MSI k8n neo3 - RAM UPGRADE PROBLEM -

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
DJ [SK]
Amateur
Amateur

MSI k8n neo3 - RAM UPGRADE PROBLEM -

Príspevok od používateľa DJ [SK] »

Zdravim,
Mam dosku MSI k8n neo3 a zo sucasneho zapojenia 2x512 single channel, DDR 333 (kingston) a 400 (AM1) cl 2.5 pc 2700,3200 chcem rozsirit na tych dvoch slotoch na 1x 1gb A-Data 333mhz (AD1333001GOU) cl 2.5 pc2700 + 1x 512 jednu z tych dvoch.
Tu vsak nastal problem pretoze PC mi nebere tu 1gb Adata ramku absolutne. Ked ju tam prdnem samotnu aj ked ju tam dam v kombinacii slotov a ramiek nerobi pc nic, nebootuje nepracuje..neblika klavesnica nechyta sa monitor..proste nic. Aj ked podla vsetkeho by ju mala doska bezproblemov zobrat. Skusil som updateovat Bios na najnovsiu verziu ale nepomohlo. Nechce sa mi verit ze by ju ta doska nepodporovala/nevedela rozoznat alebo aky dovod by to mohol byt. Vedeli by ste mi povedat v com by to mohlo byt, resp. ako a vobec ci ju rozbehnut. (mam komp staru sunku, procak Sempron 2800+ v biose naslahany a tomu obdobne veci, avsak do nejakeho clocku ramiek som sa nepustal).

dikyy za kazdu radu :) :smt006
j@ro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: MSI k8n neo3 - RAM UPGRADE PROBLEM -

Príspevok od používateľa j@ro »

Vpripade, ze sa pc vobec nespusti (nespustia sa ventilatory a hdd), skontroluj ci na kontaktnej ploche nie je nalepena nejaka priesvitna folia alebo nieco podobne. To sa stalo mne. Pripadne ju skus poriadne dotlacit, ocistit kontakty na slote kam zasuvas tu ram.
DJ [SK]
Amateur
Amateur

no akoze ventilatory bezia fyzicky ten pocitac huci..ale nenaskoci obraz...ani HDD nepracuje. A v tom slote v pohode slape 512ka. Tak skusim tie kontakty na ramke ocistit ale od typka co som to kupil hovoril ze ide..no skusim. DIk
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Buď je tá RAM-ka chybná alebo je z nejakého dôvodu nekompaktibilná s tvojou doskou. Niekedy sa to stáva , že doska odmieta RAM-ku :(

Ak máš možnosť , tak ju vyskúšaj v inom PC.
DJ [SK]
Amateur
Amateur

Hej, skusal som ju v notebuku acer aspire 1700 a tiez nesla, robila to iste. Cize moze byt zla. No co uz, budem este chvilu smutny :P a skusim ju v inom starom pc a ked ne tak s nou nieco porobim. dik za rady
Napísať odpoveď