hladám html kód, ktorý pri vožení na stránku zmaže z nej adds......bannnery a ine veci
samozrejme, ze to do toho html code budem muset dopisat, co má zmazat......
nieco ako adblockplus na mozillu ale ja to chcem html....aby som to dal na svoju stránku
html code
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: html code
v html nič také nespravíš, keď už tak javascript. A v tom to nespravíš (ani nikto iný) keď nenapíšeš ako tvoja stránka vypadá a čo má mazať
veď v mozille mám adblock plus a to blokuje to, co vzdy dám aby blokoval...nedá sa to spravit aj v html??? samozrejme, ze by v tom html uz bolo napisane, co má zmazat...(image, frame....)
a zhánam nejaký clicker..
nejaky program, ktory kliikne na mnou urcené miesto kazdych X sekund...je taký program???
alebo daco také ako script do mozilly???
a zhánam nejaký clicker..
nejaky program, ktory kliikne na mnou urcené miesto kazdych X sekund...je taký program???
alebo daco také ako script do mozilly???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ešte raz: v html sa to urobiť nedá, dá sa to spraviť v javascripte (tak funguje aj adblock, aj plno skriptov do greasemonkey na facebook a iné stránky). V javascripte ti to ale nikto nespraví, pokiaľ nepozná tvoju stránku a je presný tvar. Resp. dalo by sa aj univerzálne ako tvoj adblock, ale na taký skript na objednávku by si asi nemal financie. Ak ale chceš, kľudne sa dohodneme 
clickerov existuje dosť, už tu bolo kopec tém kde to ľudia hladali tak skús pohľadať. Nejaké názvy tam padli, možno aj linky ak to boli freeware (a dokonca v jednej téme som jeden clicker programoval aj ja)
clickerov existuje dosť, už tu bolo kopec tém kde to ľudia hladali tak skús pohľadať. Nejaké názvy tam padli, možno aj linky ak to boli freeware (a dokonca v jednej téme som jeden clicker programoval aj ja)
no ja potrebujem clicker, taky, ktory by:
1 pred spustenim by som vybral miesto, kam má klikat....
2 nastavil by som za ako dlho tam má kliknúť...
a ak by bola moznost tak takeho clickera, ako su na klikackach (neviditelného)- aby som mohol pocas jeho klikania pouzivat mysku iba ja a on by mal inu mysku (klikal by na jednu stránku )
1 pred spustenim by som vybral miesto, kam má klikat....
2 nastavil by som za ako dlho tam má kliknúť...
a ak by bola moznost tak takeho clickera, ako su na klikackach (neviditelného)- aby som mohol pocas jeho klikania pouzivat mysku iba ja a on by mal inu mysku (klikal by na jednu stránku )
ja osobne by som chcel, aby klikal kazdych 10 sekund na jednej stránke na toto:
alebo aby to dával do policka, kde sa pise webová adresa a klikal enter....::
javascript:hodnocenistranky(5) ...namiesto tej 5 moze byt 1,2,3,4,5
ak by si mohol, vytvoril by si mi aspon script do mozilly??? tam by mala fungovat tá neviditelná myska