Vin Diesel
The Rock
Ludacris
Tyrese Gibson
http://www.csfd.cz/film/273731-rychla-a-zbesila-petka/
nesranduj ved 2Fast 2Furious bol zatial naj z tej serie.. a soundtrack takisto schopnyseth82 napísal: ...vieme, ako dopadla dvojka, kde sme mali dvoch rapotákov, Gibsona a aj Ludacrisa...Ani soundtrack sa nedal počúvať. A mám zlý pocit, že už po zbytočnej štvorke to bude iba ďalšia snaha vyžmýkať zo série, čo sa dá...
ak hodnotis filmy podla toho kolko ku*iev a akych sa tam vystrieda tak mozno...jednotka mala aspon dej...tupy ale malaTrussardi napísal: nesranduj ved 2Fast 2Furious bol zatial naj z tej serie.. a soundtrack takisto schopny
tak neviem co mas proti co ti nereze je.acka eva mendes
a zbytocna bola podla mna 3ka tokyo drift to bol premna prepadak
Nie, nehladám, ale čo je moc je moc. Iste len zopár takých kusov s rozmaznaným hlasom, ostatné možno fakt luxus. Snáď ma chápeš...Filipito napísal:piar ty si hladas vo filomch priatelky ?ze pozeras ktore je k a ktora nie.
O tom by som vedel čo to hovoriť. Je mi jasné, že nie každý rozlišuje tuning od tuzingu. Ale naozaj nie všetky, boli krásne vytuningované. Vedel by som napísať sloh o gýčovytých autách v tuzingovom štýle ktoré som videl vo FaF. A neber to tak, že by som nebol fanda. Vlastné auto, roky virtual tuningu, desiatky tuning zrazov za sebou, to áno, taktiež sériu FaF milujem, ale rozlišujem dobré od zlého.Filipito napísal: kazde jeno auto v FaF bolo krasne vytuningovane. kedze tam uz ide o ten talent to pekne vytunit