A ludia obcas tiezLyson2580q napísal:Ake normy prosim ta.Zivot je riadna ku**a
Čínska farma na kožušiny - Šokujúce video
-
HeleVoleKravaLeti
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Hrozné čo sa deje :(
Hrozné čosi, pár sekúnd mi stačilo, na začiatku som si povedala že to video nejdem ani pozerať, lebo nemám na to žalúdok, ale nutkalo ma to že nech si to pozriem, mám dosť sťahovanie zaživa brutálne nechutné, pre väčšinu ľudí, ale zamyslite sa nad tým ako tie zvieratá trpia, sú bezbranné nemôžu proti tomu nič robiť, len znášať tú krutú bolesť, vždy som mala rada zvieratá lebo sú to úžasné tvory, ale nikdy som si nepredstavovala že toto sa deje vo svete, však sú to len stvorenia ktoré majú právo na život tak isto ako my ľudia, ale niektorý si toto neuvedomujú, a bezcitne im ubližujú, doslova si vychutnávajú tu bolesť čo tie zvieratá prežívajú, malo by sa to isté robiť im ako by znášali tú bolesť a utrpenie, nevydržali by zďaleka toľko ako vydržia tie bezbranné zvieratka, ale proti tomuto ľudia nemôžu bojovať, a aj keď sa nájde menšia skupina ľudí, čo si povie " Áno, budem proti tomu bojovať, zabránim týraniu zvierat " začnú s tým ale nedokončia to, prečo to tak píšem? Preto, lebo zabránia pár ľudom aby nerobili toto humusáctvo, ale začnú stým iný, nemá to žiadnu budúcnosť, ak to bude takto pokračovať na zemi nebude za chvíľu žiadne zviera, všetky tie ohrozené druhy, budú postupne vyvraždené / vykynožené / a to chceme? Nie, tak snažme sa stým niečo robiť, aby sa to už nedialo, aby sme niečo zachránili, lebo ľudia sa menia veľmi rýchlo, a stále viac a viac k horšiemu radšej by som pomohla nevinnému tvorovi ako je zviera, ako pomôcť tak krutému, bezcitnému človeku ako sú niektorý z nás, nech sa nad sebou zamyslia !
Väčšina budete brať tento "príspevok" ako nezaujímavý, že si píšem sama pre seba. Ale chcela som len poukázať na to že čo sa deje, nech sa tomu nejak zabráni, tiež by vám nebolo príjemné keby sa vám stratil rodinný miláčik / psík, mačička / a podobné, a neskôr by ste videli nejaké takéto video a zrazu by ste zbadali, ako práve vaše domáce zvieratko ktoré ste tak milovali sťahujú z kože zaživa, stačí sa len nad tým zamyslieť a zmeniť to síce to nebude ľahké ale vážne poviem vám že keď niečo chceme dokázať tak to dokážeme spoločne !
Väčšina budete brať tento "príspevok" ako nezaujímavý, že si píšem sama pre seba. Ale chcela som len poukázať na to že čo sa deje, nech sa tomu nejak zabráni, tiež by vám nebolo príjemné keby sa vám stratil rodinný miláčik / psík, mačička / a podobné, a neskôr by ste videli nejaké takéto video a zrazu by ste zbadali, ako práve vaše domáce zvieratko ktoré ste tak milovali sťahujú z kože zaživa, stačí sa len nad tým zamyslieť a zmeniť to síce to nebude ľahké ale vážne poviem vám že keď niečo chceme dokázať tak to dokážeme spoločne !
Re:
Ty si uz videl nejakych ochrancov zvierat v Azii?..ak aj hej tak si myslis ze zrovna milovnik zvierat bude tryznit zviera aby ukazali svetu aha co sa deje v cine..psychologovia hovoria ze zlta rasa je bezcitna nema uctu k zivotu..aj ked si pozrete videa kde 10 hlupich pipiek z ciny kope do nahej dievciny v kupelni..neviem ako je na tom take japonsko ci juzna korea..aje cinania vietnamci kambodzania su proste odpad..oni nemaju cit ani k vlastnym detom..v cine mozu mat len jedno dieta..a ak sa narodi dcera tak ju radsej vyhodia na ulicu kde umre a nikdo aj ked to vidi si to nevsima..chcu radsej syna aby meno nezaniklo..zlty cinsky odpad nic viac.schw33k napísal:to už načo ich sťahujú z kože zaživa ?
čo je veľa to je veľa
nenapadlo Vás niekedy , že takéto videá by mohli robiť práve ochrancovia ? Mňa to práve teraz napadloneviem prečo
Re: Re:
korea je na tom tiez podobne. vid http://www.facebook.com/photo.php?pid=5 ... &ref=albumSon-Goku napísal: Ty si uz videl nejakych ochrancov zvierat v Azii?..ak aj hej tak si myslis ze zrovna milovnik zvierat bude tryznit zviera aby ukazali svetu aha co sa deje v cine..psychologovia hovoria ze zlta rasa je bezcitna nema uctu k zivotu..aj ked si pozrete videa kde 10 hlupich pipiek z ciny kope do nahej dievciny v kupelni..neviem ako je na tom take japonsko ci juzna korea..aje cinania vietnamci kambodzania su proste odpad..oni nemaju cit ani k vlastnym detom..v cine mozu mat len jedno dieta..a ak sa narodi dcera tak ju radsej vyhodia na ulicu kde umre a nikdo aj ked to vidi si to nevsima..chcu radsej syna aby meno nezaniklo..zlty cinsky odpad nic viac.
Re: Čínska farma na kožušiny - Šokujúce video
juzna co?..napriek tomu na akej urovni je ich krajina sa tam vzdy najde odpad spolocnosti..to su ty dedincania...nemam slov o juznej som si to nemyslel.
Je sice velmi pekne ako kazdy pise ako by im doprial to same ale co z toho.... ked aj tak sa nikomu z nich nic take nestane?
Ono je sice dobre ked pubertacky pisu po komentoch ako velmi placu a ze to neni normalne atd...
ale toto JE v tomto svete normalne...lebo nikto nic preto nerobi (netvrdim ze ja ano)
Ked si to zoberiete 25% ludi to schvaluje lebo su predajci/kupci
25% sa tvari alebo ani nevie ze sa nieco taketo deje
25% pise taketo prispevky ako ja a vy
25% su zas extremisti ktori to trosku tiez prehanaju
Co vlastne jeme?Napr pre nas je to sice normal... ale napriklad take kura? je sa kazdy den ale nikoho netrapi ze sa predtym zabijalo ktovieakym sposobom.Nehovorim ze teraz mame byt vsetci vegetariani.... ale zase aby clovek zabijal zvierata aby mal kozusinu na kozuch ktory si oblecie nejaka modelka raz na fotenie za xxx € alebo nejaka uzasna televizna hviezda
Ono je sice dobre ked pubertacky pisu po komentoch ako velmi placu a ze to neni normalne atd...
ale toto JE v tomto svete normalne...lebo nikto nic preto nerobi (netvrdim ze ja ano)
Ked si to zoberiete 25% ludi to schvaluje lebo su predajci/kupci
25% sa tvari alebo ani nevie ze sa nieco taketo deje
25% pise taketo prispevky ako ja a vy
25% su zas extremisti ktori to trosku tiez prehanaju
Co vlastne jeme?Napr pre nas je to sice normal... ale napriklad take kura? je sa kazdy den ale nikoho netrapi ze sa predtym zabijalo ktovieakym sposobom.Nehovorim ze teraz mame byt vsetci vegetariani.... ale zase aby clovek zabijal zvierata aby mal kozusinu na kozuch ktory si oblecie nejaka modelka raz na fotenie za xxx € alebo nejaka uzasna televizna hviezda
-
Janio
Zablokovaný
Fuj, pozrel som si to a mám dosť... Každý deň jem mäso a nosím napr. aj opasky atď. z kožušiny, ale toto je fakt brutal...
Nedeje sa to len v sťahovaní kože, ale všade... Videl som video ako chytili žraloka za živa mu odrezali plutvy a hodili ho do mora...
Son Goku - To si skade nabral že keď sa im narodí dievča tak ho vyhodia vonku ? Počujem to prvý krát a zdá sa mi to dosť blud kedže v Číne je za vraždu hneď trest smrti
Nedeje sa to len v sťahovaní kože, ale všade... Videl som video ako chytili žraloka za živa mu odrezali plutvy a hodili ho do mora...
Son Goku - To si skade nabral že keď sa im narodí dievča tak ho vyhodia vonku ? Počujem to prvý krát a zdá sa mi to dosť blud kedže v Číne je za vraždu hneď trest smrti
to som citaj par rokov dozadu naozaj ti nepoviem v ktorom cisle ktoreho casaku.asi plus 7 dni.bola aj fotka spravena..
no po tomto videu sa neskutocne tesim na CoD 7 Black Ops.
(a je mi jedno ze to nie su cinankovia ale vietnamci, ryzojed jak ryzojed)
//Karman napisal som to v zaplave hnevu, a myslim ze je lepsie ked sa im pomstim vhre ako naozaj. (alebo ako typek ktory si rozbil monitor
) btw, nabuduce sa aspon podpis
(a je mi jedno ze to nie su cinankovia ale vietnamci, ryzojed jak ryzojed)
//Karman napisal som to v zaplave hnevu, a myslim ze je lepsie ked sa im pomstim vhre ako naozaj. (alebo ako typek ktory si rozbil monitor
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a vidis ich vsetkych humanistov ... cloveku co nemusi z istych dovodov negrov, alebo ciganov budu nadavat do rasistov, ale sami meraju inym metrom a zlti nemaju uctu k zivotu

no tak ja zlteho opiciaka s vyskou meter styridsat ktory predava tenisky "mike" na trznici za "titopadesat" za cloveka nepovazujem
nordkapp_pb: noa? sak "rejzozrouti" zeru psov lebo su sadisti ale cig... romovia ich jedia lebo sa o nich nestarame. "TA MY PSOV NEJEME!"
-
LukášBílik
Novice
Ak sa vám nepáčilo toto video, tak podpíšte petíciu proti kožušinovým farmám na: http://slobodazvierat.sk/ONY-bez-kozuch ... 389.0.html