Problem so Service pack 3

Informácie o software, ankety...
Travis31
Light Expert
Light Expert

Problem so Service pack 3

Príspevok od používateľa Travis31 »

Ahojte, potrebujem poradit, mam taky maly problem, pri instalacii SP3 sa mi napise chyba v ktorej sa pise : The file "c:\windows\system32\drivers\ndis.sys is open or in use by another application.
Close all other applications and then click Retry".
Neviem vobec ktorou spustenou aplikaciou by to mohlo byt, pretoze vsetky mam zatvorene, skusal som to asi 3x po restartovani pc a su zapnute len zakladne...
Mozte mi nejako poradit prosim ? cim by to mohlo byt, moze byt aplikacia SP3 co som stiahol nejaka chybna ? dakujem za odpovede.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem so Service pack 3

Príspevok od používateľa hojko »

V subore ndis.sys sa zvykne skryvat par virusov ci spyware, takze skus prejst pocitac antivirovym programom, mozes skusit aj dva (NOD32, Avast, Norton Antivirus...), taktiez nejaky antispyware program ako Combofix, Malware Bytes, Ad-Aware...

Skus tiez este pouzit Process Explorer ;)
Travis31
Light Expert
Light Expert

Skusil som to ale nic nenanslo :(
Spomul som si ale ze asi tak pred 3 tyzdnami som spustal kontrolu a naslo mi to nejake virusy a tiez v zlozke windows/system32/.... po odstraneni mi ale stale nejako blbne komp, nie moc ale vypisuje obcas nejake nezname chyby. Mozno ze som mal prave tento subor napadnuty a nejako sa poskodil...moze to tak byt ?
mozno bude najlepsie ak preinstalujem cely Windows...
dakujem inak za pomoc.
a ozaj na co je ten proces explorer ? :smt017
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Je to mozne, ze subory su poskodene. Skus pouzit ndis.sys z ineho pocitaca, trebars od kamarata a v nudzovom rezime by to teoreticky mohlo ist prepisat. Ak nie, tak bude treba pouzit bootovacie CD a spravit to cez konzolu. Process Explorer ma popis na stranke Microsoftu, tak si ho precitaj.
Travis31
Light Expert
Light Expert

Ok dakujem moc. No chystam sa cely komp rovno preinstalovat, lebo mi uz dost blbne... :? aj ked sa mi do toho moc nechce ale co uz.. :)
tak teda este raz dakujem za radu.
Napísať odpoveď