Digi Sport vs. Nova Sport vs. Trojka
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Digi Sport vs. Nova Sport vs. Trojka
Slovenskú Corgoň ligu a zrejme i zápasy slovenskej reprezentácie už v Slovenskej verejnoprávnej televízii neuvidíme. Rumunská mediálna spoločnosť sa chystá kúpiť práva aj na anglickú Premier League.
Ligu aj reprezentáciu kúpi Digi TV
Je fajn, ze vznikne novy kanal, ktory chce co to vysielat, ale DigiTV nema az tak vela slovakov a to, ze prave tam maju vysielat zapasy reprezentacie aj Corgon ligu, tak to povazujem za ubohy tah SFZ s cielom zarobit na vysielacich pravach bez ohladu na to, ze si to bude pozriet odhadom mozno 5-10 percent obyvatelov Slovenska.
Co chcu potom vysielat na STV3, ked od jesene nebudu davat NHL a ani NHL magazin, konci tam anglicka liga, mozno skonci aj F1 a tak tam budu davat hokejovu extraligu od polky sezony s tromi zapasmi do mesiaca???
Ligu aj reprezentáciu kúpi Digi TV
Je fajn, ze vznikne novy kanal, ktory chce co to vysielat, ale DigiTV nema az tak vela slovakov a to, ze prave tam maju vysielat zapasy reprezentacie aj Corgon ligu, tak to povazujem za ubohy tah SFZ s cielom zarobit na vysielacich pravach bez ohladu na to, ze si to bude pozriet odhadom mozno 5-10 percent obyvatelov Slovenska.
Co chcu potom vysielat na STV3, ked od jesene nebudu davat NHL a ani NHL magazin, konci tam anglicka liga, mozno skonci aj F1 a tak tam budu davat hokejovu extraligu od polky sezony s tromi zapasmi do mesiaca???
Re: Digi Sport vs. Nova Sport vs. Trojka
A ešte sa nehambia pýtať od štátu peniaze aj na ten nový štadión.
Reprezentáciu by mali predať iba Free televíziám aj za cenu menšieho zisku.
Nejako ma nenapadá žiadny štát , kde by zápasy reprezentácie vysielala satelitná PAY-TV televízia , ktorá je dostupná iba pre úzky okruh ľudí. Ale tiež je pravda , že v iných štátoch nemajú vo vedení zväzu Laurinca a spol.
Reprezentáciu by mali predať iba Free televíziám aj za cenu menšieho zisku.
Nejako ma nenapadá žiadny štát , kde by zápasy reprezentácie vysielala satelitná PAY-TV televízia , ktorá je dostupná iba pre úzky okruh ľudí. Ale tiež je pravda , že v iných štátoch nemajú vo vedení zväzu Laurinca a spol.
No ak toto prejde, tak SFZ je už úplne padnuté na hlavu. To by akože 95% Slovákov nemohlo pozerať ani zápasy reprezentácie - čistý nonsens všade inde, akurát na Slovensku je to tak...
Veď STV3 má teraz v talóne zápasy z MS, ktoré bude reprízovať tak do EURA 2012 
-
DanielDevil
Addict
nemám slov 
-
Scorpion90
King
ked nebude futbal, tak ako nahrada nam posluzia priame prenosy z 3.cinskej ligy v stolnom tenise, relacia Nahananie s hrochom z Angoly a ako vrchol nesmieme zabudnut 8 hodin denne zakaukazkej sachovej velkoligy
A nesmieme zabudnut na exluzivne prava - iba pre stv3 - na vysielanie historie tychto podujati..
A nesmieme zabudnut na exluzivne prava - iba pre stv3 - na vysielanie historie tychto podujati..
No co dodat, sice futbal nesledujem, ale toto presne ukazuje, ze v SFZ kaslu na fanusikov, zrejme v tom vidia to, ze sa im zvysi navstevnost na stadionoch. Postup Digi-TV chapem, oni logicky dufaju v narast poctu zakaznikov, zvlast teraz ked rusia piratsky prijem svojho signalu, ale postup SFZ je zamerany iba na peniaze, nic ine.
-
Sagittarius
Guru
Ale dúfam, že ak aj Digi Sport kúpi aj reprezentáciu, že sa nejako dohodnú s niektorou našou televíziou (Markíza, Joj, STV). A predpokladám, že keďže to predával SFZ s partnerom, tak zápasy vonku nie sú v ponuke.
Sagittarius.. ja zase dúfam, že sa nedohodnú.. nech naozaj to vysielajú len cez DigiTV až 280tis. domácnostiam!!! Gratulujem SFZ k ich snahe čo najviac podporiť slovenský futbal..

Pri tomto už slovo fraška dostáva nový význam
Predpokladám, že tento krok tú našu slávnu Corgoň Ligu ešte primerane "skvalitní".
Presne tak, aj v diskusii na SME vela ludi nadava na Digi TV, ale oni len ponukli viac penazi ako konkurencia. Je chybou SFZ, ze tieto prava predali najvyssej ponuke a nie televizii, ktora ma vacsie pokrytie a je zadarmo. A este aj urcite klesnu prijmy z reklamy, hlavne pocas reprezentacnych zapasov.brm napísal:Sagittarius.. ja zase dúfam, že sa nedohodnú.. nech naozaj to vysielajú len cez DigiTV až 280tis. domácnostiam!!! Gratulujem SFZ k ich snahe čo najviac podporiť slovenský futbal..
-
Sagittarius
Guru
Corgoň liga by tak nevadila, internet má oveľa viac ľudí ako Digi TV a na huste.sk si môžu vybrať, ktorý zápas chce pozerať. Aj keď mne by napríklad stačilo občas si pozrieť Odpískané alebo Šport na TA 3.Muffi napísal:Pri tomto už slovo fraška dostáva nový významPredpokladám, že tento krok tú našu slávnu Corgoň Ligu ešte primerane "skvalitní".
Od roku 2014 budú aj Olympijské hry asi len na platených kódovaných kanáloch.
Čakajú nás ťažké roky
Som veľmi zvedavý ako na to všetko zareagujú sponzory. Ak sa budú OH , MS a podobné podujatia vysielať iba pre malý okruh ľúdí. Tak to pre nich nebude vôbec zaujímavé. Sponzor potrebuje osloviť čo najväčší počet ľudí.
Prajem im , aby im poutekalo čo najviac sponzorov a poriadne na tom prerobili. Potom možno dostanú rozum.
http://www.parabola.cz/zpravicky/8836/o ... na-pay-tv/
Čakajú nás ťažké roky
Som veľmi zvedavý ako na to všetko zareagujú sponzory. Ak sa budú OH , MS a podobné podujatia vysielať iba pre malý okruh ľúdí. Tak to pre nich nebude vôbec zaujímavé. Sponzor potrebuje osloviť čo najväčší počet ľudí.
Prajem im , aby im poutekalo čo najviac sponzorov a poriadne na tom prerobili. Potom možno dostanú rozum.
http://www.parabola.cz/zpravicky/8836/o ... na-pay-tv/
-
Sagittarius
Guru
To sa uvidí.
A hlavne tá správa je rok a pol stará (z 3.12.2008).
Ale napr. na OH nie sú reklamy, takže to sponzorom môže byť jedno.
Ale napr. na OH nie sú reklamy, takže to sponzorom môže byť jedno.
-
DanielDevil
Addict
ale mysli aj na televízne reklamy...
-
Sovjet
Expert
Celé je to odveci. Isto budú dávať reklamy, teraz prekvitá komercia.
Digi sa netreba čudovať. Chcú získať zákazníkov a možno nejakých aj získajú (nevidím do toho). V podstate je mi to teraz jedno, keďže doma máme Digi. Skôr mi bude pri zápasoch reprezentácie chýbať Merčiak, ktorý svojim komentovaním dodal zápasu tú správnu atmosféru. Keďže neprijal ponuku Digi Sport, bude to komentovať nejaký trapko asi.
-
Schelmy
Medium Star
Počul som, ževraj má STV od DIGI Sport kúpiť nejakú sublicenciu na reprezentačné zápasy..
Ak mám platiť 9,60€ mesačne za dva roky - dokopy 24 x 9,60 = 230€ , tak to si na tie dva atraktívne domáce zápasy
12. októbra 2010 : SLOVENSKO - Írsko
7. októbra 2011 : SLOVENSKO - Rusko
môžem kúpiť aj lístok a pozerať to priamo na štadióne. Ešte aj poriadne ušetrím.
To , že kúpili práva na anglickú PL ma nezaujíma , lebo tá sa dá vačšinou pozerať volne na satelite. Síce nie so slovenským komentárom , ale niekedy je lepšie taký , ktorému nerozumiem ako zlý slovenský ...
Najviac na to doplatia tí fanúšikovia , ktorý si pokúpili televízory s veľkou obrazovkou. Sledovať DIGI na nejakej veľkej obrazovke je utrpenie. A pri športových prenosoch sa ten kockovaný obraz prejaví najviac. Je to ako špatne skonvertovaný film v Divx-e.
Dobrá diskusia na túto tému:
http://www.profutbal.sk/spravy/?id=100096&forum=show
12. októbra 2010 : SLOVENSKO - Írsko
7. októbra 2011 : SLOVENSKO - Rusko
môžem kúpiť aj lístok a pozerať to priamo na štadióne. Ešte aj poriadne ušetrím.
To , že kúpili práva na anglickú PL ma nezaujíma , lebo tá sa dá vačšinou pozerať volne na satelite. Síce nie so slovenským komentárom , ale niekedy je lepšie taký , ktorému nerozumiem ako zlý slovenský ...
Najviac na to doplatia tí fanúšikovia , ktorý si pokúpili televízory s veľkou obrazovkou. Sledovať DIGI na nejakej veľkej obrazovke je utrpenie. A pri športových prenosoch sa ten kockovaný obraz prejaví najviac. Je to ako špatne skonvertovaný film v Divx-e.
Dobrá diskusia na túto tému:
http://www.profutbal.sk/spravy/?id=100096&forum=show
-
hojko
Site Admin
Tak o predaj futbalu pre Digi sa zacali viac zaujimat: Jurzyca skúma predaj licencie SFZ rumunskej Digi TV