Košičania, POZOR NA ZLODEJA MOBILOV !!
-
kolac
Star
- Kontaktovať používateľa:
Po telefón prichádza sám, no miesto stretnutia je výhradne pri ceste. Ponúka na výmenu E90, xperiu x10, zjavne toho má oveľa viac. zjednáva cenu. Po chvíľke príde čierne bmw s košickou značkou prelepenou bielym papierom. Do auta ide urýchlene so zámienkou, že si ide pre peniaze,
NENECHAVAJTE MU TELEFON V RUKE !! Urychlene s telefónom doňho nastúpi a utečie !
popis zlodeja: priemerná výška, vyšportovaná postava ( pumpa ), krátke vlasy, akné na tvári. Ružová polokošela, rifne, najky.
popis auta: staršie čierne bmw ( asi e36 ), značka prelepená papierom, KE-???, ( asi aj elektrony a taky nizučky spoiler )
POZOR NAŇHO !!
PROSÍM POŠKODENÝCH NECH MA KONTAKTUJÚ !!
Aj napriek snahe vytrhnut mu telefon z ruky, mi telefon ukradol. Zavrel mi ruku do dveri a zdrhol. Dnes sa už ozaj nedá veriť nikomu. Bohužial.
ps: kludne tento prispevok presunte do black listu, len som chcel upozornit aj tych, ktori black list nesleduju.
Po telefón prichádza sám, no miesto stretnutia je výhradne pri ceste. Ponúka na výmenu E90, xperiu x10, zjavne toho má oveľa viac. zjednáva cenu. Po chvíľke príde čierne bmw s košickou značkou prelepenou bielym papierom. Do auta ide urýchlene so zámienkou, že si ide pre peniaze,
NENECHAVAJTE MU TELEFON V RUKE !! Urychlene s telefónom doňho nastúpi a utečie !
popis zlodeja: priemerná výška, vyšportovaná postava ( pumpa ), krátke vlasy, akné na tvári. Ružová polokošela, rifne, najky.
popis auta: staršie čierne bmw ( asi e36 ), značka prelepená papierom, KE-???, ( asi aj elektrony a taky nizučky spoiler )
POZOR NAŇHO !!
PROSÍM POŠKODENÝCH NECH MA KONTAKTUJÚ !!
Aj napriek snahe vytrhnut mu telefon z ruky, mi telefon ukradol. Zavrel mi ruku do dveri a zdrhol. Dnes sa už ozaj nedá veriť nikomu. Bohužial.
ps: kludne tento prispevok presunte do black listu, len som chcel upozornit aj tych, ktori black list nesleduju.
-
PAuLi3
Darca
Re: Košičania, POZOR NA ZLODEJA MOBILOV !!
takym sviniam ako toto treba len takto
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
A MA TO NIECO SPOLOCNE Z HOJKOM? 
-
johny541
King
Ako si sa s nim dohodol? Mas nejake telefonne cislo, meno? Pre istotu, kebyze prezeram inzeraty a prevencne aby som sa vyhol.
-
tacosi
Moderátor
Chod tam,odkial si prisiel zasran.-=olddaddy=- napísal:A MA TO NIECO SPOLOCNE Z HOJKOM?
Nahodou je to celkom uzitocna informacia,aj ked to malo ist radsej do blacklistu. Trebalo by ho kontaktovat tak,ako si to urobil teraz ,znova o par dni,ze mas nejaky fon na vymenu.Dobre by bolo,keby na to skocil,a prisiel,,a Ty samozrejme z policiou v pozadi(aby ich nevidel).Inak to nevidim.
Je mi luto,co sa Ti stalo,,je to dost blba situacia
-
kolac
Star
zial nemam nanho ziaden kontakt, on sa tvaril ze ma zaujem aj o E75, v ktorej som mal jeho cislo v zozname hovorov. Samozrejme to cislo zo zoznamu zmazal, ked sa s mobilom hral.
Bola to aj moja chyba to uznavam, mal som si cislo ulozit predom inam. Jednoducho to mali chlapci dobre premyslene. Uz s tym nic nespravim, tak sa som sa aspon poucil, preto poucenie aj pre vas ostatnich, nikdy nic nepredavajte na blbom mieste, najlepsie v nejakom obchodnom centre !!
Bola to aj moja chyba to uznavam, mal som si cislo ulozit predom inam. Jednoducho to mali chlapci dobre premyslene. Uz s tym nic nespravim, tak sa som sa aspon poucil, preto poucenie aj pre vas ostatnich, nikdy nic nepredavajte na blbom mieste, najlepsie v nejakom obchodnom centre !!
-
tacosi
Moderátor
U Tvojho operatora Ti daju podrobny vypis hovorov.Aky fon Ti slohli ?
A u operatora by ti to cislo nevedeli povedat?
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
no ja osobne sa z toho netesim z takychto pripadov a ked uz sa to stalo tomu kolacovi,,,,on si zasluzil uz konecne po tom co napachal...
-
kolac
Star
nad tym operatorom som nerozmyslal, ale predpokladam ze taky clovek ma cisel na tento ucel viac, no za pokus to stoji 
-=olddaddy=-: co som akoze napachal ?
-=olddaddy=-: co som akoze napachal ?
-
johny541
King
Urcite skus toho operatora, ked tak nech zavola niekto iny z ineho cisla a dohodnut sa aspon s jednou hliadkou na policii aby stali niekde podalej.
-
tacosi
Moderátor
Ak budes mat nieco v plane,tak z tou policajnou hliadkou Ti pomozem.
-
hornblower
Light Professional
Ty vole diky za prispevok uricte to je dobre vediet musim uznat ze to maju premyslene sam nemal si sancu tomu zabranit
.
To už sa fakt nedá nikomu veriť? Poslednú dobu nič iné nečítam iba kto, koho a ako okradol
V obchodnom centre by som to tiež neriešil, lebo nikdy nevieš kedy sa rozuteká a medzi toľkými ľuďmi sa ľahko stratí..kolac napísal:nikdy nic nepredavajte na blbom mieste, najlepsie v nejakom obchodnom centre !!
-
bakusgabor
Light Professional
vydim co sa stalo,,, aj mne je to luto.... mam kamosa na policiu,keby si vedel znacku daj vediet, viem podla toho zistit majitela.... a za kolko si chcel predat telefon? aka velka je škoda?

nie je to presne tento pripad, ale aj mne sa stalo v nedavno ze jeden chalanisko mi ponukol na kupu iphone. pisal seriozne, poslal aj fotky, na vsetkom sme boli dohodnuty. dohodli sme sa, ze urcitu cast penazi poslem vopred a druhu po prijati. poslal som peniaze a na druhy den som zistil, ze iphone predal inemu uzivatelovi tu na hojku, aj ked so mnou komunikoval len cez mail.
konkretne je to tato tema:
http://www.hojko.com/post1460232.html#p1460232
a uzivatel Aspire
http://www.hojko.com/aspire-u43578.html
takze pozor aj na neho.
na maili ani na SS vobec nereaguje. kontakt na neho nemam. akurat tak cislo uctu, ale tak to mi asi velmi nepomoze, ci?
ja to pisem taktiez pre vystrahu. s peniazmi som sa uz rozlucil
aj ja som sa v poslednej dobe stretol alebo pocul o dost kradeziach. to ti ludia asi ozaj uz nemaju co robit. kradnu a od*bavaju vsade kde sa da aj ked ide co i len o par eur.
konkretne je to tato tema:
http://www.hojko.com/post1460232.html#p1460232
a uzivatel Aspire
http://www.hojko.com/aspire-u43578.html
takze pozor aj na neho.
na maili ani na SS vobec nereaguje. kontakt na neho nemam. akurat tak cislo uctu, ale tak to mi asi velmi nepomoze, ci?
ja to pisem taktiez pre vystrahu. s peniazmi som sa uz rozlucil
aj ja som sa v poslednej dobe stretol alebo pocul o dost kradeziach. to ti ludia asi ozaj uz nemaju co robit. kradnu a od*bavaju vsade kde sa da aj ked ide co i len o par eur.
thiery12 nic v zlom, ale videl si ten moj post v teme? Tych nezrovnalosti tam bolo viac a tiez nechapem, ako mozes poslat peniaze vopred cloveku, ktoreho nepoznas a je na fore kratko, bez Whitelistu alebo niecoho podobneho.
-
PAuLi3
Darca
podla cisla uctu si o danom cloveku zistis vsetko, teda ty nie, len ak mas znameho/znamu v banke a aj to ide na riziko, ale kedze si posielal peniaze na jeho tak by ti mali v banke povedat komu odisli peniaze, ak sa nemylim...
-
kolac
Star
jedna sa o N95 http://www.hojko.com/p-nokia-n95-t145132.html
Blbe je, ze som mal mobil v skatuli aj s papiermi a tu si odniesol celu. Chcel som mu v tom zabranit, len to uz neslo. Teda na policii si nepomozem kedze vsetky papiere ma on, no aspon to cislo zajtra zistim od operatora, snad to niekomu pomoze.
inak, inzerat som mal len na hojku a bazosi a tel. c. len na bazosi, takze sliedi prave tam
Blbe je, ze som mal mobil v skatuli aj s papiermi a tu si odniesol celu. Chcel som mu v tom zabranit, len to uz neslo. Teda na policii si nepomozem kedze vsetky papiere ma on, no aspon to cislo zajtra zistim od operatora, snad to niekomu pomoze.
inak, inzerat som mal len na hojku a bazosi a tel. c. len na bazosi, takze sliedi prave tam
-
bakusgabor
Light Professional
tak potom pozri inzerati (okres kosice,) ci nebude niekto predavat ten nokiu