned v provom emaile dala ona prilozenu svoju taku 
Niekedy vsak treba zachovat chladnu hlavu a dva krat si veci rozmysliet
Takze veru pekne ti to mysli. 
Niekedy vsak treba zachovat chladnu hlavu a dva krat si veci rozmysliet
lol..ti ludia fakt nemaju boha pri sebeSoviet napísal:Mne raz prislo nieco podobne, kde daka anglicanka chcela moje nahe fotky..Hned v provom emaile dala ona prilozenu svoju taku
Niekedy vsak treba zachovat chladnu hlavu a dva krat si veci rozmyslietTakze veru pekne ti to mysli.
-
audiotrack
VIP
botov by som ľuďmi nenazval
To co je "botov"?..ja som reagovala na tu Anglicanku ..audiotrack napísal:botov by som ľuďmi nenazval
Posledné príspevky od spermie a audiotracka sú ponekud moc ajťácke pre niektorých členov fóra 
-
axxis
Addict
to je instrumental od slova bota v podani slabsie vzdelaneho vychodniaraithory napísal:
To co je "botov"?..ja som reagovala na tu Anglicanku ..
dik,tak som zas o nieco mudrejsiaaxxis napísal: to je instrumental od slova bota v podani slabsie vzdelaneho vychodniara
-
audiotrack
VIP
no to sme dopadli. Last_knight sa zaľúbi do imaginárnej rusky, Soviet stojí nahý pred zrkadlom s foťákom v ruke a zvyšok je banda trollov, botov a negramotných východniarov. Myslím že sme dosiahli dno, dobrú noc
mail od neznamej - vysvetlenie
Kedze danu temu niekto sikovne zamkol vyjadrim sa tu!
Podobny mail prisiel asi dva roky dozadu mojmu svagrovy, ale od africanky (samozrejme ze v anglictine),
Ukazal mi to a potom sa rozhodol ze jej odpise,
tak si popisali par sprav, aj mu poslala par foto ako vyzera kde zije
az raz mu napisala ze ci by jej nepomohol sa nejak dostat s krajiny ze potrebuje peniaze na pas a letenku a ze by dosla zanim ak jej posle prachy!
Takze aby to nebol podobny pripad
Podobny mail prisiel asi dva roky dozadu mojmu svagrovy, ale od africanky (samozrejme ze v anglictine),
Ukazal mi to a potom sa rozhodol ze jej odpise,
tak si popisali par sprav, aj mu poslala par foto ako vyzera kde zije
az raz mu napisala ze ci by jej nepomohol sa nejak dostat s krajiny ze potrebuje peniaze na pas a letenku a ze by dosla zanim ak jej posle prachy!
Takze aby to nebol podobny pripad
-
audiotrack
VIP
Re: mail od neznamej - vysvetlenie
tu netreba nič vysvetlovať, a netreba sa silou mocou vyjadrovať (dokonca pre to založiť novú tému). Je to jasný podvod a bolo to tam veľakrát spomenuté. Takéto maily sa posielajú programovo hromadne na miliony adries každú minútu. Je jedno čo tam odpíšeš, program zaregistruje odpoveď a pošle ti druhý mail aby si mal pocit že komunikuješ s človekom. Neviem ako je možné že na to niekto vôbec reaguje. Nahlásiť ako spamm ak ti to prešlo až do inboxu a zmazať. Koniec
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: mail od neznamej - vysvetlenie
a vies co ? len jej dobre tie peniaze na letenku posli
mozno to pochopis potom, ked teraz a takto nie 
... som ja chumaj, ze si nenapisem tiez nejaky srdcervuci mail s mojim cislom uctu - vidim ze blbych ludi sa este stale najde dost

... som ja chumaj, ze si nenapisem tiez nejaky srdcervuci mail s mojim cislom uctu - vidim ze blbych ludi sa este stale najde dost