Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
Ked dobre viem tak nielen v TF-ku ale tak isto v kazdej source hre.
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
daj si huntsmana a je po probleme 
tak myslim ze v csku su hitboxy o dost lepsie . csko myslim 1.6 lebo v css je to pomaly horsie nez v tf strelim do nohy a dam hsrochedo napísal:Ked dobre viem tak nielen v TF-ku ale tak isto v kazdej source hre.
-
Nadeo
Guru wannabe
Netreba to zase prehanat, v CS:S sa mi nic take nikdy nestalo... A ani v TF2, tak neviem o com kecate
. Na serveroch na ktorych hram staci troska dat vedla a uz HS nieje, pri pingu cca 50...
toto je chyba v hre a dost znama myslim ze kazdej lepsej snipy ktora tu hru hrava a ma za snipu nejake tie hodiny a skusenosti ti povie ze tie hitboxy posunute su napriklad pozri toto fragmovie : http://www.gamerztube.cz/wI880b66h/auto-aim pri niektorych hs striela uplne indeNadeo napísal:Netreba to zase prehanat, v CS:S sa mi nic take nikdy nestalo... A ani v TF2, tak neviem o com kecate. Na serveroch na ktorych hram staci troska dat vedla a uz HS nieje, pri pingu cca 50...
1.6- ka nebezi na source engine-e.wolf169 napísal: tak myslim ze v csku su hitboxy o dost lepsie . csko myslim 1.6 lebo v css je to pomaly horsie nez v tf strelim do nohy a dam hs
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2010, 22:25)
Ked sa uz bavime o snipe tak:
aj som si myslel ze to je sila strely tie percenta..ale i tak mam pocit ze som mu mieril vyssie nad hlavu a par percent som mal a palka..siel dole.Runes napísal:vsimni si truba ze ked namieris teda das scope tak ti tam pribudaju take palicky a pocita to do 100 ked mas sto a das priamo palicu tak zomre. Je to sila strely. YOUTUBE to isti nastuduj si kazdu postavu
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2010, 21:44)
rovnako to mas zo sentry mas 2 moznosti strielat ako o zivot abo nechat nabit na full napalit to do sentry a potom dat 1 max 2 nemierene vystrely a sentry padne teda pokial donej dakto nebucha. to ze obcas netrafis hlavu a server to da ako hlavu je sposobene aj latency pravdepodobne tam skocil dako v rozmedzi jeho a tvojho pingu.
Taktiez zalezi od tych HP ako spominal janci
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja mam najviac nahrate za snipera, nechcem sa ako chvalit ale ked za neho hram, vacsinou som v MVP...wolf169 napísal: toto je chyba v hre a dost znama myslim ze kazdej lepsej snipy ktora tu hru hrava a ma za snipu nejake tie hodiny a skusenosti ti povie ze tie hitboxy posunute su napriklad pozri toto fragmovie : http://www.gamerztube.cz/wI880b66h/auto-aim pri niektorych hs striela uplne inde
Pri fragmovie to moze byt problem to, ze je to prehravane demo a nie aktualne. Striela tam presne hlavy, len ked su hraci v pohybe v deme to tak nevyzera. Ina rec je s huntsmanom, kde je iny hitbox ako pri inych zbraniach
...nebudem sa tu hadat myslim ze viem o tom svoje ale neries to .
-
Runes
Addict
Ja suhlasim s Nadeom tiez mam najviac nahrate za snipera ako daky posun tam je ale to co je v tych videach je hlupost zasa akurat ten co tam pouziva AIM tak tomu verim ze to moze robit trosku sprostosti
LoL oni v tom fragmovie-cku necheatuju. Wolf aj Opak maju pravdu, posun tam je ale zavisi aj od toho na aky server sa napojis a aky tam mas lag. A nestava sa to kazdych 5 minut. Asi tak 1:10. Niekedy si si to ani neuvedomujes. A kedze si o tom doteraz ani nevedel ze nieco take existuje tak asi si sa s tym nezaoberal.
-
Runes
Addict
??? milujem ludi co si precitaju posledne 2 prispevky
-
DeJF
Addict
Netrep . V CSS boli hitboxy doje*ane maximalne v prvej bete . Potom so už bolo lepšie a lepšie.wolf169 napísal: tak myslim ze v csku su hitboxy o dost lepsie . csko myslim 1.6 lebo v css je to pomaly horsie nez v tf strelim do nohy a dam hs
A určite sa mi nikdy nestalo aby som strelil do nohy a dal hlavu . Ale vieš,to je tak keď hrávaš na serveroch kde máš ping cez 300 ^^
xD o tomto sa nebudem hadat kedze css moc nehravam ale ked som ho naposledy hral tak sa my to par krat stalo .DeJF napísal: Netrep . V CSS boli hitboxy doje*ane maximalne v prvej bete . Potom so už bolo lepšie a lepšie.
A určite sa mi nikdy nestalo aby som strelil do nohy a dal hlavu . Ale vieš,to je tak keď hrávaš na serveroch kde máš ping cez 300 ^^
btw video ktore jasne dokaze posunute hitboxy v tomto sa somnou nehadajte tfko uz nejaky ten piatok hram a viem o com hovorim
-
Nadeo
Guru wannabe
Neviem kde tam vidis posunute hitboxy v tom videu...
zapni si monitor a potom uvidis xD ale nie neries to myslim ze to k nicomu nevedie ta o niecom presvedcovat .Nadeo napísal:Neviem kde tam vidis posunute hitboxy v tom videu...
-
Nadeo
Guru wannabe
Ak myslis ten stairstab na toho scouta, tak je to normalne, kedze backstab nefunguje iba z uplne blizka ale ma urcity dosah...
-
DeJF
Addict
Keď css nehrávaš tak aspon netrep sprostostiwolf169 napísal: xD o tomto sa nebudem hadat kedze css moc nehravam ale ked som ho naposledy hral tak sa my to par krat stalo .
btw video ktore jasne dokaze posunute hitboxy v tomto sa somnou nehadajte tfko uz nejaky ten piatok hram a viem o com hovorim
Ako chalani sorry ale tých 30 hodín nepovažujem za veľa..o tfku je známe že hitboxy sú jednoducho posunuté a snipy ktoré majú niečo nahraté by to vedeli potvrdiť..o cssku som to počul tiež, a myslím že to je jeden z dôvodov prečo ho 1,6-kári nemajú radi..
ale nebudem sa hádať, jak dejf povedal možno to bolo len zo začiatku, cssko som hral len príležitostne
ale nebudem sa hádať, jak dejf povedal možno to bolo len zo začiatku, cssko som hral len príležitostne