zdravim potreboval by som znizit kvalitu zvukovej stopy.(neprehraje mi zvuk na telke)
po hladani tu na fore som zvolil program virtual dub 1,9,9
no ked si tuknem na audio tak prave ta kompresia neje aktivna. neviete mi niekto poradit preco???
dakujem
virtualdub problem
Re: virtualdub problem
V tej položke Audio musíš kliknuť na Full processing mode. Potom ti budú tie položky aktívne a budeš si môcť vybrať akým audio kodekom a v akej kvalite to budeš konvertovať.
Ak tam nebudeš mať na výber žiadny rozumný kodek , tak si ich budeš musieť doinštalovať.
Kôli kompaktibilite s dvd prehrávačmi je asi najistejší MP3 kodek.
A v položke Video si nastav Direct stream copy. Bude sa ti konvertovať iba zvuk takže to bude niekoľkonásobne rýchlejšie a bez straty obrazovej kvality.
Ak tam nebudeš mať na výber žiadny rozumný kodek , tak si ich budeš musieť doinštalovať.
Kôli kompaktibilite s dvd prehrávačmi je asi najistejší MP3 kodek.
A v položke Video si nastav Direct stream copy. Bude sa ti konvertovať iba zvuk takže to bude niekoľkonásobne rýchlejšie a bez straty obrazovej kvality.
Re: virtualdub problem
oukej skusam hned ako len budem moct. dakujem ti velmi pekne. K+
skusam skusam ale stale ked uz mam upravene a chcem to dat ulozit tak mi vyskoci tabulka..
cim to je?
skusam skusam ale stale ked uz mam upravene a chcem to dat ulozit tak mi vyskoci tabulka..
cim to je?