Podvod pri dobierke - čo robiť?
Re: V balíku som mal namiesto tovaru fľašu s tekutinou-čo robiť?
Aj tak sa dá.. tiež som pozeral jeho priateľov a medzi nimi má ešte jedného človeka s rovnakým menom.. tiež Pavlo Ľušyn. Tento druhý má v info, že je študent strednej školy na Bocatiovej v KE, čo som písal vyššie. Má tiež foto.. avšak či to je jeden a ten istý.. neviem. Každopádne prvý Pavol Ľušyn (v bielom tričku) má registrovaný facebook cez email [email protected] ..čiže musí mať s týmto emailom niečo spoločné!!!
Chlapi, ja vám všetkým veľmi ďakujem za pomoc, vyskúšam použiť vaše nápady v praxi, je možné, že to meno je reálne a poskytnem ho samozrejme polícii.
Ocením každú ďalšiu pomoc, treba takýchto podvodníkov identifikovať a...
Ocením každú ďalšiu pomoc, treba takýchto podvodníkov identifikovať a...
-
Scorpion90
King
mozno je to blbost, ale ja by som sa pokusil nakontaktovat aj na riaditela tej skoly (skor by som uprednostil telefon alebo osobne stretnutie - ak je to mozne - pred mailom) a skusil zistit o tom chalanovi nejake info. Napr. ci je to dobry student, ci znama firma, s kt. su problemy atd. Nic za to nedas a moze ti to pomoct.
takych kktov by som
takych kktov by som
policia ti nepomoze, rasej si ho vypatraj sam, uisti sa ci to je on, a zajdi osobne, peniaze vymahaj, pripadne mu daj do drzky.
Keď som zadal do googlu meno Pavlo Ľušyn, tak mi vyskočil odkaz na pokec -
http://pokec.azet.sk/bozk_na_rozlucku s týmto popisom:
Niečo o mne. KONTAKT T-mobile : 0902060892. Skype : Bozk_NA_Rozlucku. Facebook : Pavlo Ľušyn http://cs.wtf.sk/index.php?site=serverstats ...
V profile však nič také nemá. Asi to ale teda niekedy mal, ale google to nezaindexoval ešte
Môže sa zísť, nie?
Takisto som skúsil zadať meno do telefónneho zoznamu na internete, ale nikto s takýmto menom nebol nájdený. Skús ešte Zlaté stránky, môžu ti pomôcť pri vyhľadávaní adresy
.
EDIT:
Dokonca aj na facebooku na nástnke píše toto:
Pavlo Ľušyn SKYPE nick : Bozk_NA_Rozlucku
12 januára, 9:23
Čiže to telefónne číslo by malo patriť jemu.
http://pokec.azet.sk/bozk_na_rozlucku s týmto popisom:
Niečo o mne. KONTAKT T-mobile : 0902060892. Skype : Bozk_NA_Rozlucku. Facebook : Pavlo Ľušyn http://cs.wtf.sk/index.php?site=serverstats ...
V profile však nič také nemá. Asi to ale teda niekedy mal, ale google to nezaindexoval ešte
Môže sa zísť, nie?
Takisto som skúsil zadať meno do telefónneho zoznamu na internete, ale nikto s takýmto menom nebol nájdený. Skús ešte Zlaté stránky, môžu ti pomôcť pri vyhľadávaní adresy
EDIT:
Dokonca aj na facebooku na nástnke píše toto:
Pavlo Ľušyn SKYPE nick : Bozk_NA_Rozlucku
12 januára, 9:23
Čiže to telefónne číslo by malo patriť jemu.
jj.. bozk_na_rozlucku bude on.. na fotke je ten istý týpek, čo na FB.... a vo fotoalbume má aj fotky z tej reštiky na Baránku, čo má teraz cez leto v nej robiť. Chlape.. toľko informácií maš o ňom, že ak od neho nevytrieskaš peniaze, tak neviem... 
A na tie vsetky info stacila len emailova adresa
.
Výborne chlapci, fotky z FB vyzerajú byť autentické, identita tiež, mám ich nahrané a šup rovno na políciu.
Myslím, že fešáčik má troška problém.
Troška viac, pretože viem, ako vyzerá.
Dal by som tých 105 EUR za to, aby som sa s ním mohol zavrieť tak na hodinku do jednej miestnosti a vybaviť tento problém.
Myslím, že fešáčik má troška problém.
Troška viac, pretože viem, ako vyzerá.
Dal by som tých 105 EUR za to, aby som sa s ním mohol zavrieť tak na hodinku do jednej miestnosti a vybaviť tento problém.
Ak si ešte dáš to číslo do googla, nájdeš kopec jeho inzerátov.. a aj ďalší nick na azete: [email protected] a na tento email je registrované to druhé konto na FB: http://www.facebook.com/profile.php?id=1513921245
a na email [email protected] je registrované tretie konto na FB:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000119018148
a na email [email protected] je registrované tretie konto na FB:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000119018148
-
nejakymarko
Addict
ono trebalo mat na policii asi troska stastia.
mne sa presne pred rokom podarilo kupit pollitrovu flasu vody za 270€. mal to byt iphone.
nemal som ani vela dokazov, len diskusiu o predajcovi z jedneho fora a potvrdenie z posty o adrese a o zaplateni.
najskor tam bol nejaky vyssi policajt, ten ma poslal slusne do prdele ze sa s tym nebudu zaoberat, ze je to len obciansko pravny spor.
ale bol som neodbytny, siel som tam o cca 3 hodiny opat, pripadu sa ujala mlada policajtka s a cuduj sa svete, podozriveho vypatrali, troska pritlacili, nakoniec sa priznal a ja som svoje peniaze dostal spat. trvalo to sice 4 mesiace, ale oplatilo sa a chalan dostal 2 rocnu podmienku
ale ked mas o nom tolko informacii, co tak si zajst do restauracie s par kamosmi a slusne sa dohodnut?
mne sa presne pred rokom podarilo kupit pollitrovu flasu vody za 270€. mal to byt iphone.
nemal som ani vela dokazov, len diskusiu o predajcovi z jedneho fora a potvrdenie z posty o adrese a o zaplateni.
najskor tam bol nejaky vyssi policajt, ten ma poslal slusne do prdele ze sa s tym nebudu zaoberat, ze je to len obciansko pravny spor.
ale bol som neodbytny, siel som tam o cca 3 hodiny opat, pripadu sa ujala mlada policajtka s a cuduj sa svete, podozriveho vypatrali, troska pritlacili, nakoniec sa priznal a ja som svoje peniaze dostal spat. trvalo to sice 4 mesiace, ale oplatilo sa a chalan dostal 2 rocnu podmienku
ale ked mas o nom tolko informacii, co tak si zajst do restauracie s par kamosmi a slusne sa dohodnut?
Ja mam babsky profil na azete presne pre tieto veci, ak chces tak sa ho mozem pokusit zbalit a dohodnut nejake stretko, pripadne vymamit telefon 
A das mu aj HeSieLQo na alBumiK??? 
-
xH4wK
Ide aj o to o aku sumu ide ... pokial sa dobre pametam este pred eurom... tak aby nieco mohli riesit musela suma presiahnut 5000sk
Dovtedy sa jednalo len o precin, nad 5000 to bol uz trestny cin
Dovtedy sa jednalo len o precin, nad 5000 to bol uz trestny cin
Tomu kurLub0$ napísal:A das mu aj HeSieLQo na alBumiK???
ukradni z trafiky novy cas, evu, cestovne listky a red bull a uvidis ci to budu riesit.H@wk napísal:Ide aj o to o aku sumu ide ... pokial sa dobre pametam este pred eurom... tak aby nieco mohli riesit musela suma presiahnut 5000sk
Dovtedy sa jednalo len o precit, nad 5000 to bol uz trestny cin
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja by som aj kontaktoval facebook s tými troma emailami, že sa viackrát registroval, nech mu všetko zablokujú, heh.. vyzerá, že ten facebook berie važne, lebo tam hraje rôzne hry a robi kvizy, možno ho to trošku naštve, keď už nič iné.
/inak tu všetci riešite spôsob ručne stručne (nič proti
), ale kto zobral do uvahy to, či poškodeny nepochadza z druheho konca Slovenska?
/inak tu všetci riešite spôsob ručne stručne (nič proti
Slovensko nieje velke...niekedy ma clovek cestu okolo ,tak moze zajst 
Ja by som zistil adresu, tu flasu z povodneho balika zobral, naplnil ju takou zltou tekutinou z ludskeho tela, zabalil do balicka a poslal mu to na predom urcenu adresu an jeho meno, s nejakym zastrasujucim listom a na druhy den keby sa uz dosmial, ze ho nikdy nedostanes, by som mu zaklopal na dvere
Ja by som zistil adresu, tu flasu z povodneho balika zobral, naplnil ju takou zltou tekutinou z ludskeho tela, zabalil do balicka a poslal mu to na predom urcenu adresu an jeho meno, s nejakym zastrasujucim listom a na druhy den keby sa uz dosmial, ze ho nikdy nedostanes, by som mu zaklopal na dvere
Keby si toto urobil a zablokovali by mu kontá, stratil by si na neho kontakt, nemal by si prehľad, čo robí a tak..... toto by som mu urobil až úplne na konci, keď už s ním mám vybavené všetky účty.. toto by už bola len čerešnička na torte.Old Dirty Bastard napísal:ja by som aj kontaktoval facebook s tými troma emailami, že sa viackrát registroval, nech mu všetko zablokujú, heh.. vyzerá, že ten facebook berie važne, lebo tam hraje rôzne hry a robi kvizy, možno ho to trošku naštve, keď už nič iné.
-
Old Dirty Bastard
Guru
tak som to myslel samozrejme. ale keďže už aj teraz má všetky potrebné informácie.. už mu chýba len to akú veľkosť oblečenia nosí..
Presne tak, teraz ho nekontaktujem, nech sa zdá, že je všetko OK.
Z pošty mi došlo vyjadrenie, že mu na základe mojej sťažnosti peniaze na účet vyplatené nebudú, (takže polovica víťazstva je tu) a začal sa tým zaoberať inšpektorát pošty, vyžiadali si sken oznámenia na polícii, osobne som ho priniesol, sken pošlem tiež.
Takže fešák peniaze nedostane, ale ide mi aj o to, pomôcť prípadne ostatným budúcim podvedeným, takže zajtra ráno mám naklusať na políciu (dnes som bol tiež) a bude tam človek, ktorý rieši danú vec, takže doplním informácie (vďaka vám chlapi), v podstate máme meno, vek, desiatky fotiek, školu, ktorú navštevuje, telefónny kontakt a bankové spojenie - identifikácia dokonalá.
Naviac sa mi ozval pán, ktorý sa na neho sťažoval a je ochotný postúpiť svoje údaje polícii a potvrdiť to.
http://pc.bazos.sk/inzerat/4438906/Asus-WL-500gP.php
To už by polícia nemusela brať ako priestupok, ale ako trestný čin, pretože je zjavné, že takto mládenec "podniká".
V podstate polícii zajtra vysvetlím, že obchod bol dohodnutý prostredníctvom mailovej komunikácie, kde predávajúci použil konto [email protected] a tento emailový účet bol použitý na založenie konta Pavlo Ľušyn na Facebooku, kde sú všetky osobné údaje a fotky, rovnako ako konto [email protected] a [email protected], ktoré obsahujú rovnaké fotografie a boli použité na založenie kont na Facebooku - Pavlo Ľušyn.
Myslím, že by to mal pochopiť každý.
Kedže bývam v Bratislave, naozaj cesta na východ nie je možná - je to ale veľká škoda, rád by som mu ukázal, na čo je dobrá bejzbolka, ktorú tak rád drží na fotkách vo svojich ručičkách.
Z pošty mi došlo vyjadrenie, že mu na základe mojej sťažnosti peniaze na účet vyplatené nebudú, (takže polovica víťazstva je tu) a začal sa tým zaoberať inšpektorát pošty, vyžiadali si sken oznámenia na polícii, osobne som ho priniesol, sken pošlem tiež.
Takže fešák peniaze nedostane, ale ide mi aj o to, pomôcť prípadne ostatným budúcim podvedeným, takže zajtra ráno mám naklusať na políciu (dnes som bol tiež) a bude tam človek, ktorý rieši danú vec, takže doplním informácie (vďaka vám chlapi), v podstate máme meno, vek, desiatky fotiek, školu, ktorú navštevuje, telefónny kontakt a bankové spojenie - identifikácia dokonalá.
Naviac sa mi ozval pán, ktorý sa na neho sťažoval a je ochotný postúpiť svoje údaje polícii a potvrdiť to.
http://pc.bazos.sk/inzerat/4438906/Asus-WL-500gP.php
To už by polícia nemusela brať ako priestupok, ale ako trestný čin, pretože je zjavné, že takto mládenec "podniká".
V podstate polícii zajtra vysvetlím, že obchod bol dohodnutý prostredníctvom mailovej komunikácie, kde predávajúci použil konto [email protected] a tento emailový účet bol použitý na založenie konta Pavlo Ľušyn na Facebooku, kde sú všetky osobné údaje a fotky, rovnako ako konto [email protected] a [email protected], ktoré obsahujú rovnaké fotografie a boli použité na založenie kont na Facebooku - Pavlo Ľušyn.
Myslím, že by to mal pochopiť každý.
Kedže bývam v Bratislave, naozaj cesta na východ nie je možná - je to ale veľká škoda, rád by som mu ukázal, na čo je dobrá bejzbolka, ktorú tak rád drží na fotkách vo svojich ručičkách.