Zdravím
Potreboval by som poradiť čo dať na moju zostavu : MB ASUS motherboard P5B CPU Intel core 2 duo procesor E7400 2.80 GHz RAM 2GB ram GPU GeForce GTX 260 (ZOTAC) zdroj (Trust pw-5500) 570W PSU Dual Fan HDD WD Caviar Blue 1000GB
Sa mi zdá málo RAMky na tú 7. Ale keby ešte dokúpim aspoň 2-3 GB zoberie mi to Matičná? alebo Matičná neovplyvňuje veľkosť RAMky ktorú môžem mať ?
Prosím poraďte, ďakujem.
Na 32 bit. Win 7 to je dobrá zostava.
Na Win 7 64bit by som ešte prikúpil 2 GB RAM resp. by som tu starú predal a kúpil si kit 2x2GB. Tvoja doska podporuje max. 800MHz DDR2 takže treba pozriet kit 2x2GB 800MHz napr. http://bit.ly/9wv3sG
pojde... len nedavaj Win 7 Ultimate ...aspon mne robil problemy z hrami ale teraz mam Win 7 Profesional 64-bit a vse OK (ale ty mas lepsiu zostavu (ako ja) okrem tej RAM)
ja som mal vzdy ultimate prečo vlasne nie???hmm??inac 2 GB ramkou je malo ja som mal hocikedy 1,9 GB ramky zabranej takze oplati sa mu kupit este jednu
toto by aj mňa zaujímalo lebo som mal WIN7 ultimate a mal som menšie fps o dosť, cca aj o 30, tak som prešiel na winXP, myslel som, že je to nedostatočnou podporou ovládačov na GPU
Zdravim tak instalacia sa takmer podarila. ale mám taky maly problem
Mam windows 7 32bit -64bit ako bootovacie DVD. ale nikde sa ma nepztal ci chcem 32 alebo 64. Kde to zmenim alebo nastavim ??
...a teraz sa vyskytol iní problém. Ten Win 7 32bit už mám ok. Ale zistil som že moja MB nepodporuje Win 7 ... takže nemôžem ani jej drivery nainštalovať... to bude asi väčší problém že?
nebude to problém. Nejde o to, čo doska podporuje ten win. Musíš si stiahnuť ovládače na win 7 pre Tvoje komponenty, najlepšie na stránkach výrobcov. Najdeš si daný komponent a stiahneš ovládač pre tento win.
No tak...dobree nerob si srandu .. proste som tam vložil CD s tými ovládačmi od MB a napísalo že nepodporuje OS
Ale tak keď to nebude problém tak to hádam nejako zvládnem. Ja som si myslel že budú potrebné tie veci na CD. Čiže keď normálne nainštalujem ovládače stiahnuté zo stránok tak by to malo všetko fungovať ?
kúpil som si pred krátkym časom nový pc. Driver na grafickú som ani z CDčka neinštaloval, rovno som stiahol a nainštaloval ten najaktualnejší. Nemá Ti tam čo nefungovať, ak stiahneš driver pre Tvoj daný komponent a pre Tvoj nainštalovaný win.
OK diki za rady. Zatiaľ všetko funguje ako má Ale nejako nemôžem nájsť ten soft od Nvidie čo tam boli tie nastavenia obrazu... Neviete kde to stiahnem ?
// Ok už nič...našiel som ho
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2010, 20:34)
// No ako Windows je super ... ale seká mi všetko čo spustím... netuším prečo možno kvôli tej RAM-ke ale úplne nehratelné Takže asi idem na XP
bude to problem nespravneho driveru na grafiku, ja mam napriklad integrovanu x1250 na doske, no na tu neni a asi ani nebude driver na sedmicku vobec, z toho dovodu mi niektore hry po spusteni idu len ako cierna obrazovka (cs)