info o zmluve

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

info o zmluve

Príspevok od používateľa master23 »

znie to asi sproste, ale neviem ake mam mesacne data na mojom internete. a nechcel by som to prekrocit. ako sa da zistit kolko mb mam predplatene mesacne?
mam mobilny orange internet, ktory pouzivam na mojom notebooku. kde by sa to dalo zistit kolko mam predplatene? dakujem
BX
Addict
Addict

Re: info o zmluve

Príspevok od používateľa BX »

Žeby u poskytovateľa?
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

nechce sa mi ist do orangeu len koli tomu aby mi povedali, ze mam x MB predplatene. neda sa to nejako zistit na nete?
ale akurat som kukol orange.sk a dal som kontrola spotreby, a pise ze mam este 17225MB volne, takze zo vypada ze by som mal data mesacne 20GB? je to vobec mozne na mobilny net?

ale teraz mi nejde do hlavy jedna vec, ked by som mal relativne teda ten 10GB,v mojom pripade asi 20GB-lebo predpokladam ze oco podpisal zmluvu na 24/36 mesiacov, tak by som mal platit cca 33 eur mesacne, ale dal som si poslat info o poslednej fature, a tam si pise len cca 23 eur- co zodpoveda cene programu klasik - 2GB. ale kontrola spotreby ukazuje ze mam este cca 17GB volne. takze nemozem mam 2GBinternet.

ale asi to u bude tymto, program premium s predplatenymi datami 20GB pri podpisani zmluvy na 24/36mesiacov a vdaka programu orange svojim
( slogan orangeu :Čím dlhšie ste s nami, tým väčšie výhody máte:)-takze to je 8 a viac rokov v mojom pripade ) stoji len 23 eur mesacne.

podla mna je to dost vyhodna zmluva na mobilny internet s datami 20GB vo vyske 23 eur
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Keď sa ti tam nechce ísť, majú aj telefónne číslo. Určite ti povedia viac, než hocikto tu (ak tu nie je nejaký zamestnanec Orange :D )
Napísať odpoveď