suhlasim s teboukinjeril napísal:Polovnictvo/Rybarstvo.
Ktory casopis je podľa vás najlepší ?
Neviem ako je to teraz, ja som herný časopis nekúpil dobré 3 roky (stačí mi internet, hlavne games.tiscali.cz), ale za tých čias som takéto príspevky v listárňach (aj Levelu, aj Score) zbožňoval. Ako malé decko, ktoré si kupuje Horalky, ale Tatranky už sú pre nich humusné. Terajšiu kvalitu pochopiteľne nemôžem posúdiť, ale v tých dobách viedol Level. Či už preto, že hodnotenia boli viac k môjmu gustu, či preto, lebo som nechápavo kýval hlavou nad obmedzenosťou autora recenzie k GTA Vice City v Score (dodnes pamätám ten masterpiece, ale možno bol ožratý pred uzávierkou), či preto, či pre hento, neviem. Aj plné hry mali (a majú) lepšie, to je ale tiež vec názoru. Minule Score dali Morrowind, ja ho nemusím, ale pre ostatných je to pecka. Level dal Hitman 2,3,4, Blitzkrieg, atp., a tie ma bavia viac, takisto bodovali Falloutom dva roky po vydaní. Zas pri Leveli nedokážem pochopiť postupné zdražovanie a potom zrušenie MiniLevelu, parádna vec to bola, hlavne na nudné vyučovanieKelko napísal:Podla mna jednoznacne SCORE!! Je to je urcite najlepsi casak.. Proste Tukan a spolpLeVel neznasam je to banda debilov
! To je moj nazor
(som predplatitel score
)
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
okolo roku 97-98 som kupoval score (ty vole to je jak davno) casopis sa mi pacil az kym nezacali predavat len s cd, ktore bolo pre mna pridrahe, doteraz som nepochopil tu ich zvlastnu logiku. potom som parkrat kupil level ale dizajnom sa mi nikdy nepacil lebo bol neprehladny a ked zacal vychadzat gamestar tak som kupoval pravidelne ten, ale tiez len dovtedy kym to nezdrazili. diky za pripomenutie davnych dob. este si pamatam ked mi v score vytlacili moj odkaz v listarni potom co sa vratil andrew a ice - Dajte sa vysrat! 
PC Casopisy
Zaujimalo by ma ci niekto z vas kupuje casopisy o PC, ja v poslednych mesiacoch kupujem PC Revue a su tam fakt dobre "navody" ako na bios alebo skladame pc.
Poznate niekto este nejake casopisy s podobnym zameranim ?
//audiotrack: témy spojené
Poznate niekto este nejake casopisy s podobnym zameranim ?
//audiotrack: témy spojené
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktory casopis je podľa vás najlepší ?
nič proti, ale mám taký pocit, že v dnešnej dobe je zbytočné dávať peniaze za PC časopisy. Príde mi to taký prežitok. Platím si internet a tam sa k veciam, čo píšu v časopisoch dostanem.. lacnejšie a jednoduchšie, aspoň podľa mňa.
Jeden čas som kupoval Level, hlavne kvôli prílohe - CD a neskôr DVD.. Bolo tam dosť užitočných vecí, a plné hry boli bonus
Jeden čas som kupoval Level, hlavne kvôli prílohe - CD a neskôr DVD.. Bolo tam dosť užitočných vecí, a plné hry boli bonus