Kvalifikácia na EURO 2012
Re: Kvalifikácia na EURO 2012
Možno som použil silné prirovnanie, ale vychádzal som z toho, že tento rok sa nedostali ani na MS a na Eure ich vyradili až nadupaní Španieli v semifinále.
A ako píše Kali, že im odíde Hiddink, tak sa im určite neblýska na dobré časy.
A ako píše Kali, že im odíde Hiddink, tak sa im určite neblýska na dobré časy.
no neviem zas mame skupinu ked si mozu narokovat na postup 3 mozno aj 4 tymi kedze macedoncov by som urcite nepodcenoval, velmi neprijemna skupina
nie je to sice k teme ale nechce sa my zakladat novu temu tak idem teraz na zapas Slovensko- Norsko a chcem si zobrat trubu na stlaceny vzduch ale bojim sa aby my ju pri vchode nezhabali nemate stim niekto skusenosti?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
macedonci?north napísal:no neviem zas mame skupinu ked si mozu narokovat na postup 3 mozno aj 4 tymi kedze macedoncov by som urcite nepodcenoval, velmi neprijemna skupina
-
Sagittarius
Guru
Macedónsko, kvalifikácia MS 2010:
Macedónsko - Škótsko 1:0
Macedónsko - Holandsko 1:2
Island - Macedónsko 1:0
Holandsko - Macedónsko 4:0
Macedónsko - Nórsko 0:0
Macedónsko - Island 2:0
Škótsko - Macedónsko 2:0
Nórsko - Macedónsko 2:1
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_ ... FA_Group_9
Zase by som ich nepodceňoval.
Macedónsko - Škótsko 1:0
Macedónsko - Holandsko 1:2
Island - Macedónsko 1:0
Holandsko - Macedónsko 4:0
Macedónsko - Nórsko 0:0
Macedónsko - Island 2:0
Škótsko - Macedónsko 2:0
Nórsko - Macedónsko 2:1
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_ ... FA_Group_9
Zase by som ich nepodceňoval.
Macedónci nebudú vôbec, ale vôbec ľahký oriešok, obávam sa, aby sme neboli vďační aj za 4 body z toho dvojzápasu
-
Sagittarius
Guru
Program zápasov Slovenska v B-skupine kvalifikácie ME 2012
Rok 2010:
3. septembra: Slovensko - Macedónsko
7. septembra: Rusko - Slovensko
8. októbra: Arménsko - Slovensko
12. októbra: Slovensko - Írsko
Rok 2011:
26. marca: Andorra - Slovensko
4. júna: Slovensko - Andorra
2. septembra: Írsko - Slovensko
6. septembra: Slovensko - Arménsko
7. októbra: Slovensko - Rusko
11. októbra: Macedónsko - Slovensko
http://futbal.sme.sk/c/5301711/slovensk ... nskom.html
Rok 2010:
3. septembra: Slovensko - Macedónsko
7. septembra: Rusko - Slovensko
8. októbra: Arménsko - Slovensko
12. októbra: Slovensko - Írsko
Rok 2011:
26. marca: Andorra - Slovensko
4. júna: Slovensko - Andorra
2. septembra: Írsko - Slovensko
6. septembra: Slovensko - Arménsko
7. októbra: Slovensko - Rusko
11. októbra: Macedónsko - Slovensko
http://futbal.sme.sk/c/5301711/slovensk ... nskom.html
-
Anem
Star
Budeme to mať veľmi ťažké. Ako inak by sme mali asi vždy jedine keby nám vyšli tak možno Chorváti z prvej skupiny... Niekde tu som čítal že Rusi sú za zenitom čo podla mňa dobrá blbosť, ich základ síce nieje okolo 20 rokoch ale blízko takej 26-ky a navyše po Eure 08 sa ukázali ako to vedia hrať. Ďalej - Íri - to je podla mňa ešte ťažší oriešok ako Rusko, keďže postup do Afriky im ušiel len o vlások a dlhodobo podávajú veľmi dobré výsledky. Macedónsko tiež nebude medovina, poraziť ich však považujem za nutnosť. Ostatné týmy musíme bezpodmienečne prehrať s čo najväčším počtom gólov.
-
Sagittarius
Guru
Ligu aj reprezentáciu kúpi Digi TV Dúfam, že reprezentácia bude na STV alebo na Markíze alebo JOJke.
-
Steven666
King
je to celé na hlavu, Digi TV sa objaví sčista-jasna a robí si čo sa im zachce, skúpia všetko, pre radového diváka nezostane nič iné než zapnúť si Slovenský rozhlas...
Čo si myslia, že si teraz každý bude dávať Digi pre ich športový kanál? Zdá sa mi to smiešne.
-
Sagittarius
Guru
No ale hádam nejaká naša televízia (STV, Markíza, JOJ) kúpi od nich aspoň práva na domáce zápasy. A myslím, že zápasy vonku Digi Sport nemôže kúpiť od partnera SFZ, čiže tie voľné.
-
Sovjet
Expert
Smiešne. STV viac nebude vysielať slovenský futbal, no pekne. Celé je to postavené na hlavu. Takže ak ich budem chcieť pozerať budem musieť ma Digi TV! Trojka a STV-čka ma maximálne sklamali, kedže je to verejnoprávna televízia. Nemyslím si, že Markíza alebo JOJ-ka kúpi niektoré práva, kedže Markíza ani JOJ-ka žiadni šport nikdy nevysielali, okrem Petržalky.
A čo finále Wimbledonu na Markíze, ktoré malo tak mizernú sledovanosť, že až to bolí. 
-
Sagittarius
Guru
No Markíza už dávala zopár zápasov kvalifikácie (dokopy možno aj 10), aj keď to bolo už dávno. A teraz by to určite väčšiu sledovanosť.
-
prask
Light Professional
no to je opat len vysmech pre divaka a fanusika. kto by sa o nich vobec staral...
zvaz sa moze hambit a STV detto. ludia platia dane a koncesionarske poplatky a nakoniec sa moze stat ze neuvidia ani to naco maju plne pravo.
ale pevne dufam ze to tak nebude. liga mi az tak nechyba ale keby nevysielali repre tak si myslim ze dostanu tolko staznosti ze to velmi rychlo napravia.
zvaz sa moze hambit a STV detto. ludia platia dane a koncesionarske poplatky a nakoniec sa moze stat ze neuvidia ani to naco maju plne pravo.
ale pevne dufam ze to tak nebude. liga mi az tak nechyba ale keby nevysielali repre tak si myslim ze dostanu tolko staznosti ze to velmi rychlo napravia.
-
Sovjet
Expert
Tak to museli pekne dáavno dávať, keď si to nepamätám, to muselo byť za čias Paľa Ruska. Ale tak či tak, ak by nemala vysielať VP televízia reprezentáciu, tak je to na hlavu postavené. Veď ešte za ňu platíme. Veď je štátna a reprezentácia so štátom súvisí. Ja z toho žasnem!
-
master23
Light Professional
jak to je s postupujicmi zo skupiny? viem ze pocet ucastnikov na EURE 2012 sa rozsiri. takze jak to vlastne je?
postupuju 2 tymi a plus jeden do baraze?
To o tom rozsireni pocujem prvy krat, o kolko muzstiev sa ma rozsirit, mas nejake info?master23 napísal:jak to je s postupujicmi zo skupiny? viem ze pocet ucastnikov na EURE 2012 sa rozsiri. takze jak to vlastne je?
-
master23
Light Professional
no mne sa zda ze sa ma rozsirit pocet ucastnikov zo 16 na .... neviem presne kolko.
skusim este niekde pozret ci to tak fakt bude.
neviem jak to bolo na ostatnych sampionatoch, takze neviem ci ide o nejake rozsirenie, ale teraz tam tusim bude 18 muzstiev.
prvy zo skupiny postupuje priamo,tj. 9 muzstiev + polsko a ukrajina-ako hostitelia + best runner up, tj. tim z hocijakej skupiny s najviac bodmi zo zapasov s timami, ktore skoncili na 1.pozicii,2., 3, 4. a 5. pozicii v skupine. a este ostatnych osem timov z druheho miesta v skupine odohraju play off, takze styri muzstva este postupia.
takze to dava do kopy 16 timov a nie 18. takze som mal zle spravy, ale aj tak, nepocul tiez niekto o tom rozsireni ucastnikov?
// tak planovalo sa rozsirit pocet z povodnych 16 na 24 muzstiev, ale nebude to tak najmenej do roku 2016.
skusim este niekde pozret ci to tak fakt bude.
neviem jak to bolo na ostatnych sampionatoch, takze neviem ci ide o nejake rozsirenie, ale teraz tam tusim bude 18 muzstiev.
prvy zo skupiny postupuje priamo,tj. 9 muzstiev + polsko a ukrajina-ako hostitelia + best runner up, tj. tim z hocijakej skupiny s najviac bodmi zo zapasov s timami, ktore skoncili na 1.pozicii,2., 3, 4. a 5. pozicii v skupine. a este ostatnych osem timov z druheho miesta v skupine odohraju play off, takze styri muzstva este postupia.
takze to dava do kopy 16 timov a nie 18. takze som mal zle spravy, ale aj tak, nepocul tiez niekto o tom rozsireni ucastnikov?
// tak planovalo sa rozsirit pocet z povodnych 16 na 24 muzstiev, ale nebude to tak najmenej do roku 2016.