Nevera :( ?!
Re: Nevera :( ?!
no co asi.kopnut ju do riti.vztah je o dovere a naklonnosti nie o odrbavani.a este cez telefon lol.
*cnsrd*
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ by ste sa mali obaja vo vzťahu trápiť, radšej zakusni do kyslého jablka a rozíďte sa. Ak si myslíš (rozumom, nie srdcom), že jej môžeš veriť a ona tebe, tak tomu daj ešte nádej.
ja mam tiez priatelku vyse roka, takisto mala tazky zivot kym nespoznala mna ale akokolvek velmi ju lubim neveru by som jej neodpustil to by som bol radsej sam..ale zase ked si to zoberiem z druhej strany sex po telefone to je na zamyslenie, lebo ona ta podviedla ale nebolo to fyzicky ale tiez sa mi natiska otazka preco to vlastne urobila? podla mna sa nic neudeje len tak..Nebol ten vas vztah v poslednom case prilis stereotypny?alebo nejake problemy?
zaexperimentovala si trosku..chcela vediet ako to chuti..ale s cudzim nie stebou..a cez telefon to zacne a potom to pojde na ostro..pusti ju k vode pozri sa okolo seba najdi si inu..ze sa zabije sa neboj to uz nieje tvoj problem..pikiliki napísal:nieje to take lahké.... v minulosti sa pokusila 3 x zabiť.. skoro sa jej to podarilo... a ja nechcem, aby sa vratila do "čiernej" minulosti... pretože mi na nej záleží, ale toto ma dostalo.... priznala sa mi v momente zo slzami v očiach ako to spravila, hned v sekunde ako snim dovolala. Ja neviem, strašne to bolí... ale srdce chce odpustiť
*cnsrd*
-
lollo
Professional
opytal si sa jej preco nezlozila? Co ti na to odpovedala? Kto komu volal ona jemu ci on jej? bolo to zamerne, ci to robila s chvilky nudy alebo nieco podobne? ako jej vobec prebehla tato myslienka hlavou kedze ma teba?
zbytocne plakat nad rozliatym mliekom, ja si myslim ze este to ma cenu zachranit, predsa nebolo to nic fyzicke aj ked psychicke ano... ale ako sa vravi doveruj ale preveruj , opytaj sa jej ako by jej bolo keby si nieco take spravil ako by sa zachovala...na toto som velmi zvedavy co ti odpovie. Inac GL drzim prsty nech sa to neposere este viac ako to je uz teraz
zbytocne plakat nad rozliatym mliekom, ja si myslim ze este to ma cenu zachranit, predsa nebolo to nic fyzicke aj ked psychicke ano... ale ako sa vravi doveruj ale preveruj , opytaj sa jej ako by jej bolo keby si nieco take spravil ako by sa zachovala...na toto som velmi zvedavy co ti odpovie. Inac GL drzim prsty nech sa to neposere este viac ako to je uz teraz
to uz je na tebe ci dokazes zit s myslienkou ze ti spravila taku blbost.si povies ze je to cez telefon..ale nebolo to s tebou..tak ktovie co chce stym druhym..pikiliki napísal:
žiadne problémy, dokonca som kupil velky televizor a Wii do prenajateho bytu, mala strašnu radosť, som z toho strašne zdrvený
Son-Goku... píšeš kruto, ako keby si ešte nikoho nemiloval
bola doma z práce, sedela u PC a volal jej na Skype... asi 2 hodiny po tom čo sme boli spolu na obede v reštauracii... vravela že stým začal on a najprv sa normalne bavili a vravela mu že si ma chce vziať a tak.... verím jej, pretože nevie klamať....ale je mi z toho nechutne, že sa pridala, neviem ako ju zmanipuloval... strašne ale plakala.
son goku tak toto je riadna pi***** co si napisal.to ze sa zabije by bol aj tvoj problem, zralo by ta minimalne tvoje svedomie ze sa zabila koli tebe..Son-Goku napísal: zaexperimentovala si trosku..chcela vediet ako to chuti..ale s cudzim nie stebou..a cez telefon to zacne a potom to pojde na ostro..pusti ju k vode pozri sa okolo seba najdi si inu..ze sa zabije sa neboj to uz nieje tvoj problem..
Ani ja neuznavam take vztahy ze zabijem sa koli tebe, to je uz moc pritiahnute a znasilnene ale to ze by ta vobec nesralo ze sa zabije tak to ma uz dorazilo...
neviem prečo to pokazila.... našla šťastie, ktoré u nikoho nenašla. Teraz bude moja láska k nej už navždy iná...
Ty si ten co tu pred nejakym casom pisal o tom ze ma priatelku co je HIV pozitivna, byvala fetacka. Nasledne si tu o tom uz nenapisal ako sa to dalej vyvija. Predpokladam, ze to je teda ta ista. Ak ano tak podla toho co si pisal a pises aj do tejto temy tak s nou mas stale v podstate trapenie a problemy. A nejako mi to nejde dokopy ze ma HIV a teraz tu v prvom prispevku pises ze si jej zachranil zivot. Tak ako to teda vlastne je? Pretoze sa v tom pomaly stracam.
//prispevok podomnou trosku tvrdy ale v podstate pravidvy. Z toho co si tu o nej popisal mam pocit ze ta taha so sebou dole a uz aj v tej minulej teme som pisal ze naco s niekym takym si.
//prispevok podomnou trosku tvrdy ale v podstate pravidvy. Z toho co si tu o nej popisal mam pocit ze ta taha so sebou dole a uz aj v tej minulej teme som pisal ze naco s niekym takym si.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja nechapem, preco maju niektori ludia taku strasnu zalubu davat sa dokopy s totalne neprespektivnymi sukami, ktore sa v minulosti pokusali o samovrazdy a podobne - preboha, ved je na svete tolko super bab, bez takychto kretenskych problemov, tak naco si to komplikovat ?

bola negativna... a ano je to ta istá.... odvtedy sme mali krasny vzťah
až do včera...
čomu sa snažím pochopiť, ale žiadnym smerom to nejde..
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2010, 14:08)
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2010, 14:08)
máš pravdu, ale niekedy to proste nieje take jednoduche... ked sa ludská bytosť zamiluje... všetko je hore nohamy.... a nieje to moja zaluba, ja som len chcel pomocť... ale zašlo to dalej ako som chcel...nordkapp_pb napísal:ja nechapem, preco maju niektori ludia taku strasnu zalubu davat sa dokopy s totalne neprespektivnymi sukami, ktore sa v minulosti pokusali o samovrazdy a podobne - preboha, ved je na svete tolko super bab, bez takychto kretenskych problemov, tak naco si to komplikovat ?![]()
Vsak ale predtym si napisal ze je pozitivna. Teraz som si to este kontroloval v historii.
//odpovedal na to nadomnou trosku citaj
//odpovedal na to nadomnou trosku citaj
moja rec raz ti zatiahne a si je vedoma coho kona tak naco sa dalej s nou tahat.aj ked to bolo len cez telefon ale co vies ci ju nenapadne sa snim potom aj sukromne..pikiliki si neodpovedal na otazku ci je to ta ista s HIV.nordkapp_pb napísal:ja nechapem, preco maju niektori ludia taku strasnu zalubu davat sa dokopy s totalne neprespektivnymi sukami, ktore sa v minulosti pokusali o samovrazdy a podobne - preboha, ved je na svete tolko super bab, bez takychto kretenskych problemov, tak naco si to komplikovat ?![]()
ano, to bola jej prva reakcia.... jej polahčujuce okolnosti aby to nemala take ťažke keby bola naozaj pozitivna... proste to je za mnou...Waldo napísal:Vsak ale predtym si napisal ze je pozitivna. Teraz som si to este kontroloval v historii.
Takze ti v podstate len tak povedala ze je HIV pozitivna hej? Ako prepac ale o takychto veciach sa podla mna nesranduje (ked uz nie kvoli sebe tak aspon s ohladom na druhu osobu. A vyraz polahcujuca okolnost je dobra blbost. Aspon v tomto pripade). Proste si sa strasne naviazal na niekoho, kto si s tebou robi co chce a vie ze tu vzdy budes ako nejaka matka tereza. Bud sa spamatas alebo ta takto bude vydierat a vyciciavat az kym ta to nepolozi.
to bolo jedno obdobie ktoré je preč, bolo to strašne ťažke a nikomu to neprajem.....strašne vela vody pretieklo, začala sa spamatávať, bývame spolu 4 mesiace.... ale toto čo spravila som nečakal, a nechcem tomu stale uveriť, neviem to pochopiť, viem že človek ma niekedy skrat a spraví blbosť... ktorá ma ale zku*vene bolí..Waldo napísal:Takze ti v podstate len tak povedala ze je HIV pozitivna hej? Ako prepac ale o takychto veciach sa podla mna nesranduje (ked uz nie kvoli sebe tak aspon s ohladom na druhu osobu. A vyraz polahcujuca okolnost je dobra blbost). Proste si sa strasne naviazal na niekoho, kto si s tebou robi co chce a vie ze tu vzdy budes ako nejaka matka tereza. Bud sa spamatas alebo ta takto bude vydierat a vyciciavat az kym ta to nepolozi.