Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotite?
ja som pozeral okolo tretej (a bolo aj vyjasnene) ale nic som nevidel.
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
páni
na budúci týžden bude výplata a kruto to vyzerá tak že si kúpim pevnú 85-ku - teším sa ako malé decko
Jo, ja nakupujem dnes
Ties sa tesim, potom dam fotky, ze co som kupil 
-
chlapec10
Addict
ktoru 85triple napísal:pánina budúci týžden bude výplata a kruto to vyzerá tak že si kúpim pevnú 85-ku - teším sa ako malé decko
v heinburgu na kopci bolo asi 20 ludi a strasne fukalo, takze tam nic.
nakoniec som zakotvil pri Kuchyni nedaleko letiska na poli. aj tak nic nebolo vidiet. skoda
nakoniec som zakotvil pri Kuchyni nedaleko letiska na poli. aj tak nic nebolo vidiet. skoda
Vidim, ze si mal na bulb, ja sa chcem opytat ci bulb sa da odpalit iba cez remote alebo aj nejak inac? teda pokial nechcem drzat stlacenu spust rucne 
ved ako inac chces fotit totalnu tmu? asi len remote. nechcelo by sa mi to drzat 7 minut ci kolko v kuse
Nee, ja som myslel, ze ci fotak nema nejaku funkciu, kde sa da nastavit vacsia uzavierka, alebo nieco take.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
na to mas bulb a musis mat dialkovu spust, kupis ju za asi 10 eur na ebay (neoriginal ale plne funkcnu, original je asi 4x drahsi).Lub0$ napísal:Nee, ja som myslel, ze ci fotak nema nejaku funkciu, kde sa da nastavit vacsia uzavierka, alebo nieco take.
-
jamesiq
Medium Star
Asi aky dlhy cas si pouzil na tej tvojej fotke? A este aj clona by ma zaujimala a isoi-cube napísal:...
edit: tuto je nejaka fotka
skusal som rozne kombinacie, ale cas bol stale kratky, zislo by sa aspon 10minut minimalne v tomto pripade
konkretne 423 sekund, f/7.1, iso250
/add: 400D + tamron 17-50 vc
konkretne 423 sekund, f/7.1, iso250
/add: 400D + tamron 17-50 vc
co to mas vlastne za telo cube?
-
jamesiq
Medium Star
Musim uz kupit ten stativ a konecne sa hrat s nocnymi fotkami.
Este by to chcelo remote control hmm
Inak zaujimalo by ma hrubka zavitu je vsade rovnaka alebo by som mohol aj zle vybrat? Mam pentax k-x a rozmyslal som nad kupou tohto http://www.alza.sk/3-cestny-stativ-hama ... d94787.htm
Inak zaujimalo by ma hrubka zavitu je vsade rovnaka alebo by som mohol aj zle vybrat? Mam pentax k-x a rozmyslal som nad kupou tohto http://www.alza.sk/3-cestny-stativ-hama ... d94787.htm
-
jamesiq
Medium Star
Aha tak budem teda dufat ze aj tam
.
Ked uz mas k-x mam nateba otazku. Mas aj infra dialkovu spust? Som pozeral a neoriginalna stala 10€ ale cital som ze by sa mal dat pouzit aj univerzalny dialkovy ovladac
Ked uz mas k-x mam nateba otazku. Mas aj infra dialkovu spust? Som pozeral a neoriginalna stala 10€ ale cital som ze by sa mal dat pouzit aj univerzalny dialkovy ovladac
-
chlapec10
Addict
je to standardny rozmer, takze mal by ti pasovat na vsetkojamesiq napísal:Musim uz kupit ten stativ a konecne sa hrat s nocnymi fotkami.Este by to chcelo remote control hmm
co sa tyka ovladaca, tak nekupuj infra, podla mna to je hlupost(nemozes s tym predostrit a pod), kup radsej normalny kablovy za 5 eur, alebo radiovy co ma dostrel v pohode 50 metrov za 10 eur
EDIT:
Mala uprava cien
odkial nakupujes? nejaky ten dialkovy odpal by sa mi zisiel, zatial vyuzivam len dvojsekundove oneskorenie spuste 
-
jamesiq
Medium Star
No praveze pokial viem tak k-x kablovu spust nepodporuje tusim. Len infra. Ale potesilo by ma keby to niekto vyvratil 
-
Jeremy
Medium Professional
cchcem sa spytat neprehrieva alebo nekazi sa cip ked dam na D40 aspon 5-10minut uzavierku?