strasne sa trapim kvoli byvalemu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lola823
Novice
Novice

strasne sa trapim kvoli byvalemu

Príspevok od používateľa lola823 »

proste strasne ho milujem strasne moc.....chodili sme spoluuu pomaly 1rok a bolo nam krasne bol mojim prvym no az natooo ze proste nikam sme spolu nechodievali len bud knam knemu alebo k segre....proste ale bola a stale je to moja laska mojho zivota strasne ho lubimm...uz si bez neho nedokazem predstavit zivot :( ale ja som vtom vztahu spravila velku chybu ale tu nepovem radseja proste dla mi skrz to konec trpela osm strasne moc.....nebavili sme sa ale potom sa to zlepsovalo a tak...ale raz prisiel den ked som sa dopocula ze ma druhu necela som tomu uverit az raz mi kamaratka povedala ze sa mam ist presvedcit na vlastne oci a vtom som ich potom spolu videla bola to velka rana do sdca ale proste nevzdala som sa stale som oneho bojovala stale....proste chodil zamnuuu bozkavali sme sa a nwm co vsetko prosteee hovoril ze je rad ze ma ma a takale proste nerozisiel sa snu.... :( :( :( ale raz prisiel ted den a ja som sa ho opitala ci ma vlastne luby a vtedy bola ta najvecsia rana bo s akukol namna a povedal mi do oci ze nie nelubim ta.....proste neda sa na neho zabudnut som zufala stale placem stale na neho myslim neda sa na neho zabudnut ale najhorsie je to ze ich stale stretavm spolu ako sa drzia za rucicky ako sa bozkavaju....ja nevem co mam robit poradte mi neako prosim bo ja sa asi vazne zblaznim
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: strasne sa trapim kvoli byvalemu

Príspevok od používateľa brm »

Treba si to vytrpieť.. jediný zaručený liek na zabudnutie je čas. Najlepšie je nesedieť doma a nič nerobiť, lebo týmto budeš iba stále na neho myslieť. Nájdi si nejaký koníček, ktorému sa venuj naplno.. prípadne chodievaj vonku s kamarátmi... a tak.. jednoducho povedané, snaž sa niečo aktívne robiť, sústrediť sa na niečo iné... a časom to prejde.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako pise brm, na vsetky negativne myslienky je najlepsim liekom najst si nieco co zamestnava hlavu na tolko, ze nemas cas riesit to, lebo musis kazdu chvilu riesit nieco co je pre ten moment dolezitejsie
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

btw neviem ci si to pisala v zachvate niecoho ale napisane je to hrozne chyba tu chyba tam no nic to sa dalo...

co cakas? on sa s tym skor vysporiadal a niektora co ho chcela, videla v akom je stave a stiahla ho z "obehu" ak by chodil s nou a bozkaval sa s tebou tak chlapec je hlupak :smt098

a preco si ty nenajdes niekoho ineho? btw preco places ? ak si urobila chybu ty tak je to asi pravom nie? ze ste sa rozisli...naco si to potom robila ak vidis ake to ma nasledky? jaj jasne nemysela si to tak...prepac nechal som sa uniest
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

dokym budes mat 15 tak sa este vela krat zalubis :p
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vacsi bic a mensi dvor na teba ;-) ... ak som to spravne pochopila, tak ty mozes za to ze ste sa rozisli a teraz stradas ? nato si mala myslet skor ;-) ... niecim sa zamestna, prestan prenasledovat chalana, ktory ta nechce a ktoreho si uz raz sklamala - zacni sa pozerat po inych a ako uz bolo napisane - s obcianskym pridu aj nove lasky :-) :-)
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Wes...je mi to luto a je mi ta luto, pretoze si viem predstavit ako sa citis...ALE...tu pekne reci koncia
Mozes si za to sama, tak sa nestazuj!!! Vy dievcata(cest vynimkam)neviete co chcete, vsetko vam vadi, spravite daco a potom vam to je luto...atd atd...vacsina vie o com rozpravam...
Este, ze si nasiel niekoho, kvoli komu sa nemusel citi ako ty, kvoli TEBE...
Jedno mu mam ale za zle, ked uz mal inu...s tebo usa natahovat nemal...mal jednat na rovinu sam...nie az ked si sa ho pytala.

Co robit? Snazit sa zabudnut...co ine ti clovek moze poradit...naspat ho uz nedostanes...ono ta to prejde... "...vztahy su na p***, mesiace liecia..."...casom najdes ineho, no dufam, ze si sa z toho poucila...
lola823
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lola823 »

dakujem vam ya rady....aleee bola to moja chyba vem ale nebola taka kvoli comu by sme s amohlli rozist.......je to proste necooo nevem ako to popisat proste nepoviedla osm hooo ale to je uz jedno
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak nevieš ako to pochopil on, možno pre teba to je nič, ale jemu si mohla tým veľmi ublížiť... a uplne ho chápem kedže ani nechceš napísať čo za chybu si spravila tak len nejaká taka somarina to nebola
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

aj ja si myslim ze prkotina to nebola ked sa to hanbis napisat.
Ak ho chces spat tak nebud hysterka ktora sklamala a este ho furt otravuje,
Ale sa spravaj rozumne a nevnucuj sa mu, mozno sa aj sam k tebe vrati :-)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

napíš svoj vek, a čo si mu spravila. Nie že by to niečo zmenilo, ale som (sme) zvedavý (zvedaví). Tiež si skús uvedomiť, že aj keby nespraviš tú chybu, mohlo to dopadnúť rovnako. Zaľúbil sa do inej, a teba prestal ľúbiť. Stáva sa to, tak sa skús trošku menej obviňovať.
A mňa by ešte trochu zaujímalo, prečo ste nikde nechodili ale boli stále u teba, u neho a u sestri? Nie si spoločenský typ? Alebo on? Prečo ste niekedy nepodnikli nejaký výlet, alebo akciu, aby váš vzťah takto nestagnoval? Ak si spravila nejakú chybu, tak toto bola asi tá chyba (ale zároveň aj jeho)
Napísať odpoveď