kto z vas chodi na stavebnu v BA? Presnejsie na PSA? Prosim, poslite mi SS. Porebujem surne poradit. Vopred dakujem
Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
Zdravim Vas,
kto z vas chodi na stavebnu v BA? Presnejsie na PSA? Prosim, poslite mi SS. Porebujem surne poradit. Vopred dakujem
vzdy si hovorim, ak budem mat dieta, bude sukromny zubny lekar 
Nazdar
Na dalsi rok koncim gympel a potrebujem poradit ohladom VS. Seminare som uz mal v tretom rocniku aj v maturitnom budem mat tie iste dve: biologia a chemia. Dost dlho som mal ambicie ist na zubarinu resp. medinu ale v psolednom case ma to prestava nejak tahat. Pritom z chemie som uplne vymlety a ma vobec nebavi.
Potreboval by som nejaku alternativu, nieco ine ako tazka medicina ale aj prespektivne do buducnosti. Mozno nejaky vyskumny alebo vedecky smer to ma bavi objavovat nove veci, skumat a take veci
Prosim o radu
Potreboval by som nejaku alternativu, nieco ine ako tazka medicina ale aj prespektivne do buducnosti. Mozno nejaky vyskumny alebo vedecky smer to ma bavi objavovat nove veci, skumat a take veci
Prosim o radu
-
mirak2
Hardcore addict
existuje smer biologia, taka vedecka, na pf upjs mame (ak nie to, tak ekologia) a v blave to je na pf uniba, chvilka googlu a tam trafis
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Farmácia 
Ľudia menej liekov už žrať nebudú (najmä Slováci), takže čakaj vznik ďalších nových lekární a praktikantstvo v nich.
Je tam určite menej chémie než na medicíne.
(hovorím z postrehov a názorov pár študentov farmácie)
Ľudia menej liekov už žrať nebudú (najmä Slováci), takže čakaj vznik ďalších nových lekární a praktikantstvo v nich.
Je tam určite menej chémie než na medicíne.
(hovorím z postrehov a názorov pár študentov farmácie)
-
mirak2
Hardcore addict
ja by povedal ze je tam ovela viac chemie ako na medicine
-
audiotrack
VIP
je to z článku "chémia" na wiki: http://sk.wikipedia.org/wiki/Ch%C3%A9mia takže asi tam tej chémie nebude tak málo. Všimni si, že medicína sa tam napríklad nikde nespomína (jedine dole je spomenutá pri biochémii)Chémiu niekedy voláme aj "centrálnou vedou", pretože spája a taktiež skúma spojenie s ostatnými prírodnými vedami, akými sú fyzika, materiálová veda, nanotechnológia, biológia, farmácia, bioinformatika a geológia.[1] Tieto spojenia sa formujú rôznymi medzidisciplínovými odvetviami, ktoré používajú koncepty z viacerých vedeckých disciplín, napríklad fyzikálna chémia aplikuje fyzikálny aparát na hmotu na atómovej a molekulárnej úrovni. Presnú podstatu teoretického vzťahu medzi chémiou (a inými tzv. špeciálnymi vedami) a fyzikou je predmetom skúmania filozofie vedy.
//edit: stačí si nájsť študijný program farmácia a ich predmety:
- Študijný program Farmácia:
Chemická teória liečiv I (anorganická chémia)
Chemická teória liečiv II (organická chémia)
Fyzikálna chémia
Analytická chémia
Chémia potravín
Farmaceutická chémia
Mikrobiológia
Virológia
Farmaceutická biotechnológia
Bunková biológia
Rádiofarmakológia a rádiofarmaká
Molekulová biológia
...
Tak a prave tu chemiu ja nerad
Co poviete na environmentalisitku a zivotne prostredie - opalti sa to ist studovat???
pozri si uplatnenie pri kazdom odbore a porozmyslaj ci ta to bude naplnat alebo chces mat skolu len pre tri pismenka pred menom
nikto ti na tu otazku neodpovie objektivne
MAM DILEMU A 2DNI NA ROZHODNUTIE KDE NASTUPIT, ROZHODUJEM SA MEDZI PRAVOM PF UMB ALEBO BVSP ???? PORADTE MI, KTORA SKOLA JE LEPSIA. Mate niekto nejake skusenosti s tymito skolam????
-
Vigor
King
Pravu PF UMB sa vyhni velkym oblukom.
presne tak. Okrem toho je dost pravdepodobne, ze pravnicka fakulta na UMB aj zanikne...
Nájde sa tu nejaký študent VšE? Konkrétne sa zaujímam o fakultu podnikohospodársku teda skôr o katedru marketingu. Hľadám nejaké referencie/názory/pripomienky k škole a pod. Na nete som zatiaľ nič konkrétne nenašiel.
Budem vďačný, dík.
Budem vďačný, dík.
-
axxis
Addict
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008051810yazoo napísal:Nájde sa tu nejaký študent VšE? Konkrétne sa zaujímam o fakultu podnikohospodársku teda skôr o katedru marketingu. Hľadám nejaké referencie/názory/pripomienky k škole a pod. Na nete som zatiaľ nič konkrétne nenašiel.
Budem vďačný, dík.
( ale musis to brat s kusom nadhladu, to je d-fens )
Nemyslíš, že to je len názor jedinca? Nepoznám ten portál, neviem čo je to zač, ale podľa mňa sa môže nájsť z hocjakej školy takýto týpek a spísať kritiku. Záleží od uhla pohľadu. Nie, aby som obraňoval VšE pretože taktiež mám minimálne info o nej, ale predsa...axxis napísal: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008051810
( ale musis to brat s kusom nadhladu, to je d-fens )
-
Fabo
Hardcore addict
VSE je taka akou si ju spravis. FPH je dobra fakulta, ak chces studovat nieco v tom zmysle, urcite chod.
To asi každá škola je taká akou si ju spravíš. Záleží od prístupu. Vieš niečo viac o tej škole? Čo hovoríš na článok vyššie?
.. trosku OT:
ma niekto skusenost s tym, ze sa nevedel v danom datume dostavit na zapis (zahranicie)? ake su moznosti? zatial aspon vo vseobecnosti, kym mi odpisu zo studentskeho
ma niekto skusenost s tym, ze sa nevedel v danom datume dostavit na zapis (zahranicie)? ake su moznosti? zatial aspon vo vseobecnosti, kym mi odpisu zo studentskeho
-
axxis
Addict
poslat za seba niekoho ineho, mozes mu aj napisat splnomocnenie. ja osobne som na zapise este nebol a to sa zapisujeme kazdy roksmejo napísal:.. trosku OT:
u nas je splnomocnenie, uradne, nutne... pripadne sa da za poplatok prist na zapis neskor...