Je to zaujimave videjko co dokaze jeden asteorid,...
Zrazka asteroidu zo zemou
Zrazka asteroidu zo zemou
Co si myslite o tomto videu??? Podla jedneho clanku za cca 170 rokov dojde ku skrizeniu drahy asteoridu a nasej planety...

Re: Zrazka asteroidu zo zemou
nemusis davat odkazy do code....vlastne to ani nerob, len zdrzujes
inak veci typu US vedci vypocitali ze za 170 rokov do Zeme narazi asteroid hadzem do imaginarneho kosa
To aj ja teraz mozem rozsirit na nete ze za 211 rokov sa stane nejaka katastrofa...ved to nikto uz neoveri a ak ta informacia vydrzi do tej doby, nikto si to nebude vsimat ako tie datumy, co uz boly!
inak veci typu US vedci vypocitali ze za 170 rokov do Zeme narazi asteroid hadzem do imaginarneho kosa
No konecne!!
co konecne? 
-
Scorpion90
King
Dnes sa neda spolahlivo urcit ani pocasie na poobede, nieto este nejaky asteroid 
Konecne 'udrie' spravodlivostRad8) napísal:co konecne?
kto z nás čo sme tu teraz sa dožije ďalších 170 rokov? 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Chuck Norris?
-
Suffel
Guru
jedine ten
no o 170 rokov nebudu zit uz asi ani nese deti.. ale mam pocit ze takychto zrazok malo byt uz viacej.. ale zatial sa nic take nestalo..
Blbosť. To sa určite nedá predpovedať na 170 rokov dopredu.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak tym ze vo vesmire absentuju rozne vonkajsie vplyvy a vela telies sa tam pohybuje po opisatelnych drahach je mozne urcite veci dopredu vypocitat ... ci je to tento pripad neviem a je mi to jedno - za prve sa toho nedozijem a za druhe sme uz dnes natolko technologicky vyspeli, ze by sa takato krizovka dala zvladnut
... ale ak sa toho bojite, tak kludne prevedte vsetky vase aktiva na moju osobu a ja vas spasim a zbavim tychto pocitov

... ale ak sa toho bojite, tak kludne prevedte vsetky vase aktiva na moju osobu a ja vas spasim a zbavim tychto pocitov
Tak obehy planet/asteroidov/komet sa daju vypocitat velmi vela rokov dopredu, no v tom videu to vyzeralo skor ako nejaka planetka alebo mesiac, nez ako asteroid. Ale ajtak si myslim ze je to velmi nepravdepodobne
... uz sa obavaju fanatici ze im nevysiel rok 2012 tak si vymemsleli zase nieco nove, co budu ich kumpani a naslednici sirit po nete
Tak dobre, ale 170 rokov dopredu ? Veď sa ešte môže stať veľa vecí.nordkapp_pb napísal:tak tym ze vo vesmire absentuju rozne vonkajsie vplyvy a vela telies sa tam pohybuje po opisatelnych drahach je mozne urcite veci dopredu vypocitat ... ci je to tento pripad neviem a je mi to jedno - za prve sa toho nedozijem a za druhe sme uz dnes natolko technologicky vyspeli, ze by sa takato krizovka dala zvladnut![]()
![]()
... ale ak sa toho bojite, tak kludne prevedte vsetky vase aktiva na moju osobu a ja vas spasim a zbavim tychto pocitov![]()
![]()
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
moze - ale vzdy vychadzas pri vsetkych vypoctoch z toho co vies ze je aktualne, pripadne ze nejakych pravidelnych zmien - nepredivdatelne sa do toho pochopitelne zahrnut neda - na to este niekto nevymyslel nastroje

Heh pekne sa tu roznehla diskusia
hehehe
No aj ja si myslim ze to je nerealne ako mileniovy rok 2000 koniec sveta
No aj ja si myslim ze to je nerealne ako mileniovy rok 2000 koniec sveta
Y2K bol blud
že sa sem-tam do zeme trafí nejaký šuter je známe. občas väčší. dlho nič také veľké nepadlo, takže to trochu očakávam
možno nebude za môjho života, ale to ma netrápi 
že sa sem-tam do zeme trafí nejaký šuter je známe. občas väčší. dlho nič také veľké nepadlo, takže to trochu očakávam
Ak sa Chuck dozije dovtedy, tak nieje o čom, žiadna zrážka nebude !aviceN napísal:Chuck Norris?
Za 170 rokov by už mohla polovica obyvateľstva bývať na inej planéte alebo by lietali po vesmíre na nejakej sebestačnej lodi.
Za 170 rokov by mohli zemetrasenia a posuvy zemskej kôry zničiť celú zem, jadrové výbuchy to isté, a netreba zabúdať na rok 2012 a 4 jazdcov apokalypsy.
Ľudstvo sa zničí samo.
o 100 rokov uz budeme mozno chodit na ten asteroid na dovelenku 
to je blbosť, Baba Vanga nič také nepredpovedá.
podľa nej sa v roku 2111 staneme živými robotmi, kiss my shiny metal ass.
V roku 2164 budeme o asteroide debatovať spolu so svojim škrečkom a rybkami, pretože zvieratá sa stanú napol ľudskými a keďže v roku 2183 sa kolónia na Marse stane jadrovou mocnosťou a bude požadovať nezávislosť na Zemi, predpokladám, že už nejaký ten rok tam budeme bývať a tváriť sa, že pozemské záležitosti nás nezaujímajú.
V roku 2164 budeme o asteroide debatovať spolu so svojim škrečkom a rybkami, pretože zvieratá sa stanú napol ľudskými a keďže v roku 2183 sa kolónia na Marse stane jadrovou mocnosťou a bude požadovať nezávislosť na Zemi, predpokladám, že už nejaký ten rok tam budeme bývať a tváriť sa, že pozemské záležitosti nás nezaujímajú.
-
Nadeo
Guru wannabe
Nechcel by som hrat s niekym csko cez interplanetarny net, ping 4.3 minutypinco napísal:to je blbosť, Baba Vanga nič také nepredpovedá.