Podvod pri dobierke - čo robiť?
Re: V balíku som mal namiesto tovaru fľašu s tekutinou-čo robiť?
No vidíš, kto zabojuje, tak uspeje, dá sa to, ale asi treba veľa energie a nervov. 
Hlavne treba veľa šťastia a ochoty zo strany pošty, polície a pomoci ľudí, ako vy tu.
Aj keď už možno tie peniaze neuvidím, on tiež nie a ak sa podarí, chytia ho a dostane aspoň podmienku, keď už nič iné.
Naozaj škoda, že nebýva v okolí, to by som sadol s kamošmi do auta a šup na návštevu skontrolovať zuby...
Aj keď mám obavu z tej bejzbolky a hlavne tie svaly ma odrádzajú
Aj keď už možno tie peniaze neuvidím, on tiež nie a ak sa podarí, chytia ho a dostane aspoň podmienku, keď už nič iné.
Naozaj škoda, že nebýva v okolí, to by som sadol s kamošmi do auta a šup na návštevu skontrolovať zuby...
Aj keď mám obavu z tej bejzbolky a hlavne tie svaly ma odrádzajú
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Chlapec ma riadny pruser, osobne si myslim, ze toto si zasluzi viac ako na drzku bejzbalkou 
-
Scorpion90
King
Aj ked si mozno poviete - nejde o zivot - takychto by som pozatvaral na poriadne dlho. Pokial to spravi raz, ok, stalo sa, dostane nejaky mensi trest, pouci sa, akceptujem. Ale pokial sustavne a suvisle okrada ludi (popripade robi ine trestne ciny), tak je pre spolocnost nebezpecny, a nema v nej co hladat. Neni sanca na jeho napravu.
Ja tiez pri kazdej objednavke trpnem, ci dorazi tak ako ma.. Nastastie som zatial natrafil len na serioznych predavajucih..
Inak, ak sposobil skodu vacsiu ako cca. 200 eur aj nejake drobne, tak uz ide o trestny cin. A je takmer iste, ze taku skodu sposobil
Ja tiez pri kazdej objednavke trpnem, ci dorazi tak ako ma.. Nastastie som zatial natrafil len na serioznych predavajucih..
Inak, ak sposobil skodu vacsiu ako cca. 200 eur aj nejake drobne, tak uz ide o trestny cin. A je takmer iste, ze taku skodu sposobil
Dokopy určite hej, len je problém, kde niet žalobcov, niet ani vinníka a ako to zatiaľ vyzerá, som prvý a jediný.
No pozeram, ze uz zacal zahladzovat stopy, pred par minutami zmizol z azetu album kde mal fotku, rovnako tie 2 dalsie ucty na facebooku neexistuju a ten jeden originalny ma uz skrytu nastenku aj dalsie fotky okrem profilovej: http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 179&ref=ts
Dufam, ze to ma niekto z vas ulozene
PS: tie svaly su naozaj nebezpecne, po mesiaci v posilke ich uz treba ukazat cajockam
//tak uz aj fotku na fb si zmenil
Pavlo zdravim ta, coskoro pojdes vypovedat
Dufam, ze to ma niekto z vas ulozene
PS: tie svaly su naozaj nebezpecne, po mesiaci v posilke ich uz treba ukazat cajockam
//tak uz aj fotku na fb si zmenil
Pavlo zdravim ta, coskoro pojdes vypovedat
-
ViperStArZ
Amateur
Ja by som zasiel do tej restauracie kde robi a objednal si odneho zemiakovy salat a jednu graficku kartu 
a ten profil na azete mal aj predtym v cinstine, alebo si myslel, ze to nebude vediet nikto precitat...?
andydul
hoď sem prosím ťa nejaké fotky toho zmeka, tie fb učty už ma zrušené
chcel by som vidieť ako taký koko* bez chrbtovej kosti vyzerá
hoď sem prosím ťa nejaké fotky toho zmeka, tie fb učty už ma zrušené
chcel by som vidieť ako taký koko* bez chrbtovej kosti vyzerá
Mne sa podarilo ukoristit iba profilovu, s bejzbolkami nemam 
(naschval takto, aby ma niekto nenapadal s ochranou osobnych udajov)
(naschval takto, aby ma niekto nenapadal s ochranou osobnych udajov)
- Prílohy
-
- paviel.jpg (12.13 KiB) 1118 zobrazení
-
vendo
Guru
ochrana osobnych udajov ??? wtf? to potom ani na jeho stranku na FB kliknut nemozes lebo ho uvidis a to je nezakonne?
daj normal nech ho vidime v plnej krase curaka
daj normal nech ho vidime v plnej krase curaka
Nie, o tomto sme sa bavili s ostatnymi moderatormi, v spojeni s menom a miestom pobytu nemozes zverejnit fotku, oci ma take typicke pre takto vyzerajucich 60 kg kindermafianov 
-
vendo
Guru
fakt zvlastneGothaR napísal:Nie, o tomto sme sa bavili s ostatnymi moderatormi, v spojeni s menom a miestom pobytu nemozes zverejnit fotku, oci ma take typicke pre takto vyzerajucich 60 kg kindermafianov
osobne som jeho oci videl na fb, takze ja viem ako vyzera ale nech toho buze**** vidi co najviac ludi
Sakra, teraz mi napadlo, nie je to za ním na tej fotke adresa kde býva? Heh, to už by chlapec mal úplnú smolu
.
-
jamesiq
Medium Star
A ste si urcite isty ze to je naozaj on a neni to len niekto s rovnakym menom?? 
jamesiq: ano, pretoze ten ucet je registrovany na emailovu adresu z ktorej komunikoval so zakladatelom temy 
-
Janio
Zablokovaný
Pekný *****... dúfam že dostane čo mu patrí ! Neznášam keď niekto odrbáva a keď niečo kupujem tak tiež trpnem či dostanem to čo mám...
Gothar - To stačí keď mu začierniš oči ? Neviem ale som počul že vraj nikto nemôže zverejniť fotku ak on nesúhlasil
Gothar - To stačí keď mu začierniš oči ? Neviem ale som počul že vraj nikto nemôže zverejniť fotku ak on nesúhlasil
-
jamesiq
Medium Star
Aha tak potom nic teda ukamenuj te ho 
ked da fotku na net, tak suhlasi s jej zverejnenim nie?Janio napísal:Pekný *****... dúfam že dostane čo mu patrí ! Neznášam keď niekto odrbáva a keď niečo kupujem tak tiež trpnem či dostanem to čo mám...
-
Janio
Zablokovaný
Ano, ale je zverejnena na jeden stránka (napr. pokec) a vie o nej... ale keď niekto ju skopči a da na uplne inú stránku bez jeho vedomia tak neviem no... mne sa zdá že nemôže pretože môj kamarát (asi rok dozadu) mal na pokeci fotky a jeho kamrát ich mal tiež vo fotoalbume... po čase sa pohádali a on už nechcel aby ich tam mal tak napísal admínom a oni to zmazali, aj keď on ich vo svojom albume zverejnene mal...