Btw. viete niekto poradiť nejaký kvalitný volant na DIRT 2 ?
COLIN MCRAE: DIRT2
Re: COLIN MCRAE: DIRT2
Musím uznať, že zatiaľ najlepšia simulácia akú som kedy hral, neuveriteľne dobrá fyzika a dobre spracované auta a okolie, objednal som si Steam verziu za tých 13€, dik Sapo 
Dirt 2 je cista arkada 
kto tu má originál ? dnes sa mi to konečne dosťahovala a veľmi ma to pohltilo, je to skvelá hra, či už MP alebo aj SP. kto by zahral MP?
Filipito: Ja to mam, sice to uz tak casto nehravam ako kedysi, ale pridaj si ma. Niekedy dame. Gamertag: "Sapo je pan" 
Ja nechapem ako to mozte ovladat, dnes som si to nainstaloval, ale pre mna je to nieco hrozne, stalacim dolava a auto mi smika a j*b...
auta nie su pre mna asi
auta nie su pre mna asi
Skus to hrat s gamepadom.
Meken: ako napisal rochedo. Keby som to mal hrat na klavesnici tak to radsej ani nezapnem. Oplati sa na taketo hry kupit gamepad. Nestoji vela.
No ja to zas nemozem hrat na gamepade. Skusal som to, ale mne sa to lepsie ovlada na klavesnici.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Semtext keď toto je simulacia tak ja som Larry Hryb .
Keď na toto povieš simulacia , by som rád vedel čo by si povedal na takú forzu trojku
//Pre toho kretena (nabuduce sa aspoň podpíš,nech viem že čo za debila tu na fore nevie čitat) čo mi do karmy napísal že forza nieje simulacia mám jednu otázku , kde v tomto texte "Keď na toto povieš simulacia , by som rád vedel čo by si povedal na takú forzu trojku
" vidíš napísane že forza je simulacia ?
Pretože ja to tam akosi neviem nájsť ^^
//Tak už viem že moosha nevie čítať ...fail
Keď na toto povieš simulacia , by som rád vedel čo by si povedal na takú forzu trojku
//Pre toho kretena (nabuduce sa aspoň podpíš,nech viem že čo za debila tu na fore nevie čitat) čo mi do karmy napísal že forza nieje simulacia mám jednu otázku , kde v tomto texte "Keď na toto povieš simulacia , by som rád vedel čo by si povedal na takú forzu trojku
//Tak už viem že moosha nevie čítať ...fail
taktiež to hrám iba na klávesnici , neviem to vôbec hrať na gamepade alebo volante
Aj ja, čisto klávesnica. Proste v zákrutách len ťukám do šípky do strán a je to oveľa lepšie ako volant, môj názor samozrejme.
-
Lazarik212
Novice
Mam menši problem... ked si zapnem hru tak sa mi ukazu ukazky intel.... a potom mam čiernu obrazovku a na nej piše toto
© 2009 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters"® and "Operation Flashpoint"® are registered trademarks owned by Codemasters. "Dragon Rising"™, "EGO"™ and the Codemasters logo are trademarks of Codemasters. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license.
Mam aj screen http://www.image-share.com/ijpg-313-264.html
Ďalej ma do hry nepusti čo mam robit ?
© 2009 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters"® and "Operation Flashpoint"® are registered trademarks owned by Codemasters. "Dragon Rising"™, "EGO"™ and the Codemasters logo are trademarks of Codemasters. All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license.
Mam aj screen http://www.image-share.com/ijpg-313-264.html
Ďalej ma do hry nepusti čo mam robit ?
Môžeš reupnúť screen? Mimochodom, máš warez alebo originál? Ten text (Copyright) sa ukazuje vždy, pred takmer každou hrou, potom by si mal ale potvrdiť a dostať sa do menu. Pošli ešte raz ten screen, je zmazaný,...
-
Lazarik212
Novice
Pieer-ZA napísal:Môžeš reupnúť screen? Mimochodom, máš warez alebo originál? Ten text (Copyright) sa ukazuje vždy, pred takmer každou hrou, potom by si mal ale potvrdiť a dostať sa do menu. Pošli ešte raz ten screen, je zmazaný,...
http://www.image-share.com/ijpg-313-264.html
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 14:25)
Mam asi warez pozicial mi to kamarat ale jemu to ide a mne ne
Toto ukazuje každému , no len chvílu. Môžeš mať hw chybu (nepostačujúca grafika, starý ovládač,..) alebo ma napadá aj zlý crack. Skúšal si iný?
-
Lazarik212
Novice
Pieer-ZA napísal:Toto ukazuje každému , no len chvílu. Môžeš mať hw chybu (nepostačujúca grafika, starý ovládač,..) alebo ma napadá aj zlý crack. Skúšal si iný?
Graviku mam 512 MB nvidia 9600 GT
A ovladač mam tiež novy takže skusim ešte crack dufam že tam bude chyba
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 21:20)
Ani iny crack nepomohol ja už neviem čo mam robitLazarik212 napísal:
Graviku mam 512 MB nvidia 9600 GT
A ovladač mam tiež novy takže skusim ešte crack dufam že tam bude chyba
Niečo som si našiel na Google. Ten problém má dosť ľudí, no riešenia som našiel iba na Steam, no ty máš cracked. Údajne šlo o niečo s Online, takže to bude crackom.
V prvom rade skús patch (stiahni v1.2)
http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=10835
No potom si budeš musieť nájsť Crack na verziu 1.2, s tým ti už neporadím, warez tu nešírime.
V prvom rade skús patch (stiahni v1.2)
http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=10835
No potom si budeš musieť nájsť Crack na verziu 1.2, s tým ti už neporadím, warez tu nešírime.
Takže, nezakladám zbytočne novú tému a spýtam sa tu, nainštaloval som Dirt2 no mám problém s rozbehnutím môjho volantu (logitech formula force ex) tam kde sa vyberá či chcem používať klávesnicu alebo volant mi dá na výber iba klávesnicu, ovládače na volant mám nainštalované, na iných hrách volant v pohode ide. Neviete kde môže byť problém ? 
máš najnovší patch?
Dirt 2 savy
Prosim Vas kto je približne 12 level tak mi sem hodte savy lebo sa mi podarilo vymazat moje savy.
Thanx
Thanx