Prehltuntie cudzieho predmetu
Prehltuntie cudzieho predmetu
dnes som sa hral s neocube a nahodou som dve prehltol
viem ze to znie debilne ale chcem sa opytat ci to zo mna vynde normalne alebo treba mi zajst za doktorom?
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Preshltuntie cudzieho predmetu
jasné že to z teba normálne vylezie, neboj, žalúdok to nestrávi. Teda dúfam, že to neni nejak hranaté/ostré, aby to to nepoškodilo črevá.
nene neni to ostre ani hranate su to take malicke magneticke gulicky
-
mr_margera
Medium Professional
nevedel som čo je to, ale google pomohol.. myslím že tak za deň - dva to z teba vyleze... Ak to hceš späť, budeš sa museť v exkrementoch hrabať... nezávidim
........ just a joke, sorry
nie kvoli tomu sa v tom nebudem urcite hrabat 
ja by som sa kvoli tomu hrabal...zoberiem si pekne rukavice a chytim, umyjem...ved dva magnety? Priznaj sa vsak si sa hral, ze ci ti to bude drzat cez lico, cez jazyk, a niekto ti vbehol do izby, zlakol si sa a clup do pazeraka
Re: Prehltuntie cudzieho predmetu
Poprípade si zober ešte jeden magnet, taký silnejší, prilož si ho k bruchu a ťahaj ho smerom hore k ústam, teoreticky by si to mohol dostať von ako koruny s telefonnej budky 
Rad8): tak nejak to bolo a tie magnety mi ani netreba ajtak som uz stratil asi take 3 a idem si objednat nahradne tak vezmem o dve viac
ved stoji jeden 10centov
energy00: nemam silnejsi magnet ale len tie magnety co mi ostali a pochybujem zeby to vyslo
energy00: nemam silnejsi magnet ale len tie magnety co mi ostali a pochybujem zeby to vyslo
-
PAuLi3
Darca
nedavno som videl nejaky film, kde maly chalan tiez prehltol ale 6 tychto guliciek a potom dostal nejake bolesti z toho a museli ho operovat,... co to bolo za film.. tak ale snad to bol len film
-
Chesterka
Light Star
S neocube tiež už dlho haluzím ale toto sa mi ešte nestalo. Ale vzhľadom na ich tvar by mali v pohode výjsť 
-
Janio
Zablokovaný
No ja by som mu odporučil aj keď tie magnety nechce prezrať exkrementy pretože ak to steba nevynde za 3 dni musíš za doktorom, poprípade vypi nejaké prehanadlo... 
Môjho známeho syn zjedol tuším 2 korunáčku, išli s ním do doktora ktorý mu niečo dal (neviem čo, asi prehanadlo) a museli pozerať či už to je von...
// Tiež som vygooglil čo to je... a ako pozerám je to veľmi male takže to nevadí a bude všetko Ok
Mimochodom - To čo si robil že si to prehltol ? Zdá si mi to divne kedže také veci robia len deti...
/// Energy hej ? To si robil že si vyberál peniaze z budky ?
Asi ťažko keď nesú kokové a je to proti tomu zabezpečené... 
Môjho známeho syn zjedol tuším 2 korunáčku, išli s ním do doktora ktorý mu niečo dal (neviem čo, asi prehanadlo) a museli pozerať či už to je von...
// Tiež som vygooglil čo to je... a ako pozerám je to veľmi male takže to nevadí a bude všetko Ok
Mimochodom - To čo si robil že si to prehltol ? Zdá si mi to divne kedže také veci robia len deti...
/// Energy hej ? To si robil že si vyberál peniaze z budky ?
robil som s tim to co pisal Rad8) 
-
The Devil
Medium Professional
Keď sú dva, tak oni by sa mohli spojiť a medzi nimi môže ostať napr. nejaká časť čreva a už ich nevyberieš.
-
Grim
Darca
...to ťažko...
to nieje pravdepodobne nlebo boli spojene 
a už si ich teda vysral? Či?
no tak popravde ma to nenapadlo po prvej potrebe a az potom som cital comment od Jania takze dufam, ze ano
Mozno ze este nie a pri dalsej potrebe si drz pri zadku nejaky kus kovu... 
-
pryja
Darca
lolpinco napísal:a už si ich teda vysral? Či?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 19:13)
No tak to zas nie je az taka sranda. Pekne si sa mal v tom palickou pohrabat a to po kazdej potrebe. Ja ked som robila na detskej chirurgii, tak nam tam chodilo dost deti, ktore prehltli vacsinou mince a museli sme to sledovat a hrabat sa, lebo ked to do 3 dni nevyslo, tak sa nasadila specialna dieta, ktora trochu zrychlila ten pohyb v crevach a ked ani to nezabralo, tak prisla na rad hadica zvrchu alebo zospodu, podla toho, kde sa na rtg ten predmet nachadzal a vybralo sa to von.johnx napísal:no tak popravde ma to nenapadlo po prvej potrebe a az potom som cital comment od Jania takze dufam, ze ano
A k detom sa ratala aj mladez do 18 rokov
Ja byt tebou, tak pre istotu skocim k doktorovi, porozpravaj, co sa stalo a nech ta zrentgenuju, ci to je uz vonku.
náhodou pojdeš na dovolenku a na letisku im začneš pípať. Čo potom?
si mal aspoň pozerať, že ktoré hovno padne hneď na dno, tak by si ľahko určil, ktoré z nich je to pravé.
si mal aspoň pozerať, že ktoré hovno padne hneď na dno, tak by si ľahko určil, ktoré z nich je to pravé.