plusminus napísal:kolko trva pokial sa dostanu na "prevadzkovu teplotu"
kedze byvas vo vacsom meste, aby to nebolo neskoro...
2-3 poriadne zabrzdenia z vyššej rýchlosti, takže pri bežných mestských presunoch je nereálne ich poriadne rozžhaviť
Stenky napísal:tak aj ja som od minuleho piatka po renovaci brzd. vsetky 4 kolesa EBC Ultimax
Tie som chcel nahodiť, ale keď som tie brzdy kupoval, na moje auto ich neponúkali Priznám sa, že tam už zavážil vzhľad, tie moje vyzerajú proti tomu dosť lacno
tie EBC Ultimax s tym ze mi ich kamarat prepasoval z UK vysli na cele auto asi 45EUR... su to sice tie najjednoduchsie OEM replacement od EBC ale deklaruju ze premium. Brzdia ako cert uz od studena a neni problem ani ked sa zahreju. Low dust, anti squeal. A cierna dosticka v zltom strmeni a cierne kolesa sa mi to aj imidzovo hodilo Potom mi na auto robia uz len Green stuff a ten je aj o dost drahsi a navyse hnusne zeleny (iked ja by som ich v meste velice rychlo zohrial na pervadzkovu)
hm, k ebc som sa teraz dostal prvykrat, zaujali ma tie turbo groove, stoji to za nieco? sada na auto to vychadza okolo 140e plus platnicky, oplati sa nad tym rozmyslat?
Ja vravím, mám EBC TG a Green Stuff platničky a rozdiel tam je, ak sú studené, brzdia normálne, ale keď sa zahrejú, to je len potom tanec Dozadu to bude skôr imidžovka, vzadu by stačili OEM kotúče a dáke lepšie platničky, ale za cenu 140€ nie je nad čím rozmýšľať, keďže to máš tak cenu lacných neznačkových kotúčov
stale by to mala byt dobra cena aj ked len na predok. pozri dake sklady slovenske kolko chcu za obycajne (autokelly, intercars, elit...) a uvidis o kolko su drahsie pripadne.
no moja skusenost je co mi radili a budem sa opakovat "radsej poriadne dosticky s obycajnymi kotucmi, ako derave rotory a namiesto platniciek hnoj". ale slotted ani drilled rotory som este nemal tak neviem posudit. vychadzam z rad a skusenosti starsich
no lacnejsie som inde nezhanal, kedze len dneska mi padli do oka tie ebc, ked ste ich tu spominali, a kotuce momentalne zhanam, tak som sa o nich informoval, bolo mi povedane, ze TG by sli na moje auto za spominanych 140... mal som za podobnu cenu zohnate nejake zakladne feroda, neviem, co bude lepsie, kedze s ebc som este tu cest nemal...
dalsia vec - platnicky... tu som rovnako ochotny vyskusat ebc, ale nie som si isty, ci ist do klasickych ciernych alebo brat rovno zelene... co sa tyka parametrov je to jasne, avsak pre cierne hra rolu az dvaapolnasobne nizsia cena...
// na ebcbrzdy.sk som ich nasiel za 190e, pozriem este ceske zastupenie...
škoda, že si sa k tomu dostal až teraz, včera mi dorazila zásielka z UK priamo z EBC, to by bola iná cena... Black Stuff sa neoplatí kupovať, je to náhrada OEM a to Ti potom stačia aj hocijaké u nás dostupné platničky...
ved v pohode kazdopadne diky moc za odporucenie, uvidime, co to bude zac
btw, mala by sa tu spravit nejaka zvlast tema pre ludi, ktori idu objednavat cosi zo zahranicia, aby o tom vedeli vediet ostatnym, ktori by mali zaujem a tieto shopy nepoznaju a pripadne sa rozdelit o postovne
lol ja len zasnem nad tymi cenami ... mna by zimmermany stali 300e len kotuce predok + zadok a platnicky k tomu cca 98e sada ;O
Inak k teme ... ta hrdza je aj u mna normalna prilozeny obrazok ako sa mne zacala robit po 20 minutovom dazdi...