webmasterr napísal:no ja si myslim ze celkovo je hra Mafia unas dost vyhypovana, ale v zahranici nieje az taka znama, tusim aj jednotka nebola takym hitom v zahranici (aj kvoli dabingu) a prve hodnotenia jej na uspechu urcite nepridali, i ked si myslim ze Mafia 2 mala dost vela marketingu a propagacii...
Nevidel si Mafiu 1 v ENG znení?
Tiež som si chcel zakúpiť zberateľskú edíciu /kvôli plechovému obalu/ ale potom som sám seba presvedčil že by to zbytočne zapadlo prachom a tak dúfam že na steame bude M2 v českom znení.
Jedna otazka nejaky odbornik pustim mafiu 2 aspon na minime ...urobil som si cez tu stranku hodnotenie mojho compu ale tam mi to nepreslo ,ale viackrat sa mi stalo aj pri inych hrach ze mi napisalo ze mi nevyhovuje a v pohode som to pustil ...
Lorino18 napísal:Jedna otazka nejaky odbornik pustim mafiu 2 aspon na minime ...urobil som si cez tu stranku hodnotenie mojho compu ale tam mi to nepreslo ,ale viackrat sa mi stalo aj pri inych hrach ze mi napisalo ze mi nevyhovuje a v pohode som to pustil ...
lekoklatik napísal:
pocitajte s tym ze to nie je presne. Proste citajte co sa na stranke pise
no tazko povedat, minimalne nesplnas takze si to aj tak nezahras, kebyze to aj spustis... skus to demo, ak ti pojde, tak ti mojde aj plna hra, ale nebude to bohvieco
Mne prešla na Game-o-Meter aj odporučenými , no snáď si to plnohodnotne zahrám. Teším sa jak malý chlapec na jebáky. (dlho som rozmýšlal nad tou vetou )
Fuh, nieje zohnatellný niekde inde? Mne to nejde prehrať, vyplním dátum, dám OK, asi sekundu čierna obrazovka v prehrávaní, a potom hneď tlačítko Replay. Kliknem, a znova tlačítko Replay, akokeby to video malo pol sekundy.
"dobré na tom je že s...."The psyhx looks very..."...
To načasovanie prehlušovania by mohli zmeniť.
Vyzerá pekne, dúfam, že tam bude dobrý engine pre pohyb postavy a auta, pretože to by tú hru zabilo úplne.
Takze Zberatelska edicia na PC bude predsa len aj u nas :
Najskôr sme sa dozvedeli, že sa CE edícia pre PC úplne ruší, následne sa predstavil zoznam krajín, kde sa jej dočkajú, avšak pre nás bol tento zoznam aj tak na nič. Naša krajina sa v ňom totiž ani náhodou nenachádza.
Avšak nie všetkým dňom je koniec. Naše dlhoročné bratstvo vo V4 nám totiž podľa našich exkluzívnych informácií prinesie vlastnú CE edíciu, ktorej sa dočkáme u nás. Okrem nás si túto edíciu budú môcť kúpiť samozrejme aj v Česku, Poľsku a Maďarsku. Takže všetci PC hráči, ktorí boli činmi 2K znechutení sa môžu opäť radovať.