Ahojte, pozeral som tu na fóre tému na snímaný obraz z WEB kamery dole hlavou ale ničomu som sa nedopátral. Mám ASUS X5DC a nainštaloval som si Win 7. Nainštaloval som aj ovládač s inštal CD k NB ale nič nepomohlo. Stále som dole hlavou na Skype.
Prosím o pomoc alebo postup ako to vyriešiť.
Dakujem
Win 7 a skype
Re: Win 7 a skype
ovladace z CD mozu byt uz stare takze by som skusil stiahnut ovladac zo stranky vyrobcu(ak tam je
)
a inac tu sa riesi nieco podobne :
http://www.zive.sk/default.aspx?section ... 8¬ify=1
nasiel som to cez google -> skype dole hlavou
skus este kus pogooglit ked ti ten navod nepomoze
a inac tu sa riesi nieco podobne :
http://www.zive.sk/default.aspx?section ... 8¬ify=1
nasiel som to cez google -> skype dole hlavou
No ovládače som všetky skúsil a nič. Nainštaloval som si program ManyCam a otočil video no lenže na Skype to strašne trhá proste to ide v nereálnom čase, úplne zle. Už naozaj neviem ako to vyriešiť..........
Neviem či si už skúšal túto verziu ovládačov. Je tam aj pre 32-bit aj 64-bit , len neviem či aj pre Win7 64-bit.
Rozbaľ to a najprv skús cez Správcu zariadení -- Aktualizovať ovládač -- zadaj cestu ručne k tomuto súboru.
Ak to nepôjde tak daj cez toho Správcu zariadení -- Odinštalovať tú webkameru -- reštart PC -- a pri spustení by malo pýtať ovládače -- vtedy zadať ručne cestu k tomuto rozbalenému súboru.
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 2:21)
Ten program ManyCam odinštaluj dá sa to nastaviť priamo v Skype
Nástroje -- Nastavení -- Nastavení videa -- Nastavení webkamery -- Advanced -- Mirror Vertical -- keď to zaškrtnem , tak sa mi obraz otočí dole hlavou ...
Rozbaľ to a najprv skús cez Správcu zariadení -- Aktualizovať ovládač -- zadaj cestu ručne k tomuto súboru.
Ak to nepôjde tak daj cez toho Správcu zariadení -- Odinštalovať tú webkameru -- reštart PC -- a pri spustení by malo pýtať ovládače -- vtedy zadať ručne cestu k tomuto rozbalenému súboru.
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 2:21)
Ten program ManyCam odinštaluj dá sa to nastaviť priamo v Skype
Nástroje -- Nastavení -- Nastavení videa -- Nastavení webkamery -- Advanced -- Mirror Vertical -- keď to zaškrtnem , tak sa mi obraz otočí dole hlavou ...
- Prílohy
-
- Camera_Chicony_VISTA32_WIN7_32_615200260.zip
- (1.32 MiB) 75 stiahnutí