Serus, chcel by som vás poprosiť o pomoc pri hľadaní tohto downloadera..jeho ikonka je zakrúžkovaná v obrázku...
inštaloval sa normálne do lišty v prehliadači a dajú sa ním sťahovať videá a aj niektoré hudobné formáty...neviem si spomenúť na jeho názov.
Vopred pekne ďakujem.
POMOC s downloaderom
POMOC s downloaderom
- Prílohy
-
- Bez názvu.png (19.32 KiB) 242 zobrazení
Re: Hľadám Downloader
ďakujem...
Ešte jedna otázka, ako nastaviť, aby sa mi zobrazovalo viac možností pri sťahovaní - aby mi vyhodilo ponuku stiahnuť napr. aj ako .mp4 v rôznych kvalitách, lebo mi ponúka len ako .flv
Myslím teraz konkrétne z Youtube
Ešte jedna otázka, ako nastaviť, aby sa mi zobrazovalo viac možností pri sťahovaní - aby mi vyhodilo ponuku stiahnuť napr. aj ako .mp4 v rôznych kvalitách, lebo mi ponúka len ako .flv
Keď sťahuješ veľa videí, klipov z Youtube používaj Youtube downloader, tam si môžeš vybrať formát pred začatím sťahovaniaSp!rit napísal:ďakujem...
http://tahaj.sme.sk/software/741?rf=1
Ok, Ď, skúsim..mohol by sa ale ešte niekto vyjadriť k tomu problému, čo som písal vyššie? 
odporúčam downloader z názvom Atube Catcher...peckovy downloader sam mám oskúšané..stahujes formaty ake chces za pár sekúnd 
ten poznám..ayE napísal:odporúčam downloader z názvom Atube Catcher...peckovy downloader sam mám oskúšané..stahujes formaty ake chces za pár sekúnd
---
---
---
Problém spočíva v tom, že neviem, ako v ňom(v tomto Video Downloader-i) nastaviť, aby mi sťahoval mp4 v rozlíšení 360 p..ponúka mi stiahnuť len .flv a keď mi ponúkne .mp4 tak len vo vysokom rozlíšení a to mi mobil neprehrá