Rozmyslate niekedy, ake by to bolo bez priatelky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Rozmyslate niekedy, ake by to bolo bez priatelky?

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak takato tema ma napadla len pred chvilou, ked ma zobudila sialena suseda, co zobudila snad celu ulicu.. ale k otazke: rozmyslate niekedy, aky by bol vas zivot bez priatelky? myslim, ste spolu, vsetko je super a zrazu by prisiel rozchod.. pytam sa hl. takych, co maju priatelku uz dlhsie.. ja osobne si to neviem a ani nechcem predstavit. aj po hadkach co boli (ktore sa zakladali na blbostiach), to proste nejde. momentalne mam priatelku na dva tyzdne v spanielsku a pripadam si, akoby tam odisla cast mojho ja. a to su len dva tyzdne.. dnes mam narodeniny a viem, ze ten den nebude taky ako by mal, pretoze tu proste nie je, nie som s nou. ste aj vy takto naviazany na seba? viete si este predstavit svoj zivot bez partnera?
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Re: Rozmyslate niekedy, ake by to bolo bez priatelky?

Príspevok od používateľa NEVO »

Nemozes spat a napadaju ta taketo "hluposti" :-)
Ja si tak vselikedy pofantazirujem co vsetko by bolo ine keby som nemal partnerku, ake by to bolo super, nemusel by som na nikoho brat ohlady a robit si vsetko po svojom,
ale nakoniec vzdy pridem na to ze bez nej by to proste nebolo ono, ze chcem byt snou :smt007
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

Vsetko najlepsie :)

ono mysliet nato neje az take strasne, kazdy si urcite v urcitych situaciach povedal, ze hmm, kebyze som tak free, kebyze mi tak nema kto p***vat za vsetko, ale ak ju lubis tak potom hned zistis ze by to fakt bolo bez nej strasne :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

viem si to predstavit bez problemov. Moja priatelka je totiz zena ako kazda ina, ma svoje prednosti aj nedostatky, urcite by som to bez nej prezil, aj ked by chvilu trvalo pokym by som si zvykol byt bez nej..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja to nechapem - co si mas vydychnut ze mas na chvilu pokoj a mozes sa venovat sebe, svojim zalubam, alebo kamaratom uplne bez akychkolvek kompromisov, ty tu miesto toho places, ze si to nevies predstavit bez nej :-) :-) ...
2Pacaveli
Addict
Addict

ja viem a teda ja si ten pokoj uzivam, ved predsa kazdy den sa planuje aspon nejaka ta akcia, ale ked som sam, proste napr. doma, vtedy to je zle :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No neviem kolko je to u teba dlhsie :) po 1 roku som to ukoncil a poviem ti, uplne sa zacalo prejavovat umna to stare dobre ja, ktore akokeby bolo prikryte tym vztahom..Dokazem si konecne porobit svoje veci, akcie zrealizovat uz nieje take tazke a podobne..Nemusim nikomu vysvetlovat kto bolo to dievca vcera a podobne..Myslel som si, ze to bude opacne..ale opak je umna pravdou..Takze veru viem si to predstavit..
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Soviet

presne tak, ta sloboda robit si co chces, je na nezaplatenie :)
clovek si moze uzivat bez vycitiek svedomia..
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

tak podla mna je urcite lepsie mat pri sebe babu ktoru lubis, ako byt free
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

mizuno napísal:tak podla mna je urcite lepsie mat pri sebe babu ktoru lubis, ako byt free

pozri 100 ludi 100 chuti kazdy ma rad nieco ine preco si myslis ze je lepsie mat priatelku ako byt free? Niekomu je tak lepsie ked ju nema a nevadi mu to samozrejme ze mu mozu iste veci chybat ak je sam ale myslim ze to nie je velmi podstatne...

dajme si otazku ake JE to bez priatelky?
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

momentálne som sa rozišiel s priateľkou, už je to nejaký ten týždeň/dva... ako zatiaľ si nesťažujem,
:plus: s chalanmi môžem vybehnúť von kedy chcem, nikto ma nekontroluje, nemusím sa ponáhľať domov za PC, nemusím odbiehať niekedy z piva, môžem vypiť tých pív koľko chcem, môžem sa s úsmevom pozerať na letne odeté dievčiny, môžem fajčiť kedy chcem...atd.
:minus: mám veľa zvyšného času niekedy, mal by som sa začal znova niečomu venovať, rozmýšlam nad blbosťami kedže mám niekedy viac času a len tak ležím pri hudbe, chýba mi ženská :P

tieto pozitíva sú možno v mojej hlave vytvorené preto, aby som si hovoril, že mi je dobre aj bez priateľky, ale tak zatiaľ mi dobre je :) najlepšia by bola asi taká priateľka, ktorá ťa neobmedzuje nijak a prídeš za nou kedy chceš :D ale to je asi vo hviezdach :D
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja neviem , priatelku mam , piv mozem vypit kolko chcem , kamaratok mam stale dost , nemam problem si porobit svoje veci a ani sa venovat sebe ...

Ja si myslim , ze pokial si neni sam vnutorne vyrovnany a spokojny , nemozes frajerke dat to co by si chcel a to co si povacsinou vela zien vyzaduje (vedome , ci podvedome)...
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

Ak sa môžem pripojiť k diskusii, tak niekedy som rozmýšľala, aké by to bolo, keby som už nebola so svojím priateľom. Nevedela som si to predstaviť, ale ono sa to stalo realitou a mám síce slobodu a nemusím na nikoho brať ohľad, ale načo sloboda, keď si ju nemám s kým užívať...
2Pacaveli
Addict
Addict

a co tak uzivat si ju sama? s priatelmi?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

2Pacaveli napísal:a co tak uzivat si ju sama? s priatelmi?
suhlasim

sice teraz niekto bude tlacit klobasy ze naco taka sloboda ked sa nemas s kym tesit ked mas kopu love a nemas ich s kym minat atd atd
moj osobny nazor je ze uzivam si sam, cestujem, robim to co ma bavi, chodim vonku s kamratmi/kamaratkami vezmeme sa partia a ideme na chatovacku/ozieracku/disku proste hoc co

ano a teraz mi niekto povie ze to mozes robit aj s kockou ale ako dlho?

//kolko krat ti to dovoli :) samozrejme ze je ochotna akceptovat ak to spravis raz 2x nieco take ale ak to budes robit permanentne tak asi nie
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nechápem dodatku "ako dlho"
Ak si najdeš žiarlivú kravu , čo ťa bude za každým rohom kontrolovať a bude frflať na každú vec čo nerobíte spolu , je jasné , že je potom lepšie byť single ...
static
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa static »

Prosím odstrániť
Zookee
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Zookee »

ja ti poviem takto ja som priatelku este nikdy nemal osbne su moje nazory troska ine a nwm ti presne povedat zda by som chcel nechcel :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

z duse neznasam ked niekto povie po pri rozchode ze sa rozchadza preto ze si chce uzivat :roll:
ja som zazil aj to byt bez priatelky aj opacnu situaciu , to na co som prisiel je pre mna skalopevne
ja viem zit len s polovickou ,bez nej sa citim ako mrtvi :)
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

vieš, ale tak môžu byť ľudia, ktorí majú fakt kopu priateľov a so všetkými sa chcú baviť a predstavujú si pod užívaním nejaké ožran party, grillovačky, flirtovanie, chatovačky atd. atd. (aj ked to najlepšie je zažiť s priateľkou) a majú zlú skúsenosť pretože chodili so žiarlivými ženskými a hádžu všetky do jedného vreca :) asi chápeš, čo som chcel tým povedať :)
Napísať odpoveď